Meniu

Hematologie Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti frecvent cu infectii, transpiratii nocturne, sangerari la nivelul gingiilor, mucoasei nazale, dar si cu menstruatii abundente si ai luat hotararea de a merge la cabinetul de hematologie din Hunedoara? Atunci vrem sa te felicitam, pentru ca aceasta este cea mai buna varianta catre care iti poti indrepta atentia atunci cand te confrunti cu simptome neobisnuite. Vizita la cabinetul de specialitate iti ofera sansa de a primi un diagnostic corect, dar si un tratament corespunzator prin intermediul caruia iti poti vindeca eficient si rapid problemele hematologice. Cel mai bine este sa depistezi afectiunea din timp inainte sa evolueze pentru a fi cat mai usor de tratat.

Daca locuiesti in Hunedoara si nu stii inca la ce cabinet de specialitate sa apelezi, iti recomandam sa ramai in continuare la acest articol pentru a descoperi care este unitatea medicala pe care ti-o recomandam si de ce. Stim cat este de important sa gasesti un medic bine pregatit, asa ca vrem sa iti facem cunostinta cu doua clinici frecventate si apreciate de majoritatea pacientilor.

Care este pretul unei consultatii de hematologie in Hunedoara?

Inainte de a merge la un cabinet specializat in hematologie in Hunedoara, cel mai bine ar fi sa te informezi cu privire la tarifele practicate pentru o consultatie de specialitate. In tabelul de mai jos, iti vom prezenta care sunt cele doua clinici din orasul tau, dar si care sunt tarifele practicate de acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
CarollMed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Buna pregatire
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate excelente
Spitalul Municipal
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Aparaturi moderne
 • Echipamente performante
 • Diagnosticare precisa
 • Plan eficient de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in hematologie in Hunedoara

Anemia, leucemia si cancerul de sange sunt cele mai frecventate afectiuni pe care pacientii cu boli hematologice le manifesta, motiv pentru care cel mai bine ar fi sa te adresezi unui medic din Hunedoara imediat ce observi ca te confrunti cu simptomele specifice acestor patologii. Iata care sunt cele doua clinici din orasul tau despre care ti-am promis ca iti vom vorbi si afla cat de bine pregatite sunt cadrele medicale la care vei apela:

1. CarollMed

CarollMed este o unitate medicala multidisciplinara din Hunedoara in cadrul careia se desfasoara si servicii de hematologie la care pacientii pot apela cu incredere. In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea doi medici implicati, bine pregatiti si experimentati: dr. Emma Borsi si dr. Doris Lienerth. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatii in hematologie pentru adulti, diagnosticare corecta, tratamente de specialitate si control hematologic. Toate acestea sunt puse in aplicare cu ajutorul echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie, multumita carora actul medical desfasurat este unul corect, pacientii beneficiind de rezultate excelente. 

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 200 lei.

Avand in vedere ca serviciile puse in aplicare sunt de o calitate superioara, multi dintre pacientii care au frecventat unitatea medicala CarollMed s-au declarat multumiti. Departamentul de hematologie este reprezentat de medici cu o buna pregatire in domeniu capabili sa asigure un diagnostic corect si un tratament adaptat in functie de necesitatile fiecaruia. Personalul are la dispozitie aparaturi de ultima generatie prin intermediul carora actul medical desfasurat este unul corect, obtinandu-se astfel rezultate excelente.

Vezi parerile pacientilor despre CarollMed
Vezi Pareri

2. Spitalul Municipal ,,Dr. Alexandru Simionescu”

Spitalul Municipal ,,Dr. Alexandru Simionescu” este o alta unitate medicala multidisciplinara din Hunedoara catre care iti recomandam sa iti indrepti atentia, unde vei beneficia de consultatii de hematologie la standarde ridicate. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Felicia Scortea, medic specialist, care are o experienta vasta in domeniu, asigurand tuturor pacientilor posibilitatea de a afla un diagnostic corect, dar si de a beneficia de un tratament personalizat. Actul medical incepe cu o consultatie de specialitate, in care pacientul ii comunica medicului toate simptomele pe care le-a experimentat in ultima vreme, continuand cu investigatiile necesare desfasurate prin intermediul aparaturilor de ultima generatie.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 180 lei.

Aceasta unitate medicala este puternic frecventata de pacienti, dovada stand in cele peste o suta de recenzii publicate in mediul online. Departamentul de hematologie este echipat cu aparaturi moderne si echipamente performante, prin intermediul carora diagnosticarea pacientului este precisa. De asemenea, medicul specializat in hematologie asigura un plan eficient de tratament. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Daca te confrunti cu afectiuni hematologice si ai nevoie de ajutorul unui medic specializat in acest domeniu, poti lua in considerare cele doua clinici amintite anterior in articol pe care le vei gasi in Hunedoara. Evita sa amani vizita la cabinetul de specialitate si prioritizeaza-ti sanatatea cu orice pret. Complicatiile care pot aparea din cauza bolilor de sange avansate limiteaza semnificativ optiunile de tratament si sansa de vindecare, asa ca apeleaza cu incredere la un medic hematolog cu experienta.