Meniu

Hematologie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Nu iti amintesti sa te fi lovit sau sa fi cazut, insa corpul iti e plin de vanatai care au aparut fara niciun motiv si suspectezi ca ai avea probleme cu circulatia sangelui, fapt ce te-a determinat sa apelezi la ajutorul medicului de hematologie din Deva? Adevarul este ca aparitia suspecta a vanatailor pe corp poate fi un simptom al unei afectiuni hematologice, care ar trebui sa te trimita in cel mai scurt timp la cabinetul medicului specialist din Deva, unde vei fi diagnosticat in mod corect si unde vei primi tratamentul necesar in functie de patologia cu care te confrunti. 

Din fericire, in Deva exista o unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia. Stim cat de important este sa gasesti o clinica in cadrul careia sa beneficiezi de un act medical ireprosabil. Citeste mai departe si descopera toate informatiile cu care trebuie sa fii la curent, dar afla si cat de bine pregatiti sunt medicii de la tine din oras.

Cat costa o consultatie de hematologie in Deva?

Ai ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa mergi la un medic hematolog in Deva pentru a te consulta si pentru a afla care este afectiunea cu care te confrunti, dar nu stii cat costa? Atunci iti recomandam sa te consulti cu tabelul de mai jos pentru a afla ce buget sa pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MedLife
Clinica-Verificata
175 Ron
  • Pret Consultatie 175 Ron
  • Medic bine pregatit
  • Competenta si amabilitate
  • Seriozitate
  • Act medical reusit
  • Diagnosticare precisa
  • Tratament eficient
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de hematologie in Deva?

Daca locuiesti in Deva si vrei sa mergi la un medic hematolog cu o buna pregatire in domeniu, te invitam sa citesti mai departe, unde iti vom prezenta, asa cum ti-am promis, unitatea medicala din orasul tau unde poti beneficia de servicii de inalta calitate. Afla tot ce trebuie sa stii despre acestea, afla cat de bine pregatite sunt cadrele medicale, dar si ce impresie au pacientii:

Hyperclinica Medlife

Hyperclinica Medlife este o unitate medicala din Deva catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de hematologie la standarde inalte. Fiind o clinica multidisciplinara, pacientii cu diverse probleme, printre care si cele hematologice, au sansa de a primi un tratament de specialitate. In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea dr. Sanda Laura Oprescu (Toma), medic specialist, care are competenta de a diagnostica si trata corect pacientii cu diverse afectiuni ale sangelui. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, actul medical desfasurat este unul corect, iar rezultatele obtinute sunt excelente.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 175 lei.

Multi dintre cei care au apelat la serviciile Hyperclinicii Medlife au beneficiat de servicii de calitate, lucru ce i-a determinat sa posteze recenzii pozitive. Departamentul de hematologie este reprezentat de un medic bine pregatit, competent, amabil si serios, care are capacitatea de a pune in aplicare un act medical reusit. Diagnosticarea este corecta, iar tratamentul recomandat este stabilit in functie de necesitatile fiecarei persoane in parte. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate intotdeauna cu precizie.

Vezi parerile pacientilor despre Hyperclinica Medlife
Vezi Pareri

Concluzii

Esti in cautarea unui medic specializat in hematologie in Deva care sa te consulte si sa iti stabileasca un diagnostic corect? Atunci varianta de mai sus poate fi exact ce cautai. Afectiunile hematologice pot degenera in boli grave care, netratate la timp, pot duce la deces. Nu-ti pune viata in pericol si fa-ti cat mai curand programare la un cabinet de specialitate.