Meniu

Hematologie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu sangerari anormale sau cu vanatai neobisnuite pe corp, iar medicul de familie ti-a recomandat sa vizitezi un cabinet de hematologie in Pitesti? Atunci cel mai bine ar fi sa iti faci o programare in cel mai scurt timp posibil pentru a incepe investigatiile necesare. In urma acestora vei afla care sunt motivele din spatele simptomelor pe care le experimentezi, medicul ghidandu-te pas cu pas in tot procesul de vindecare. Amanarea vizitei nu poate sa duca decat la acutizarea afectiunii, tocmai de aceea isi recomandam sa selectezi o clinica apreciata din orasul tau la care sa mergi.

Locuitorii din Pitesti au la dispozitie trei clinici la care pot apela cu incredere si unde vor primi un ajutor de specialitate. Pentru a-ti simplifica procesul de documentare, te invitam sa parcurgi tot acest articol care cuprinde informatii complete in legatura cu nivelul de pregatire a medicilor, dar si cu preturile aplicate. Citeste si fii la curent cu tot ce trebuie sa stii despre aceste clinici.

Cat costa o consultatie de hematologie in Pitesti?

Te numeri printre pacientii care vor sa se informeze corespunzator cu privire la tot ce presupune o consultatie la medicul hematolog in Pitesti? Atunci tabelul de mai jos iti va fi de ajutor pentru a afla care sunt preturile practicate pentru acest serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Forte Vita
Clinica-Verificata
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Implicare si buna pregatire
 • Echipamente moderne
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
Medicover
253 Ron
 • Pret Consultatie 253 Ron
 • Medic primar hematologie
 • Competenta si buna pregatire
 • Experienta si amabilitate
 • Seriozitate
 • Comunicare eficienta cu receptia
 • Nerespectarea programarilor
Muntenia Hospital
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Profesionalism si implicare
 • Buna pregatire si empatie
 • Aparaturi moderne
 • Planuri eficiente de tratament
 • Echipa profesionista
 • Activitate ireprosabila
 • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici unde poti beneficia de o consultatie de hematologie in Pitesti

Sanatatea ar trebui sa fie prioritatea fiecarei persoane, tocmai de aceea te incurajam sa nu amani vizita la medicul hematolog in Pitesti odata ce ai observat ca te confrunti cu simptome neobisnuite care ar putea indica prezenta unor afectiuni ale sangelui. In continuare iti prezentam topul promis al celor trei clinici medicale in care sunt incluse informatii cuprinzatoare atat despre medici, cat si despre unitatea medicala:

1. Clinica Forte Vita

Clinica Forte Vita este o unitate medicala multidisciplinara din Pitesti care asigura servicii de inalta calitate pentru pacientii cu diverse probleme de sanatate, curprinzand si specialitatea de hematologie. In cei peste 25 de ani de activitate, clinica a dobandit notorietate in urias fiind considerata una dintre cel mai bine pregatite. In departamentu de hematologie isi desfasoara activitatea dr. Diana Isabela Ursescu, medic specialist. Este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes”, Timisoara, rezidentiatul l-a efectuat la Spitalului Municipal de Urgenta din Timisoara, urmand ca ulterior sa devina medic specialist. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatii ambulatorii de specialitate, spitalizare de zi, spitalizare continua si tratamentul pacientilor hemato-oncologici. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, actul medical decurge ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 210 lei.

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de implicarea si buna pregatire a medicilor. Departamentul de hematologie este echipat in mod corespunzator, astfel incat diagnosticarea sa fie una corecta, iar planul de tratament elaborat sa fie unul personalizat. In plus, rezultatele sunt excelente, iar atmosfera primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Forte Vita
Vezi Pareri

2. Medicover

Medicover Doctor Luca din Pitesti este o clinica multidisciplinara care se adreseaza pacientilor cu diverse afectiuni, fiind o solutie si pentru cei face sufera de probleme hematologice. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul cabinetului, pacientii au sansa de a beneficia de servicii calitative. In cadrul acestui departament te invitam sa faci cunostinta cu dr. Viola Maria Popov, medic primar, cu o buna pregatire in domeniu. In atributiile sale intra consultatiile de specialitate, consultatia de control si interpretarea corecta a analizelor. De asemenea, tot aceasta are competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament.

Costul unei consultatii de hematologie este de 253 lei, iar consultatia de control este de 154 lei.

Unitatea medicala este puternic frecventata, dovada constand in cele peste doua sute de recenzii pe care pacientii le-au postat in mediul online. In departamentul de hematologie isi desfasoara activitatea un medic primar, competent, bine pregatit, experimentat si amabil, care trateaza fiecare pacient cu seriozitate. In plus, comunicarea cu personalul de la receptie este eficienta. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

3. Muntenia Hospital

O alta varianta pe care ti-o prezentam daca esti din Pitesti este Muntenia Hospital, care desfasoara o activitate multidisciplinara, in care sunt incluse si serviciile de hematologie. In cadrul acestui departament isi defasoara activitatea o echipa medicala profesionista si experimentata: dr. Gabriela Neacsu, medic primar, dr. Diana Ursescu, medic specialist si dr. Viola Maria Popov, medic primar hematologie / specialist medicina de familie, competenta ingrijiri paliative. Printre serviciile pe care le asigura merita enumerate urmatoarele: consultatie de specialitate, tratamentul cu fier injectabil in anemiile feriprive, corticoterapie injectabila in bolile imune hematologice, flebotomie la pacientii poliglobulici, efectuarea de biopsii osteomedulare sau punctii aspiratorii medulare si chimioterapie (in contract cu casa de asigurari de sanatate).

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 250 lei.

Profesionalismul, buna pregatire, implicarea si empatia de care medicii dau dovada sunt doar cateva dintre calitatile care sunt puternic apreciate de pacienti. Departamentul de hematologie este echipat cu toate aparaturile necesare, astfel incat investigatiile si planurile de tratament sa fie respectate intocmai. De asemenea, echipa medicala depune toate eforturile ca activitatea pe care o desfasoara sa fie ireprosabila. Cu toate acestea, programarile sunt decalate, din cauza solicitarilor multiple.

Concluzii

Clinicile pe care le-am mentionat in randurile de mai sus sunt unele dintre cele mai frecventate optiuni cand vine vorba de o consultatie de hematologie in Pitesti la standarde ridicate. Apeleaza cat mai curand la ajutorul medicilor specializati si fa-ti o programare la unul dintre cabinetele amintite mai sus pentru a primi un diagnostic corect, dar si un tratament adaptat in functie de necesitatile tale.