Meniu

Hematologie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui cabinet de hematologie din Bucuresti, Sectorul 4, dar nu stii care este cea mai buna varianta? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile prezentate despre clinicile de mai jos. Daca te confrunti cu senzatii de oboseala, anemie, senzatie de amorteala sau furnicaturi la nivelul degetelor, cel mai bine ar fi sa mergi la medicul hematolog, cel care se ocupa cu diagnosticarea si tratarea bolilor de sange. Dupa consultatia de specialitate, este posibil sa te indrume catre efectuarea anumitor investigatii prin care poate depista concret care sunt afectiunile de care suferi. Printre aceste investigatii merita amintite si: hemoleucograma, punctiile medulare si biopsii osteomedulare. 

Citeste mai departe si descopera care sunt cele trei clinici de hematologie din Sectorul 4 catre care iti poti indrepta atentia si unde vei fi consultat cu atentie de medicii specialisti. Descopera, de asemenea, care este si impresia celorlalti pacienti care au frecventat aceste unitati medicale. 

Cat costa o consultatie de hematologie in Bucuresti, Sectorul 4?

Inainte de a merge la cabinetul de hematologie din Bucuresti, Sectorul 4, cel mai bine ar fi sa te documentezi cu privire la preturile practicate pentru o consultatie de specialitate, pentru a sti ce buget sa pregatesti. Parcurge tabelul pana la final si afla, de asemenea, care sunt si denumirile clinicilor din capitala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
NovaLife
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Relationare impecabila cu personalul
 • Relationare impecabila cu personalul
 • Experienta vasta
 • Atentie la detalii
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Medcenter
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Profesionalism si implicare
 • Atentie la detalii
 • Buna pregatire
 • Medici primari in hematologie
 • Experienta vasta
 • Diagnosticare corecta
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
Regina Maria
360 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 360 Ron
 • Buna pregatire
 • Consultatii amanuntite
 • Diagnosticare corecta
 • Solutii personalizate de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in hematologie in Bucuresti, Sectorul 4

Senzatia de oboseala pe care ai experimentat-o tot mai mult in ultima vreme iti da de gandit, iar medicul de familie iti recomanda sa mergi cat mai curand la un hematolog in Bucuresti, Sectorul 1? Atunci citeste pana la final si afla care sunt clinicile din capitala, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii:

1. NovaLife

NovaLife este o unitate medicala multidisciplinara din Sectorul 4 la care poti merge cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o consultatie de hematologie. Cu o activitate de peste 15 ani, clinica se afla printre primele alegeri ale pacientilor atunci cand vor sa se bucure de un act medical ca la carte. In departamentul de hematologie isi desfasoara activitatea dr. Cristina Bobora, medic specialist, absolventa la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti. Si-a desfasurat activitatea in multiple unitati medicale, obtinand astfel o experienta vasta in diagnosticarea corecta a pacientilor, tratarea corespunzatoare si relationarea eficienta cu acestia. Avand la dispozitie toate echipamentele necesare, actul medical desfasurat este unul ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie de hematologie 250 lei, iar controlul este de 150 lei, cu mentionarea ca pensionarii beneficiaza de 50 lei reducere atat la consultatie, cat si la control.

In cele peste trei sute de recenzii postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de implicarea si relationarea cu personalul. Departamentul de hematologie este coordonat de un medic bine pregatit, expert si atent la detalii, competent in stabilirea unui diagnostic corect, dar si a unui plan personalizat de tratament. Multumita implicarii sale, toti pacientii se bucura de rezultate excelente, atmosfera primitoare si curatenie impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre NovaLife
Vezi Pareri

2. Medcenter

Medcenter este o alta unitate medicala la care poti apela cu incredere daca vrei sa mergi la un medic hematolog din Sectorul 4 cu experienta vasta. Cu o activitate de peste 20 de ani, echipa de medici prioritizeaza sanatatea pacientilor, asigurand pentru fiecare in parte o diagnosticare corecta, dar si un tratament eficient in functie de problemele de sanatate cu care se confrunta. Departamentul de hematologie este reprezentat de doua cadre medicale de incredere, dr. Adrian Burca si dr. Mihai Olariu, medici primari si doctori in stiinte medicale. Printre serviciile pe care le pun in aplicare merita amintite si: eliberarea adeverintei medicale, certificatului medical pentru bursa scolara, consultatie, control, interpretarea corecta a analizelor, intocmirea si eliberarea referatului medical. 

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 230 lei, iar consultatia de control este de 140 lei.

Profesionalismul, implicarea, atentia la detalii si buna pregatire sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le apreciaza cand interactioneaza cu echipa Medcenter. Sectia de hematologie este reprezentata de medici primari, cu o experienta vasta in diagnosticarea si tratarea eficienta a pacientilor, indiferent cat de severe si complexe sunt afectiunile de care sufera. De asemenea, rezultatele obtinute sunt intotdeauna excelente, iar atmosfera primitoare. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

3. Regina Maria

Policlinica Sun Plaza se afla sub egida retelei de sanatate Regina Maria din Bucuresti, Sectorul 4 si este o alta varianta catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de o consultatie hematologica de calitate. In acest departament medical isi desfasoara activitatea urmatorii: dr. Roxana Vasile, dr. Cristina Bobora, medici specialisti si dr. Georgeta Stanescu, medic primari, toate avand o experienta vasta atat in diagnosticarea corecta a pacientilor, dar si in tratarea corespunzatoare a acestora. Poti opta pentru urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, consultatie de control, evaluare risc trombofilie, interpretarea corecta a analizelor si punctie biopsie medulara.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 360 lei la medicul specialist si 435 lei la medicul primar. In ceea ce priveste consultatia de control, aceasta este 240 lei la medicul specialist si 290 lei la medicul primar.

Unitatea medicala a fost puternic frecventata de pacienti, dovada stand in cele peste trei sute de recenzii publicate in mediul online. Avand in vedere ca departamentul de hematologie este reprezentat de medici cu o buna pregatire, consultatiile sunt amanuntite, diagnosticarea corecta, iar solutiile de tratament sunt atent personalizate. De asemenea, atmosfera este primitoare. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie, iar personalul de la receptie nu este suficient de amabil.

Concluzii

Pentru o consultatie de hematologie in Bucuresti, Sectorul 4 iti poti indrepta atentia cu incredere catre una dintre clinicile de mai sus. Citeste cu atentie informatiile mentionate despre fiecare institutie medicala si afla care sunt doctorii competenti care te pot investiga si trata cu profesionalism.