Meniu

Hematologie Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Leucemia este o afectiune medicala care se dezvolta la nivelul maduvei osoase si care declanseaza inmultirea nenaturala a globulelor albe din sange, boala fiind depistata in cadrul cabinetului de hematologie. In Bucuresti, Sectorul 2, din fericire, exista o multime de cabinete care gazduiesc medici hematologi experti si competenti in depistarea timpurie a afectiunii, ceea ce este de un real ajutor pentru pacienti, acestia avand sansa de a se trata adecvat. Leucemia intra in spectrul afectiunilor oncologice, fiind, pe scurt, cancerul celulelor maduvei hematogene. Cu toate ca persoanele de peste 65 de ani sunt mai predispuse la manifestarea bolii, s-a inregistrat un numar ingrijorator de mare de pacienti afectati si in randul copiilor de pana in 15 ani. In cazul in care in familia ta au mai existat si alte cazuri de leucemie, indicat ar fi sa efectuezi periodic analizele de sange. 

Daca esti in cautarea unor clinici specializate in hematologie in Sectorul 2, te incurajam sa citesti informatiile prezentate mai jos. Afla cat de pregatiti sunt medicii din capitala cu privire la bolile de sange.

Cat costa o consultatie de hematologie in Bucuresti, Sectorul 2?

Preturile pentru o consultatie de hematologie in Sectorul 2 variaza de la o unitate medicala la alta in functie de nivelul de pregatire a medicilor. Parcurge tabelul de mai jos si descopera care sunt tarifele practicate pentru aceasta consultatie la clinicile de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Lotus Med
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Interactiune impecabila cu personalul
 • Amabilitate si implicare
 • Profesionalism
 • Act medical personalizat
 • Diagnostic corect
 • Medic priceput
 • Empatie si buna pregatire
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
Clinica Nord
320 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 320 Ron
 • Buna pregatire
 • Consultatii amanuntite
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
 • Experienta placuta
 • Atmosfera primitoare
Spital Medicover
280 Ron
 • Pret Consultatie 280 Ron
 • Relationare excelenta cu medicii
 • Medic pregatit in hematologie
 • Experienta vasta
 • Diagnosticare precisa
 • Plan eficient de tratament
 • Atmosfera primitoare
Femme Boutique
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Profesionalism si implicare
 • Atentie la detalii
 • Experienta vasta
 • Buna pregatire
 • Tratament personalizat
 • Rezultate excelente
Regina Maria
360 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 360 Ron
 • Implicare si profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Buna pregatire
 • Act medical ireprosabil
 • Diagnosticare precisa
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in hematologie in Bucuresti, Sectorul 2

I-ai prezentat medicului de familie simptomele pe care le-ai experimentat in ultima vreme, iar acesta iti recomanda sa mergi cat mai curand posibil la cabinetul medicului de hematologie din Bucuresti, Sectorul 2? Atunci cel mai bine ar fi sa tii cont de sfatul sau si sa iti faci programare la o clinica de specialitate pentru a fi vazut de catre un expert. Bolile de sange se pot dezvolta treptat, fara sa prezinte simptome, asa ca asigura-te ca efectuezi toate investigatiile recomandate de medicul hematolog si ca te prezinti la un control periodic pentru a face o scurta verificare a starii de sanatate. Iata care sunt cele cinci clinici din Sectorul 2 la care poti apela cu incredere:

1. Lotus Med

Lotus Med este o clinica medicala din Sectorul 2 cu specific multidisciplinar la care poti apela cu incredere daca vrei sa vorbesti cu un expert in hematologie. In cadrul acestui departament, vei face cunostinta cu dr. Ramona Ion, medic specialist, cu o buna pregatire in domeniu si care are competenta de a depista o multime de afectiuni hematologice. Iata care sunt serviciile de care poti beneficia: biopsie osteomedulara, consultatie de specialitate, control, evaluare risc trombofilie, flebotomie, interpretarea corecta a analizelor, punctie aspirat medular, referat medical si referat de pensie. Pentru ca are o experienta vasta in tratarea pacientilor cu boli de sange, dr. Ramona Ion reuseste sa depisteze afectiunile cand inca se afla in stadiul incipient. 

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 250 lei, iar controlul este de 180 lei. 

Centrul medical din Bucuresti a primit peste o suta de recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia fiind multumiti de interactiunea impecabila cu personalul. Inca de la inceput sunt primiti cu amabilitate, caldura, implicare si profesionalism, actul medical desfasurat fiind adaptat in functie de necesitatile fiecaruia. Departamentul de hematologie este reprezentat de un medic priceput, empatic si bine pregatit, care asigura de fiecare data un diagnostic corect. Rezultatele obtinute sunt intotdeauna excelente, iar atmosfera primitoare. 

Vezi parerile pacientilor despre Lotus Med
Vezi Pareri

2. Clinica Nord

Clinica Nord este o alta unitate medicala multidisciplinara din Sectorul 2 la care poti apela cu incredere daca vrei sa soliciti parerea unui expert in hematologie sau chiar a doua opinie. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea doi medici de elita la care poti apela cu incredere, conf. dr. Nicoleta Berbec si dr. Emilia Niculescu Mizil. Avand o experienta vasta profesionala si urmand o multime de etape de formare atat in tara, cat si in strainatate, cele doua doamne doctor reusesc sa elaboreze un diagnostic corect printr-o interpretare precisa a analizelor si investigatiilor efectuate de pacient. Amandoua sunt membre in societati stiintifice medicale nationale si internationale, avand publicate o multime de lucrari stiintifice. Pe langa diagnosticarea corecta, medicii au competenta si de a elabora solutii personalizate de tratament in functie de necesitatile fiecarei persoane. 

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 320 lei la dr. Emilia Niculescu Mizil si 450 lei la conf. dr. Nicoleta Berbec. 

Unitatea medicala se afla in topul alegerilor pacientilor datorita varietatii disponibile de servicii. Pentru ca dispune de o echipa bine pregatita de medici specializati in hematologie, consultatiile sunt desfasurate de fiecare data in amanunt, diagnosticarea este corecta, iar planul de tratament este adaptat in functie de afectiunile manifestate. Experienta in cadrul clinicii este una placuta, iar atmosfera primitoare, fiecare pacient simtindu-se confortabil in preajma medicului. 

3. Spital Medicover

O alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia este Spitalul Medicover din Sectorul 2, Bucuresti la care poti merge cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o vizita la medicul hematolog. Spitalul este modern si multidisciplinar, gazduind echipe medicale bine pregatite care au competenta de a realiza interventii minim-invazive la standarde de excelenta prin chirurgia asistata robotic si chirurgia laparoscopica. In departamentul de hematologie isi desfasoara activitatea dr. Ana Maria Iordan, medic specialist, cu o buna pregatire in diagnosticarea corecta a tuturor pacientilor, indiferent cat de severe si complexe sunt afectiunile hematologice cu care se confrunta. De asemenea, aceasta asigura si un tratament corespunzator dupa evaluarea atenta a starii de sanatate a pacientului.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 280 lei, iar controlul este de 230 lei.

Unitatea medicala a primit o multime de recenzii pozitive, pacientii declarandu-se multumiti de relationarea pe care au avut-o cu medicii. Avand in vedere ca departamentul de hematologie este reprezentat de un medic cu o buna pregatire si experienta vasta in meseria pe care o practica, diagnosticarea decurge de fiecare data precis, iar planul de tratament este adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

4. Femme Boutique Medical

Femme Boutique Medical este o alta unitate medicala puternic frecventata din Sectorul 2 pentru serviciile de inalta calitate unde poti beneficia de o consultatie de hematologie la standarde ridicate. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Daniela Maria Voicu, medic primar in hematologie clinica, specializata in hemostaza, medicina transfuzionala, diagnosticul si tratamentul pacientilor cu talasemie si alte hemoglobinopatii, dar si in prevenirea bolii hemolitice a nou nascutului. Aceasta a participat anual la Conferinta Nationala de Hematologie Clinica si Medicina Transfuzionala, a participat, de asemenea, la o multime de workshop-uri in strainatate si are o multime de lucrari stiintifice publicate. Avand astfel o buna pregatire in domeniu, doamna doctor reuseste sa stabileasca un diagnostic corect, dar si un tratament adecvat in functie de afectiunile pe care pacientii le manifesta. 

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 350 lei, controlul este de 250 lei, iar interpretarea analizelor – 200 lei. 

Profesionalismul, implicarea, atentia la detalii, empatia si experienta vasta sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii isi indreapta atentia asupra acestei unitati medicale. Departamentul de hematologie dispune de un medic bine pregatit in domeniu, care asigura tuturor sansa la un tratament adecvat in functie de afectiunile hematologice cu care se confrunta. De asemenea, rezultatele obtinute sunt excelente. 

5. Regina Maria

Policlinica Pipera, localizata in Sectorul 2, face parte din reteaua de sanatate Regina Maria si este locul potrivit la care poti apela pentru a beneficia de o consultatie de hematologie. Daca optezi pentru aceasta unitate medicala, vei face cunostinta cu dr. Emilia Antochi, medic specialist si dr. Anca Ciobanu, medic primar, cu buna pregatire in domeniu. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatia de specialitate, controlul, evaluarea riscului de trombofilie, interpretarea corecta a analizelor, referat medical. Toate acestea au ca scop diagnosticarea corecta a pacientilor, dar si elaborarea unui plan personalizat de tratament. Pentru ca multe dintre bolile de sange se dezvolta tacut, fara prezenta simptomelor specifice, medicii recomanda efectuarea investigatiilor necesare periodic. 

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 360 lei la dr. Anca Ciobanu si 580 lei la dr. Emilia Antochi. De asemenea, controlul este de 240 lei la dr. Anca Ciobanu si 385 la dr. Emilia Antochi. 

Implicarea, atentia la detalii, profesionalismul si grija pentru pacienti sunt principalele motive pentru care acestia merg la policlinica Pipera. Departamentul de hematologie este reprezentat de medici cu o buna pregatire in domeniu, competenti in elaborarea unui act medical ireprosabil. Pe langa diagnosticarea precisa, pacientii beneficiaza si de un plan personalizat de tratament pentru a se vindeca rapid si eficient. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate, iar personalul de la receptie nu este suficient de implicat. 

Concluzii

Suspectezi ca suferi de leucemie si ai nevoie de parerea unui expert in hematologie din Bucuresti, Sectorul 2? Atunci cele cinci clinici pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de o evaluare corecta a starii de sanatate, dar si de un tratament corespunzator.