Meniu

Hematologie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Valorile anormale ale parametrilor sangelui la analize, starile prelungite si inexplicabile de oboseala pot avea drept cauze afectiuni hematologice, probleme de competenta unui specialist in aceasta ramura medicala, pe care sa poti conta la un cabinet de hematologie din Galati. Este un domeniu medical complex si te vei bucura sa afli ca orasul in care locuiesti dispune de medici hematologi cu experienta.

In acest articol vei gasi un ghid util, cu ajutorul caruia sa te poti orienta pe piata de sanatate privata din municipiul de la malul Dunarii si sa gasesti un hematolog in Galati care sa iti ofere o solutie eficienta pentru nevoile tale medicale.

Cat costa o consultatie de hematologie in Galati?

Desi pretul nu este cel mai important aspect al unei consultatii de hematologie in Galati, vrei sa il cunosti inainte de a ajunge la un cabinet specializat, pentru a te pregati din punct de vedere financiar. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru o prima examinare la medic.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Pro Clinic
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil si receptiv
 • Gestionare defectuoasa a programarilor
MedLife
225 Ron
 • Pret Consultatie 225 Ron
 • Medici profesionisi
 • Empatie si grija fata de pacienti
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Nu se respecta programarile
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune servicii de hematologie din Galati

Pentru ca iti doresti intotdeauna cele mai bune servicii medicale, iar cele de hematologie din Galati nu fac exceptie, am selectat pentru tine clinici cu standarde inalte de calitate, in care sa ai acces la medici competenti si experimentati si la tehnologie medicala moderna. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii relevante despre activitatea unitatilor medicale din clasament, precum si parerile pacientilor care le-au trecut pragul. Vei putea astfel sa faci iei o decizie bine intemeiata rational, in urma unei evaluari obiective.

1. Clinica Pro Clinic

La cabinetul de hematologie de la Pro Clinic activeaza doi medici cu experienta: dr. Monica Padurariu Covit, medic specialist hematolog, si dr. Cristina Movileanu, medic specialist hematolog. Vei putea solicita aici consultatii, controale, referat medical, punctie, medulograma, prescriptii tratament si monitorizare a bolilor de sange. Clinica Medicala Pro Clinic ofera locuitorilor din oras si din judetul Galati servicii de diagnostic si tratament in peste 20 de ramuri medicale, investigatii paraclinice cu aparatura performanta si un punct de recoltare pentru analize medicale.

Preturile pentru serviciile de hematologie sunt publicate pe site-ul web. O consultatie are pretul de 180 de lei.

In general, pacientii au o parere buna despre aceasta clinica, considerand ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, iar personalul este de obicei amabil si receptiv. Cu toate acestea, sunt si pacientii care si-au exprimat nemultumirile insistand pe faptul ca exista aici o gestionare deficitara a programarilor, din cauza careia timpul de asteptare pe holurile clinicii este mare, si, totodata, pe lipsa de concordanta intre pretul comunicat la efectuarea programarii si pretul de la iesirea din cabinetul medicului.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Pro Clinic
Vezi Pareri

2. MedLife

La Hiperclinica MedLife Nicolae Balcescu din Galati te poti adresa cabinetului de hematologie, pentru a solicita consultatii, controale, interpretarea analizelor de sange, terapia si monitorizarea afectiunilor hematologice. O vei gasi aici pe dr. Cristina Movileanu, medic specialist hematolog. Clinica din Galati face parte din cea mai mare retea de servicii de sanatate private din Romania, care functioneaza de aproape 30 de ani, cu peste 50 de clinici si centre cu tehnica medicala de ultima generatie.

Tarifele clinicii sunt afișate pe site-ul web. Pentru o consultatie de hematologie vei achita suma de 225 de lei.

Parerile pacientilor clinicii depind de experienta cu problema medicala pe care au dorit sa o rezolve la Hyperclinica MedLife din Galati. Unii precizeaza, in recenziile de pe Google, ca au intalnit aici medici profesionisti, cu empatie fata de pacienti, si solutii eficiente de tratament. Pe de alta parte, multi pacienti reclama ca nu se respecta programarile, ca unii medici au o abordare superficiala si ca personalul de la receptie ar trebui sa isi schimbe modul de a comunica cu pacientii.

Concluzii

Pentru probleme de sanatate ale sangelui te poti adresa unui cabinet de hematologie din Galati si vei avea toate sansele de a primi un diagnostic corect si un tratament adecvat. Vei gasi aici medici competenti si experimentati, care sa te asculte si sa iti evalueze simptomele clinice, sa iti interpreteze analizele de sange, sa intocmeasca un referat medical riguros si sa iti ofere solutii terapeutice eficiente. Cabinetele specializate in aceasta ramura medicala activeaza in cadrul unor clinici de top din oras, cu traditie si rezultate remarcabile pe piata medicala privata din Romania.