Hematologie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de efectuarea unei consultatii de hematologie in Iasi? Aceasta consultatie este necesara persoanelor care au fost diagnosticate cu afectiuni precum anemia prin deficit de fier, anemia prin deficit de vitamine, hemocromatoza sau alta tulburare de sange. Cateva dintre semnele unei astfel de boli, care sunt semnale de alarma si trebuie sa te trimita imediat la medic, sunt vanataile usoare, sangerarea excesiva, sangerarile nazale recurente, oboseala nejustificata si furnicaturile. 

Majoritatea persoanelor care se adreseaza hematologului fac acest lucru la recomandarea medicului de familie, dupa interpretarea rezultatelor analizelor de sange. Daca rezultatele hemoleucogramei complete sunt ingrijoratoare si exista suspiciuni ca pacientul ar putea suferi de o boala hematologica, acesta va fi indrumat catre specialist pentru consultatii complexe si investigatii suplimentare. Din acest articol poti afla care sunt cele mai bune optiuni din Iasi la capitolul medici hematologi.

Pret consultatie hematologie in Iasi

Daca locuiesti in Iasi, iar medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la o consultatie de hematologie, mai jos poti vedea care sunt cele mai bune cabinete si cat costa o consultatie initiala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Elytis Hospital
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Personal cu experienta
 • Intelegere si empatie
 • Amabilitate
 • Ambient placut
 • Curatenie
 • Programarile se decaleaza
Policlinica Neolife
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Atitudine optimista
 • Abordare europeana
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
MedLife
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Sprijin, atentie si empatie
 • Varietate de servicii medicale
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de hematologie in Iasi

Pentru ca asigura un raport bun calitate-pret si pentru ca gazduiesc medici cu experienta vasta in domeniul hematologiei, urmatoarele clinici din Iasi sunt optiuni de top:

1. Elytis Hospital

Elytis Hospital este situat in Iasi, fiind optiunea principala a pacientilor care au nevoie de servicii din domeniul hematologiei. In cadrul departamentului de hematologie, pacientii beneficiaza de ingrijiri din partea unui medic primar, cu studii complementare in ultrasonografie generala si ingrijiri paliative. Pe langa hematologie, sunt disponibile si alte cabinete specializate in domenii ca alergologia, chirurgia generala, neurologia etc. In cadrul acestei clinici exista si un laborator de analize. Obiectivul acestui spital este de a furniza oamenilor servicii medicale de inalta calitate si de a atinge performanta actului medical, prin flexibilitate si promptitudine. Pentru atingerea acestui obiectiv, se foloseste aparatura medicala de ultima generatie.

Pentru consultatia de hematologie, se achita suma de 200 lei.

Cei mai multi pacienti se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat la Elytis Hospital. Acestia spun ca medicii le-au explicat diagnosticul pe inteles si care s-au comportat amabil. Personalul este apreciat pentru experienta de care da dovada, pentru intelegere si empatie si pentru explicatiile clare privind tratamentul, beneficiile si riscurile. Spitalul este curat si ambientul este placut. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt bune, exista si persoane care spun ca au asteptat destul de mult la coada si ca s-ar putea face imbunatatiri pe partea de organizare.

Vezi parerile pacientilor despre Elytis Hospital
Vezi Pareri

2. Policlinica Neolife

Hematologia este una dintre specialitatile medicale disponibile in cadrul Policlinicii Neolife din Iasi. Prezenta de peste 9 ani in Romania, aceasta policlinica are in dotare unele dintre cele mai revolutionare tehnologii de investigatie si tratament, fiind aplicate protocoale internationale si tehnici inovative. Colectivul este multidisciplinar, format din medici specializati intr-o varietate de domenii medicale: oncologie, cardiologie, urologie, pneumologie etc. Pe lista de servicii se regasesc tratamente ca radioterapia si chimioterapia, iar in departamentul de imagistica se pot face proceduri ca RMN-ul si PET CT-ul. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 200 lei.

Neolife gazduieste o echipa de profesionisti, care dau dovada de amabilitate, empatie si interes fata de nevoile pacientului. Atitudinea optimista a cadrelor medicale, calitatea serviciilor si abordarea europeana sunt alte aspecte apreciate de pacienti. Asa reiese din recenziile disponibile in mediul online, impartasite de oameni care au trecut pragul clincii. La polul opus, exista cateva persoane care spun ca atitudinea personalului de la receptie nu este tocmai profesionista. 

3. MedLife

Hyperclinica MedLife din Iasi se inscrie pe lista celor mai bune optiuni de clinici pentru consultatia si tratamentele de hematologie si pentru alte servicii medicale. Acesta clinica reuneste 20 de cabinete moderne si insumeaza 28 de specialitati medicale, asigurand servicii complete de diagnostic, tratament si monitorizare pentru o gama vasta de afectiuni. Pentru acuratete in diagnostic, se pune la dispozitie o varietate complexa de investigatii imagistice, printre care si RMN-ul. Hyperclinica dispune de aparatura de ultima generatie si gazduieste o echipa formata din medici cu experienta. 

Consultatia de hematologie are tariful de 350 lei.

MedLife este o clinica foarte curata, oferind conditii foarte bune de tratament. Conform recenziilor, pacientii au beneficiat de profesionalism, amabilitate, sprijin, atentie si empatie din partea medicilor. Multi pacienti spun ca au avut parte de o experienta placuta si de punctualitate, insa exista si persoane care sustin ca programarile nu se respecta si ca atitudinea unor medici lasa de dorit.

Concluzii

Acestea sunt principalele unitati medicale din Iasi pe care le poti alege pentru consultatii si tratamente din sfera hematologiei. Pentru acuratete in diagnostic, medicii iti pot solicita sa efectuezi investigatii suplimentare, iar unele dintre ele se pot face in timpul consultatiei initiale. Este important sa alegi medici cu experienta, iar in orasul tau exista suficienti specialisti care te vor ajuta cu tratamente adecvate si care pot monitoriza un spectru larg de afectiuni.