Meniu

Hematologie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un consult de hematologie in Ploiesti este esential pentru diagnosticarea si tratarea mai multor afectiuni specifice sistemului sanguin. Medicii cu experienta in acest domeniu pot oferi informatii relevante persoanelor care se confrunta cu anemii si alte boli hematologice. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de expertiza lor este sa te programezi la una din clinicile din oras!

Clinicile din Ploiesti sunt dotate cu aparatura moderna, iar acest lucru le permite medicilor sa ofere un diagnostic corect tuturor celor care apeleaza la serviciile lor. In plus, mediul in care acestia isi desfasoara activitatea este unul primitor, in care oricine se poate relaxa. Un alt amanunt important legat de activitatea medicilor din oras este faptul ca preturile practicate sunt accesibile. 

Cat costa o consultatie de hematologie in Ploiesti?  

Dupa cum am mentionat mai sus, tarifele serviciilor de hematologie din Ploiesti sunt accesibile, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji din acest punct de vedere. Ti-am pregatit un tabel in care au fost incluse preturile de la mai multe clinici din oras, pentru a vedea concret care optiune este cea mai potrivita pentru tine. Tot aici vei descoperi si ratingul obtinut de cabinetele respective: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
P. cu Plata
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medic specialist
 • Laborator de analize propriu
 • Atmosfera placuta
 • Programari 24/24
 • Curatenie
Centrul Panaceea
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura medicala moderna
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Centrul Andodent
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic specialist
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Parteneriate cu diverse agentii
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici unde se efectueaza servicii de hematologie in Ploiesti

Lista de mai jos reprezinta un bun punct de pornire pentru cei care se afla in cautarea unui hematolog in Ploiesti. In cadrul celor trei clinici prezentate isi practica meseria oameni cu experienta, care pot oferi un diagnostic clar. In plus, fiecare descriere este insotita de un scurt paragraf dedicat experientelor relatate de pacientii care au vizitat acele clinici: 

1. Policlinica cu Plata  

Primul loc spre care se pot orienta oamenii care au nevoie de servicii de hematologie in orasul Ploiesti este Policlinica cu Plata. Obiectivul principal al acesteia este de a creste calitatea serviciilor medicale, fara a le face mai putin accesibile pentru pacienti. De ramura de hematologie se ocupa un medic specialist: Dr. Ana Enache, absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti. De asemenea, in policlinica este integrat un laborator de analize, dotat cu aparatura corespunzatoare pentru efectuarea mai multor tipuri de teste. Programarile se pot face la telefon, 24 ore din 24, sau prin completarea formularului disponibil pe site-ul clinicii.  

Pretul consultatiei de hematologie este de 200 de lei. 

Printre aspectele apreciate de pacientii care au apelat la serviciile Policlinicii cu Plata se numara profesionalismul, intelegerea, disponibilitatea si compasiunea echipei medicale de aici. Totul se desfasoara conform asteptarilor, de la interactiunea cu personalul de la receptie si pana la efectuarea propriu-zisa a consultatiei de specialitate. Au existat si cazuri in care lipsa de comunicare a dus la niste neintelegeri, insa problemele respective au fost rezolvate prompt. 

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica cu Plata 
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Panaceea 

Urmatoarea optiune de pe lista este Centrul Medical Panaceea, in cadrul caruia functioneaza mai multe cabinete, inclusiv cel de hematologie, la care pot apela locuitorii din Ploiesti si nu numai. De efectuarea consultatiilor de specialitate se ocupa Dr. Ana Marcel Grigoriu, medic primar si doctor in stiinte medicale, care a acumulat pe parcursul carierei sale o ampla experienta in domeniu. Programul medicului este unul destul de restrans, mai exact martea si miercurea intre orele 9:30 si 14, asa ca persoanele care isi doresc sa beneficieze de o consultatie la cabinet trebuie sa-si faca din timp programarea. Cei interesati se pot programa online sau la telefon. 

Pentru consultatia de hematologie, pretul este de 200 de lei. 

Persoanele care au avut parte de o experienta pozitiva in cadrul Centrului Medical Panaceea au apreciat in mod deosebit calitatea serviciilor prestate. Echipa medicala da dovada de amabilitate, ceea ce contribuie la confortul pacientilor. Chiar si asa, au existat si cazuri in care oamenii au atras atentia asupra lipsei de comunicare dintre ei si personal, lucru care a dus la mai multe neintelegeri.  

3. Centrul Andodent  

Ultima optiune de pe lista este Centrul Andodent, unde isi practica meseria un medic specialist hematolog din Ploiesti si anume Dr. Nicoleta Amalia Dobreta. Centrul a fost infiintat oficial in anul 2006, iar de atunci si pana in prezent, acesta a continuat sa-si extinda gama de servicii, pentru a satisface cat mai multe dintre nevoile locuitorilor orasului. Pentru cei interesati, medicul se afla in contract cu Signal Iduna, Medoc, Sanopass si Omniasig, asa ca exista posibilitatea de a beneficia de servicii decontate. Programarile se fac foarte usor prin intermediul unui apel telefonic. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 250 de lei. 

Pe parcursul activitatii sale, mai multi oameni au trecut pragul Centrului Andodent in scopul de a beneficia de serviciile medicale de care au nevoie. Profesionalismul, amabilitatea si empatia de care da dovada personalul medical i-a determinat pe acestia sa revina la centru de fiecare data cand au nevoie de sprijin. Exista si persoane care sunt de parere ca timpul dedicat consultatiilor nu este unul suficient. 

Concluzii

In concluzie, cele trei clinici de mai sus iti stau la dispozitie cu servicii de hematologie de calitate in Ploiesti. Alege-o pe cea pe care o consideri cea mai potrivita pentru nevoile tale, indiferent ca este mai aproape de locuinta ta sau pentru ca ofera consultatii la preturi accesibile. De asemenea, nu uita sa te programezi si pentru un eventual control!