Meniu

Hematologie Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti de nicaieri cu vanatai pe corp, sangerari nazale dese, fara sa faci ceva anume care sa le declanseze si senzatii profunde de oboseala, asa ca vrei sa mergi la cabinetul de hematologie din Bucuresti, Sectorul 1 pentru a cere parerea unui expert? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile prezentate in articol, mai jos descoperind un top cu cinci clinici la care iti recomandam sa mergi. Pentru inceput, va trebui sa ii prezinti medicului specialist toate simptomele pe care le experimentezi in functie de care te va indruma catre o serie de investigatii, pentru a afla concret care este problema de care suferi. Dupa stabilirea diagnosticului corect, tot de competenta medicului este si stabilirea unui plan eficient de tratament care sa te ajute sa te insanatosesti. 

Citeste in continuare si afla care sunt cele cinci clinici de hematologie din Sectorul 1 la care poti apela cu incredere, dar si cat de pregatiti sunt medicii din capitala. Descopera, de asemenea, ce parere au si ceilalti pacienti cu privire la serviciile desfasurate in cadrul unitatilor medicale de mai jos.

Cat costa o consultatie de hematologie in Bucuresti, Sectorul 1?

Inainte de a merge la cabinetul de hematologie din Bucuresti, Sectorul 1 te incurajam sa parcurgi cu atentie tabelul de mai jos si sa descoperi care sunt preturile practicate pentru o consultatie de specialitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Smart
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 400 Ron
 • Relationare impecabila cu medicii
 • Medic primar in hematologie
 • Activitate ireprosabila
 • Experienta vasta
 • Diagnosticare corecta
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
Atena Center
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Buna pregatire
 • Diagnosticare corecta
 • Medic primar in hematologie
 • Experienta vasta
 • Act medical ireprosabil
 • Rezultate excelente
M Hospital
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Abordare eficienta
 • Medici bine pregatiti
 • Competenta si profesionalism
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Regina Maria
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Interactiune impecabila cu echipa de medici
 • Buna pregatire si instruire
 • Depistarea corecta a afectiunilor
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Hyperclinica MedLife
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Aparaturi performante
 • Servicii de inalta calitate
 • Buna pregatire
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in hematologie in Bucuresti, Sectorul 1

Afla care sunt clinicile din Sectorul 1 la care poti merge cu incredere pentru o consultatie de hematologie de o calitate superioara. Stim cat de important este sa ai parte de ajutorul unor medici profesionisti, asa ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta care sunt unele dintre cele mai frecventate si apreciate unitati medicale din capitala la care poti apela. Afla, bineinteles, si care este impresia celorlalti pacienti:

1. Clinica Smart

Clinica Smart este o unitate multidisciplinara din Sectorul 1 catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o consultatie de hematologie. Inca de la infiintare, specialistii care isi desfasoara activitatea in cadrul clinicii au grija ca pacientii sa aiba parte de servicii medicale premium. Departamentul de hematologie este reprezentat de dr. Mihaela Andreescu, medic primar, doctor in stiinte medicale si cercetator stiintific. Iata care sunt serviciile de care poti beneficia: consultatie de urgenta la clinica, consult trombofilie in regim normal de programare, consult afectiuni hematologice in regim normal de programare, second opinion, analiza dosar in urgenta, interpretarea rezultatelor sau controale ulterioare. Doamne doctor are o experienta vasta in ceea ce primeste hemato-oncologia, avand competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament.

Pretul pentru o consultatie pentru afectiunile hematologice este de 400 lei, iar o consultatie de urgenta in clinica este de 500 lei.

Clinica medicala a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, majoritatea fiind incantati de relationarea cu echipa de medici. In ceea ce primeste medicul din cadrul departamentului de hematologie, activitatea pe care o desfasoara este ireprosabila, acordand fiecarui pacient in parte sansa de a se trata in mod corespunzator. Avand o experienta vasta in diagnosticarea afectiunilor hematologie, doamna doctor reuseste sa depisteze cu precizie chiar si cele mai complexe boli, interpretand cu atentie analizele si investigatiile realizate de pacient. Rezultatele obtinute sunt, astfel, excelente, iar atmosfera primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Smart
Vezi Pareri

2. Atena Medical Center

Atena Medical Center este o alta unitate medicala cu specific multidisciplinar din Bucuresti, Sectorul 1 unde poti merge cu incredere pentru a beneficia de o consultatie de hematologie la o calitate superioara. Departamentul medical este reprezentat de dr. Radu Niculescu, medic primar, doctor in medicina si medic specialist in medicina interna. Avand o buna pregatire in domeniu si o experienta vasta in tratarea pacientilor cu multiple afectiuni, medicul reuseste sa depisteze din timp primele semne ale unei afectiuni hematologice. Printre afectiunile depistate si tratate corect se numara si: anemie, tromboza venoasa profunda, leucemie, limfom, mielom multiplu, sepsis, hemofilie si siclemie.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 350 lei, controlul costa 200 lei, iar interpretarea analizelor – 100 lei.

Clinica medicala din capitala dispune de echipe medicale profesioniste si bine pregatite in domeniu care stiu exact cum sa diagnosticheze corect pacientii, dar si cum sa ii trateze eficient, in functie de afectiunile de care sufera. Departamentul de hematologie este reprezentat de un medic primar competent si experimentat in depistarea tuturor bolilor de sange. Desfasurand un act medical de o acuratete ridicata, rezultatele obtinute sunt intotdeauna excelente.

3. M Hospital

M Hospital din Sectorul 1 a fost conceput din dorinta de a trata pacientii cu diverse afectiuni, printre care se numara si cele hematologice. In cadrul acestei sectii medicale vei face cunostinta cu medici bine pregatiti, care au competenta de a evalua corect pacientii, indiferent cat de severe sau complexe sunt problemele de sanatate cu care se confrunta. Pentru ca bolile de sange sunt periculoase, mai ales cei care sunt predispusi genetic sa le manifeste, trebuie sa faca des teste si analize sange, care, mai apoi, sa fie atent investigate de un medic hematolog, pentru a afla daca au aparut modificari sau nu la nivelul globulelor albe din sange. Prin simpla prezentare a simptomelor, dar si prin efectuarea tuturor investigatiilor necesare, expertul din cadrul acestei unitati medicale te poate indruma corect cu privire la ce ar fi mai bine sa faci.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 280 lei, iar controlul este 220 lei.

Centrul medical a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, acestia fiind incantati de modul eficient de abordare folosit de personal. Departamentul de hematologie gazduieste medici cu o buna pregatire in domeniu, care au competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si de a indica un anumit plan de tratament, astfel incat pacientul sa se vindece eficient. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data din cauza numarului ridicat de solicitari.

4. Regina Maria

Ponderas Academic Hospital este o unitate medicala care se afla sub egida retelei de sanatate Regina Maria si unde poti beneficia de o consultatie de hematologie in Sectorul 1 la o calitate superioara. Echipa medicala care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei clinici da dovada de o buna pregatire in domeniu si o experienta vasta atat in diagnosticarea corecta a pacientilor, cat si in tratarea eficienta a acestora. Pe langa consultatia de specialitate si controlul hematologic, poti beneficia si de punctia aspirativa si punctie biopsie medulara. Toate acestea se desfasoara in cadrul cabinetului de specialitate, folosindu-se echipamente de calitate si performante. 

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 350 lei atat la dr. Ana Maria Iordan, cat si la dr. Iuliana Nicorescu, in timp ce controlul este de 230 lei. 

Multi dintre pacientii care au frecventat aceasta unitate medicala se declara multumiti de interactiunea pe care o au cu echipa de medici. Avand in vedere ca in cadrul departamentului de hematologie isi desfasoara activitatea medici cu o buna pregatire si instruire in domeniu, depistarea afectiunilor hematologice decurge de fiecare data ireprosabil, aceasta fiind urmata de stabilirea unui plan eficient de tratament. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie, ceea ce poate fi un inconvenient in randul pacientilor. 

5. Hyperclinica MedLife

Hyperclinica MedLife este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca locuiesti in Sectorul 1 si vrei sa te programezi pentru o consultatie de hematologie cat mai aproape de casa. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea doi medici cu o buna pregatire in domeniu, dr. Silvia Militaru, medic primar si dr. Horia Bumbea, medic primar si profesor doctor. Ambii au competenta de a evalua corect starea de sanatate a pacientului in vederea stabilirii unui diagnostic precis, dar si de a interpreta corect analizele si investigatiile. Ulterior, tot in competenta medicului intra si stabilirea unui plan eficient de tratament. Printre serviciile pe care acestia le aplica se numara si: terapie de ablatie, transfuzii de sange, transplanturi de maduva, tratamente pentru cancer, tratamente cu factori de crestere, imunoterapie. 

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 280 lei, iar controlul de specialitate este de 230 lei. 

Centrul medical este puternic frecventat de pacienti, dovada stand in cele peste patru sute de recenzii publicate in mediul online. Unitatea este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, care contribuie la desfasurarea unor investigatii si servicii de inalta calitate. De asemenea, clinica dispune si de o echipa medicala bine pregatita in hematologie, competenta in elaborarea unui diagnostic corect si plan eficient de tratament. Cu toate acestea, atitudinea personalului de la receptie nu este tocmai adecvata, iar programarile nu sunt respectate de fiecare data. 

Concluzii

Ai luat hotararea de a merge la cabinetul de hematologie din Bucuresti, Sectorul 1 pentru a fi corect evaluat de medicul specialist? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile prezentate in cadrul topului amintit anterior, pentru a te hotari la care unitate medicala sa mergi.