Meniu

Hematologie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai comunicat cu familia, prietenii si rudele in legatura cu simptomele pe care le-ai experimentat in ultima vreme si toti ti-au recomandat sa mergi la un consult hematologic in Focsani pentru a afla precis care este problema de care suferi? Anemia, starea de slabiciune in corp, durerile constante de muschi si vanataile aparute fara nicio explicatie pe corp sunt doar cateva dintre simptomele care ar trebui sa iti dea de gandit ca suferi de afectiuni sau tulburari ale sangelui, ceea ce inseamna ca trebuie sa mergi la o consultatie de specialitate unde sa fii atent verificat de medicul expert.

In Focsani exista o unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia, unde poti beneficia de servicii de inalta calitate. Pentru a afla mai multe detalii despre aceasta, te invitam sa citesti in continuare si sa afli care este, cat de bine echipata este, dar si cat de bine pregatite sunt cadrele medicale care isi desfasoara activitatea in cadrul sau.

Ce suma de bani ar trebui sa pregatesti pentru o consultatie de hematologie in Focsani?

Ai luat hotararea sa iti faci programare la o clinica in care este cuprinsa si specialitatea de hematologie in Focsani, asa ca vrei sa te informezi cu atentie cu privire la preturile practicate? Atunci te invitam sa citesti in continuare si sa descoperi tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
120 Ron
  • Pret Consultatie 120 Ron
  • Profesionalism
  • Buna pregatire
  • Aparaturi moderne
  • Echipamente de ultima generatie
  • Act medical ireprosabil
  • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de hematologie in Focsani?

Problemele de sanatate nu trebuie sa fie amanate sau neglijate, pentru ca, in timp, se pot transforma in cel mai mare inamic al nostru, asa ca te incurajam sa apelezi la o unitate medicala specializata in hematologie in Focsani, unde sa fii corect consultat si investigat. Pentru ca vrem sa fii la curent cu cele mai noi informatii, iti prezentam unitatea la care iti recomandam sa mergi, oferindu-ti informatii si despre echipele de medici cu care vei intra in contact:

Spitalul Judetean de Urgenta ,,Sf. Pantelimon”

Spitalul Judetean de Urgenta ,,Sf. Pantelimon” din Focsani este unitatea medicala catre care toti pacientii isi indreapta atentia atunci cand se confrunta cu afectiuni hematologice sau cu afectiuni de orice fel. In cadrul sau, exista o multime de echipe medicale bine pregatite si antrenate sa faca fata unor situatii limita, astfel incat pacientul sa beneficieze de un act medical ireprosabil. Departamentul de hematologie este echipat in mod corespunzator, astfel incat toate investigatiile si consultatiile efectuate sa fie ireprosabile. In plus, diagnosticarea este corecta, iar planul de tratament este adaptat in functie de necesitatile fiecarei persoane in parte.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 120 lei.

Profesionalismul si buna pregatire a cadrelor medicale sunt doar cateva dintre aspectele apreciate de pacienti atunci cand apeleaza la Spitalul Judetean de Urgenta. Sectia de hematologie este echipata cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, care ajuta semnificativ la dezvoltarea unui act medical ireprosabil. Cu toate acestea, timpul de asteptare este indelungat din cauza solicitarilor multiple, iar unele cadre medicale nu sunt suficient de implicate.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta ,,Sf. Pantelimon”
Vezi Pareri

Concluzii

Cand vine vorba de sanatate, nimic nu ar trebui sa fie mai presus, asa ca te incurajam sa mergi cat mai repede la cabinetul de hematologie din Focsani daca vrei sa fii corect investigat de un medic expert. Judecand ca ti-ai insusit doza necesara de informatii cu privire la unitatea medicala din oras, ramane la latitudinea ta daca alegi sa apelezi la Spitalul Judetean de Urgenta sau vrei sa mergi la o clinica privata intr-un alt oras.