Meniu

Hematologie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai observat in ultima vreme ca te confrunti cu furnicaturi sau amorteli la nivelul degetelor, iar pielea ti se pare extrem de palida, ceea ce te determina sa iti faci programare la un cabinet de hematologie in Resita? Acestea sunt cateva simptome care ar putea semnaliza prezenta unor afectiuni la nivelul sangelui, care trebuie sa fie investigate cat mai rapid de medicul hematolog, inainte ca acestea sa degenereze. Bolile de sange sunt, de cele mai multe ori, mostenite genetic, insa exista si cazuri in care se dobandesc din cauza expunerii indelungate la o cantitate ridicata de radiatii, prin virusuri sau chiar prin boli degenerative. Astfel, cel mai bine este sa iti faci programare anual pentru o consultatie de specialitate.

Din fericire, in Resita exista o unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de ajutorul unui medic specialist, dar si pentru a obtine tratamentul corespunzator. Continua sa citesti pentru a descoperi despre ce unitate medicala este vorba, dar afla si cat de bine pregatiti sunt medicii care te vor prelua.

Cat costa o consultatie de hematologie in Resita?

Stim cat de important este pentru tine sa fii la curent cu toate informatiile importante cu privire la clinica de hematologie din Resita la care urmeaza sa mergi. Pentru a-ti usura munca, in tabelul de mai jos iti prezentam exact care este tariful aplicat pentru o consultatie de specialitate, dar si denumirea unitatii medicale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
50 Ron
  • Pret Consultatie 50 Ron
  • Servicii de calitate
  • Aparaturi moderne
  • Echipamente performante
  • Consultatii de specialitate
  • Investigatii precise
  • Plan eficient de tratament
  • Rezultate excelente
  • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de hematologie in Resita?

Bolile de sange sunt extrem de periculoase pentru sanatate, influentand bunastarea si buna functionare a intregului corp, asa ca iti recomandam sa apelezi cu incredere la ajutorul unui medic hematolog din Resita unde poti beneficia de servicii de inalta calitate, dar si de un act medical ireprosabil. In continuare iti vom prezenta mai multe detalii importante cu care trebuie sa fii la curent:

Spitalul Judetean de Urgenta Resita

Spitalul Judetean de Urgenta din Resita este o optiune pe care o poti lua in considerare cu incredere daca esti in cautarea unui cabinet competent in care sa beneficiezi de o consultatie de hematologie. Compartimentul de hematologie este reprezentat de medici cu o buna pregatire in domeniu, care au pregatirea de a asigura servicii de inalta calitate indiferent cat de severe sunt problemele de sanatate cu care pacientii se confrunta. Printre serviciile pe care le asigura sunt amintite si: expertize pentru stabilirea capacitatii de munca/grad handicap, consultatie de specialitate pentru pacienti neasigurati ce nu reprezinta urgenta medico-chirurgicala-consultatie, diagnosticare corecta si tratament eficient.

Pretul pentru o consultatie de hematologie la Spitalul Judetean de Urgenta este de 50 lei.

Multi dintre pacientii care au luat in considerare Spitalul Judetean de Urgenta din Resita au apreciat serviciile medicilor, postand recenzii pozitive. In dotarile cabinetului de hematologie se afla aparaturi si echipamente moderne prin intermediul carora investigatiile si consultatiile de specialitate puse in aplicare sunt precise. De asemenea, planul de tratament elaborat este unul adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient, iar rezultatele sunt excelente. Din pacate, timpul de asteptare este indelungat.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Resita
Vezi Pareri

Concluzii

Iti e teama ca te confrunti cu o boala hematologica si vrei sa apelezi la ajutorul medicului de specialitate din Resita pentru a afla concrect ce ai de facut? Afectiunile manifestate la nivelul sangelui sunt extrem de periculoase, ducand la deces daca medicul nu intervine la timp, asa ca nu amana vizita la medic, alege sa iti prioritizezi sanatatea si sa afli din timp care sunt cele mai bune optiuni pe care le poti lua in considerare pentru a te trata.