Meniu

Hematologie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intrebi care sunt semnele ca ar fi nevoie sa faci un consult hematologic in Constanta? Ei bine, ametelile, astenia, oboseala, scaderea tolerantei la efort, echimozele, sangerarile din nas, sensibilitatea la gingii si infectiile repetate pot fi doar cateva dintre simptomele care ar trebui sa te trimita cat mai curand la medicul hematolog, pentru a afla concret care este afectiunea de care suferi, dar si cum o poti trata cat mai eficient. Grija pentru propria sanatate ar trebui sa fie prioritara in viata ta, pentru a preveni aparitia afectiunilor periculoase si pentru a te bucura mereu de un corp sanatos.

Daca esti din Constanta si vrei sa gasesti un medic hematolog cu experienta vasta in domeniu, ai ajuns in locul potrivit. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un top generos cu cinci clinici la care poti apela atunci cand ai nevoie de un ajutor de specialitate. Citeste cu atentie informatiile prezentate mai jos si fii la curent cu tot ce trebuie sa stii despre unitatile medicale.

Ce buget sa pregatesti pentru o consultatie de hematologie in Constanta?

Preturile pentru o consultatie de hematologie in Constanta difera de la un cabinet la altul, asa ca cel mai bine ar fi sa te informezi atent cu privire la clinica la care alegi sa mergi. Pentru a-ti simplifica munca de research, te sfatuim sa parcurgi tabelul de mai jos in care sunt incluse atat tarifele practicate, cat si denumirile unitatilor medicale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ovidius Hospital
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi moderne
 • Echipamente performante
 • Medici primari hematologie
 • Servicii calitative
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
Aqua Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Amabilitate si implicare
 • Empatie si seriozitate
 • Act medical corect
 • Atmosfera primitoare
 • Tratament personalizat
 • Programarile sunt decalate
Medstar 2000
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalism si amabilitate
 • Buna pregatire si implicare
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Rezultate excelente
 • Aparaturi moderne
 • Echipamente performante
 • Atmosfera primitoare
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Heka Hospital
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Aparaturi moderne
 • Echipamente performante
 • Consultatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Profesor universitar dorctor in hematologie
 • Tratament personalizat
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici specializate in hematologie in Constanta

Ai luat hotararea, pana la urma, de a merge la o clinica de hematologie in Constanta pentru a face o consultatie de specialitate? Te felicitam pentru initiativa! Pentru a sti exact la ce sa te astepti, iti prezentam in cele ce urmeaza topul promis cu cele cinci clinici, alaturi de descrieri scurte, dar cuprinzatoare despre fiecare in parte:

1. Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital este o unitate medicala puternic frecventata in Constanta, unde pacientii au sansa de a primi tratamentul corespunzator si de a apela la medici specializati in hematologie. Echipa este formata din: sef lucrari dr. Tatiana Adam, conf. univ. dr. Andrei Colita, medici primari, dr. Cezara Tudor, dr. Elena Calin, medici specialisti, sef lucrari dr. Andreea Daniela Caloian, medic specialist in oncologie si hematologie. Datorita faptului ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, pacientii pot beneficia de consultatii gratuite de hematologie. Pe langa acestea, in atributia medicilor intra si stabilirea diagnosticului corect, multumita aparaturilor moderne de investigatie, stabilind un plan eficient de tratament.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 250 lei pentru pacientii neasigurati.

Puternic frecventata, lucru observat si din cele peste patru sute de recenzii, spitalul privat este, per total, apreciat de pacienti, gratie actului medical ireprosabil. Avand la dispozitie cele mai performante aparaturi si echipamente, echipa de medici primari si specialisti reuseste sa ii asigure pacientului cele mai calitative servicii, care au ca scop vindecarea si tratarea acestuia. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar rezultatele obtinute sunt excelente. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data, din cauza numarului ridicat de solicitari.

Vezi parerile pacientilor despre Ovidius Clinical Hospital
Vezi Pareri

2. Aqua Clinic

Aqua Clinic este o alta unitate medicala cu specialitati multiple in Constanta, la care poti merge cu incredere daca ai nevoie de consultatii de hematologie. In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea dr. Catalin Grigore, medic specialist, competent in intreprinderea unui act medical ireprosabil, insotit de un diagnostic corect si un tratament corespunzator personalizat pentru fiecare pacient in parte. Avand la dispozitie aparaturi de inalta performanta, toate investigatiile obtin rezultate precise, pacientii avand astfel acces la un act medical ireprosabil. 

Pretul unei consultatii de hematologie este de 200 lei.

Multi dintre pacientii care au apelat la serviciile acestei unitati medicale din Constanta s-au declarat a fi multumiti. Pentru ca echipa medicala da dovada de amabilitate, implicare, empatie si seriozitate, actul medical este unul corect si adaptat in functie de necesitatile fiecarei persoane, iar atmosfera este una primitoare. Din pacate, au existat nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor, ceea ce poate fi in adevarat inconvenient pentru pacientii ale caror nevoi sunt urgente.

3. Medstar 2000

Medstar 2000, institutie medicala multidisciplinara din Constanta, este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de hematologie la standarde superioare. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Elena Ghita, medic primar in hematologie, care asigura desfasurarea unui act medical ireprosabil pentru fiecare pacient in parte. Asigura consultatii de specialitate, investigatii precise multumita aparaturilor moderne, interpretarea corecta a rezultatelor obtinute, diagnosticare si tratament eficient. 

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 300 lei, iar un control este de 160 lei.

Profesionalismul, amabilitatea, buna pregatire si implicarea de care medicii dau dovada sunt doar cateva dintre calitatile de care pacientii se declara multumiti. Interactiunea medic-pacient este una fructuoasa, rezultatele obtinute sunt excelente, aparaturile si echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, iar atmosfera primitoare. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

4. Heka Hospital

Heka Hospital, ultima, dar nu cea din urma clinica din Constanta, este o alta varianta pe care o poti lua in considerare daca vrei sa ceri ajutorul unui expert in hematologie. Clinica ti-o prezinta pe dr. Mihaela Ghinea, care este profesor universitar si medic primar. A absolvit UMF „Carol Davila”, Bucuresti, ulterior a devenit medic specialist, tot in cadrul aceleiasi universitati, continuandu-si activitatea la Clinica de Hematologie din Bucuresti. Apoi a devenit medic primar interne in urma examenului sustinut la UMF Craiova. In parcursul sau profesional si educational a urmat studiile doctorale, a lucrat in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Constanta, apoi a devenit asistent universitar, sef de lucrari, conferentiar universitar, in prezent activand ca profesor universitar. In atributiile sale intra desfasurarea consultatiilor de specialitate, diagnosticarea corecta a pacientilor si tratarea corespunzatoare. 

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 300 lei.

Spitalul din Constanta a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor. Fiind dotat cu aparaturi moderne si cu echipamente performante, consultatiile si diagnosticarile sunt precise. In departamentul de hematologie isi desfasoara activitatea un profesor universitar specializat in hematologie care are capacitatea de a-i asigura fiecarui pacient in parte tratamentul adecvat. Din pacate, gestionarea programarilor este deficitara.

Concluzii

Stim cat de important este pentru tine sa apelezi la ajutorul unui medic profesionist in hematologie in Constanta, asa ca cele cinci variante pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a primi tratamentul adecvat. Fa-ti o programare cat mai curand la una dintre unitatile medicale prezentate anterior si afla concret care este problema cu care te confrunti, inainte ca starea de sanatate sa se agraveze.