Meniu

Hematologie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o consultatie de hematologie in Oradea, sunt trei clinici medicale private la care te poti adresa. Le vei descoperi pe fiecare in acest articol, cand vei afla ce medici hematologi activeaza in cadrul lor, ce servicii ofera si cat costa un consult de specialitate.

Programeaza-te la un hematolog din Oradea, daca ai primit recomandare sau bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist in acest sens. Simptomele care indica o problema hematologica pot fi: oboseala excesiva si slabiciunea, senzatia de sufocare la efort, febra si transpiratii nocturne, pierdere in greutate, dureri si umflaturi in membre, sangerari menstruale abundente si prelungite, amorteli in extremitati etc.

Care este tariful pentru o consultatie la hematologie in Oradea?

Pretul unei consultatii de hematologie difera in Oradea. Pentru a afla costul acesteia, poti consulta tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Davidescu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii decontate de CAS
 • Medic hematolog cu experienta
 • Tratamente inovatoare pentru numeroase boli hematologice benigne sau maligne
 • Biopsii medulare diagnostice
 • Conditii bune de spitalizare
 • Aparatura medicala performanta
Spital Pelican
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Servicii de hematologie pentru copii si adulti
 • Medic cu o vasta experienta in hematologie si hemato-oncologie
 • Laborator modern de analize medicale
 • Hematologie in ambulatoriu si cu spitalizare
 • Personal medical bine pregatit, din diverse specialitati
 • Nu se respecta programarile
MedLife
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Medic hematolog cu competenta in transfuziologie
 • Clinica moderna
 • Nu se respecta programarile
 • Aglomeratie la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa te programezi la un cabinet de hematologie in Oradea?

Serviciile private de hematologie din Oradea sunt oferite contra-cost sau cu bilet de trimitere in urmatoarele clinici medicale din oras!

1. Clinica Davidescu

O prima optiune in cazul serviciilor de hematologie din municipiul Oradea este Clinica Davidescu. Pacientii din tot judetul pot apela la serviciile departamentului pentru diagnostic, tratament si urmarie a numeroase patologii: anemii, hemocromatoza, hemoglobinopatii, trombofilie, mielofibroza, hemofilie, purpura trombocitopenica idiopatica, boala Von Willebrand, sangerare prin deficit de vitamina K, boli hematologice maligne. Serviciile de hematologie sunt furnizate de dr. Sabina Iliuta, medic specialist, la care te poti programa pentru o consultatie sau pentru punctii si biopsii medulare diagnostice si tratamente inovatoare. Dr Iliuta a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Oradea, iar rezidentiatul l-a urmat la Departamentul de Hematologie de la Institutul Oncologic „Ion Chiricuta” din Cluj-Napoca. La Clinica Davidescu poti beneficia de servicii medicale prin sistemul de asigurari de sanatate, astfel ca poti veni la consultatii cu bilet de trimitere. 

Pretul unei consultatii de hematologie este de 200 de lei. 

Multi pacienti spun ca la Clinica Davidescu au avut parte de experiente placute, in mare parte datorita medicilor cu o deosebita pregatire si profesionalismului de care acestia dau dovada. Tratamentele eficiente, comunicarea deschisa, aparatura de ultima generatie si conditiile bune de spitalizare sunt aspecte subliniate de oradeni, dar sunt si persoane care spun ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Davidescu
Vezi Pareri

2. Spitalul Pelican

In ambulatoriul Spitalului Clinic Pelican din Oradea sunt oferite si servicii de hematologie, pentru adulti si copii. Serviciile sunt atat de investigatii si diagnostic, cat si de tratament si sunt asigurate de dr. Gabriela Miculschi, medic specialist hematologie-oncologie, medic primar pediatru si doctor in medicina, cu o experienta impresionanta si cu o bogata activitate de voluntariat si cercetare. La Pelican functioneaza un laborator modern de analize medicale, in care se pot efectua investigatii specializate de hematologie, investigatii noi in coagulare si trombofilie. Departamentul de hematologie include servicii in regim de ambulatoriu (diagnostic, examen clinic, recomandari de tratament, monitorizarea bolilor cronice), cat si in regim de spitalizare, pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor care necesita spitalizare, cum sunt afectiunile acute grave sau cele cronice acutizate. Spitalul colaboreaza cu clinici de hematologie, oncohematologie si oncopediatrie din tara si strainatate.

O consultatie initiala la departamentul de hematologie al Spitalului Pelican din Oradea costa 270 de lei.

Numeroase aprecieri au fost exprimate in mediul online in dreptul Spitalului Pelican, vizand  echipa de medici de aici. Oamenii spun ca au fost primiti cu amabilitate, empatie si tratati in cele mai bune conditii, medicii fiind foarte bine pregatiti. Oradenii au mai notat si ca aparatura este performanta, iar consultatiile se efectueaza pe indelete.  Sunt enumerate si cateva nemultumiri ale pacientilor si apartinatorilor: nu se respecta programarile, aglomeratie, iar preturile sunt mari fata de alte clinici.

3. MedLife

Si la Hyperclinica MedLife Oradea exista un departament de hematologie. In cadrul acestuia, profeseaza dr. Anna-Ileana Veres, medic primar hematologie, care, pana in 2019, a fost medic coordonator al Unitatii de Transfuzie Sanguina de la Spitalul Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu”. Medicul a efectuat rezidentiatul la Institutul Oncologic „Ion Chiricuta” din Cluj-Napoca si la Clinica de interne-hematologie Debrecen, la sectia de transplant. Dr. Veres a obtinut in 2015 certificatul de competenta in transfuziologie si a urmat inclusiv un master in managementul serviciilor de sanatate.

La MedLife Oradea, consultatia de hematologie costa 210 lei.

Pe internet sunt notate aspecte pro si contra la adresa acestei unitati medicale private. Unii pacienti au spus ca apreciaza faptul ca se deconteaza multe analize si consultatii, ca medicii sunt foarte bine pregatiti, conditiile din clinica sunt moderne, iar echipamentele medicale – performante. Pe langa acestea, au mai fost mentionate si diverse nemultumiri: nerespectarea programarilor, nepreluarea apelurilor telefonice, aglomeratie la receptie.

Concluziile noastre

Poate fi nevoie de o vizita la un medic specializat in hematologie, din Oradea, daca prezinti simptome precum cele mentionate mai sus, la care se pot adauga:: sangerari nazale recurente, vanatai excesive, timpi anormali de coagulare. 

In municipiul Oradea sunt medici hematologi cu experienta, care sunt specializati in diagnosticul, tratamentul si urmarirea a numeroase afectiuni hematologice. Fiecare pacient primeste ingrijire personalizata si acces la terapii moderne, astfel incat sa-si rezolve problemele de sanatate in functie de nevoile specifice.