Meniu

Hematologie Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te confrunti cu valori anormale ale testelor de sange si alte simptome clinice asociate, este cazul sa mergi la un specialist, daca se poate la un cabinet din proximitatea ta, in acest caz la hematologie in sector 6, Bucuresti. Ai nevoie de un medic bine pregatit, cu experienta in lucrul cu pacientii, care sa iti poata oferi un diagnostic precis si un tratament adecvat pentru afectiunea de care suferi.

Afla unde poti gasi un hematolog bun in sector 6 din articolul de fata, scris pentru a-ti servi drept ghid pe o piata medicala privata atat de vasta precum cea din Capitala.

Cat costa o consultatie la hematologie in sector 6?

Inainte de a accesa orice serviciu medical, te interesezi de regula care este pretul pe care trebuie sa il achiti, ceea ce este perfect valabil si pentru o consultatie la hematologie in sector 6. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Romgermed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Timp de asteptare mare
 • Comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie
Regina Maria
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Medici cu experienta
 • Dotari moderne
 • Solutii eficiente de tratament
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune servicii de hematologie din sector 6

Vrei, desigur, sa ai acces la cele mai bune servicii de hematologie din sector 6 si, chiar daca exista un clasament intocmit pe criterii obiective, ai vrea totusi sa poti face propria evaluare inainte de a te decide careia dintre clinici ii vei incredinta problema de sanatate cu care te confrunti. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii relevante despre activitatea fiecareia dintre unitatile medicale din top, cu ajutorul carora vei putea alege in cunostinta de cauza centrul medical la care sa iti inregistrezi o programare.

1. Romgermed

Policlinicii Spitalului Saint Lukas din sector 6 din reteaua Romgermed, pacientii pot accesa diagnostic si tratament intr-o gama larga de specializari: alergologie, cardiologie, chirurgie toracica, dermatologie, diabetologie, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, hematologie, medicina interna, medicina de familie, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, pneumologie, psihiatrie, psihologie, urologie. La hematologie vei conta pe experienta dr. Mihai Fluieras, medic primar in medicina de laborator, medic specialist hematolog. Grupul Medical Romgermed are o activitatea de peste 20 de ani pe piata de sanatate din Romania si ofera sa ofere in ambulatoriul de specialitate, servicii medicale la standarde inalte de calitate, consultatii si investigatii clinice, analize de laborator, medicina muncii si medicina de familie. Pacientii pot solicita aici atat servicii decontate prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, cat si servicii in regim privat.

O consultatie de hematologie in acest centru medical are pretul de 250 de lei.

In general, pacientii se declara multumiti de serviciile clinicii, pe care le considera de calitate, de profesionalismul medicilor si de solutiile eficiente de tratament. Pe de alta parte insa, multe persoane acuza deficientele organizatorice, vizibile la gestionarea programarilor, care genereaza timp mare de asteptare, si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Romgermed
Vezi Pareri

2. Regina Maria

In cadrul Policlinicii Regina Maria Lujerului din sector 6, pacientii cu afectiuni din sfera hematologie se pot adresa pentru consultatii si controale dr. Anca Ciobanu, medic primar hematologie. Policlinica Lujerului este localizata in cartierul Militari, dispune de 15 cabinete si ofera acces la peste 20 de specialitati medicale pentru adulti si copii. Reteaua privata de sanatate Regina Maria activeaza in Romania din anul 1995 si este prezenta azi in aproape toate orasele tarii cu policlinici, spitale, maternitati, laboratoare, centre de recoltare analize si centre de imagistica medicala.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de hematologie vei plati aici suma de 350 de lei.

Parerile pacientilor in legatura cu prestatiile clinicii sunt impartite. Unele recernzii din mediul online mentioneaza experiente pozitive, cu medici cu experienta, dotari moderne si solutii eficiente de tratament. Nemultumirile provin din aspecte precum aglomeratia, nerespectarea programarilor, comportament neprofesionist la receptie si preturi ridicate.

Concluzii

Pentru probleme de sanatate ale sangelui te poti adresa unui cabinet de hematologie din sector 6, din cadrul unei clinici de top, cu dotari moderne, laborator de analize si personal medical competent. Nu mai amana vizita la medic, in cazul in care analizele de sange inregistreaza valori anormale ale componentelor si parametrilor sangelui si mergi la un specialist ori de cate ori ai stari febrile recurente si oboseala inexplicabile.