Meniu

Hematologie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Hemoleucograma este o analiza de sange pe care medicul hematolog din Satu Mare te poate indruma sa o faci, datorita informatiilor pretioase pe care le ofera. In functie de ea se pot depista o multime de afectiuni, asa ca nu o neglija. Daca nivelul sau este prea scazut, acest lucru poate indica prezenta unei anemii, iar un nivel ridicat de leucocite poate indica prezenta unei infectii in corp sau chiar a unei afectiuni severe, care necesita investigatii mult mai amanuntite. Cel mai important pas pe care trebuie sa il faci este sa iti faci programare la cabinetul de specialitate, unde vei primi indicatiile necesare din partea medicului de specialitate. 

Daca esti din Satu Mare si ai ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa fii investigat de un expert, te indrumam cu incredere sa iei in considerare unitatile medicale pe care ti le-am prezentat mai jos. Afla care sunt clinicile cel mai puternic frecventate, dar si cat de pregatiti sunt doctorii la care poti apela.

Cat costa o consultatie de hematologie in Satu Mare?

Inainte de a merge la un cabinet de hematologie in Satu Mare, cel mai bine ar fi sa stii si ce preturi sunt practicate pentru o consultatie, pentru a sti ce suma de bani trebuie sa pregatesti. Din fericire, iti punem la dispozitie tabelul de mai jos, in care sunt incluse atat informatii despre tarife, cat si denumirile unitatilor medicale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cezar Med
Clinica-Verificata
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Implicare si profesionalism
 • Amabilitate si empatie
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Rezultate precise
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Nerespectarea programarilor
Star Medica
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Profesionalism
 • Buna pregatire
 • Experienta bogata
 • Servicii de inalta calitate
 • Aparaturi moderne
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Gestionarea deficitara a programarilor
West Medica
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Comunicare excelenta pacient-receptie
 • Act medical corect
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in hematologie in Satu Mare

In continuare, te invitam sa citesti cu atentie descrierile celor trei clinici de hematologie in Satu Mare unde poti beneficia de servicii de calitate, sub atenta supraveghere a medicului specialist. Pentru ca vrem sa ai parte de un act medical ireprosabil, ti-am selectat unele dintre cele mai frecventate si apreciate clinici din oras:

1. Cezar Med  

Cezar Med este o unitate medicala din Satu Mare cu activitate multidisciplinara, care se adreseaza tuturor pacientilor cu diverse afectiuni medicale, printre care se numara si cele hematologice. Departamentul este coordonat de dr. Ioana Liliana Pascu, un medic cu o buna pregatire in domeniu, care asigura un diagnostic corect, dar si solutii personalizate in functie de fiecare pacient in parte. In cadrul unitatii s-a pus foarte mare accent pe investitia in aparaturi si echipamente de ultima generatie, ceea ce inseamna ca toate investigatiile si serviciile puse in aplicare sunt corecte si precise. In incinta cabinetului se afla de asemenea si un laborator de analize medicale acreditat, care asigura tuturor pacientilor posibilitatea de a-si efectua analizele de sange cu precizie.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 210 lei.

Multi dintre pacientii care au luat in considerare Cezar Med au fost placut impresionati de implicarea si profesionalismul medicilor. Amabilitatea, empatia si competenta doctorilor sunt doar cateva dintre calitatile apreciate. Au capacitatea de a stabili un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament in functie de fiecare persoana in parte. De asemenea, rezultatele sunt precise, multumita aparaturilor de ultima generatie. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Vezi parerile pacientilor despre Cezar Med  
Vezi Pareri

2. Clinica Star Medica

Clinica Star Medica este o alta optiune catre care iti recomandam sa iti indrepti atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de hematologie in Satu Mare la standarde ridicate. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Stefan Vlad Pop, medic specialist, cu o experienta profesionala bogata. A studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” Timisoara, a beneficiat de o bursa de mobilitate la Universitatea Reykjavik, Islanda (Proiect SEE – „HE-RO-IS strategic cooperation in Hematology”), apoi a urmat cursurile din cadrul Universitatii de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. A participat la o multime de congrese si workshop-uri atat din tara, cat si din strainatate, lucrand o buna parte din timp la Spitalul Judetean de Urgenta din Satu Mare. In prezent, activeaza in cadrul clinicii Star Medica, desfasurand urmatoarele servicii: consultatie medicala de specialitate, investigatii suplimentare, stabilirea conduitei terapeutice.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 180 lei.

Echipa de medici si asistenti da dovada de profesionalism, o buna pregatire in domeniu si o experienta bogata, asigurand tuturor pacientilor servicii de inalta calitate. Lucrand intr-o unitate medicala echipata cu cele mai moderne aparaturi si echipamente, medicii pot efectua investigatii precise, stabili un diagnostic corect si elaborarea unui plan eficient de tratament. Din pacate, gestionarea programarilor este deficitara.

3. Clinica West Medica

In completarea optiunilor de mai sus, iti prezentam si clinica West Medica, o unitate medicala din Satu Mare care desfasoara o activitate multidisciplinara, unde sunt incluse si serviciile de hematologie. Medicul care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui departament este dr. Arpad Bzduch, medic specialist, care asigura un act medical ireprosabil. A studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures pentru diploma de licenta si si-a efectuat rezidentiatul la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures, Clinica de hematologie si compartiment transplant medular. In prezent, are o experienta de peste 7 ani in domeniu, asigurand fiecarui pacient servicii de calitate. 

Pretul pentru o consultatie de hematologie la clinica West Medica este de 150 lei.

Comunicarea pacient-receptioner este excelenta, toate nelamuririle fiind clarificate. In ceea ce priveste personalul medical, acesta depune toate eforturile ca actul medical desfasurat sa fie unul corect si personalizat in functie de necesitatile pacientului. Unitatea medicala fiind dotata cu aparaturi de ultima generatie, fiecare pacient are sansa de a fi corect diagnosticat, dar si de a primi tratamentul corespunzator. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Ai ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa mergi la o consultatie de hematologie in Satu Mare la un medic expert, pentru a afla concret care sunt afectiunile cu care te confrunti? Din fericire, cele trei optiuni pe care ti le-am pregatit anterior in articol sunt de incredere, judecand dupa numarul ridicat de recenzii pozitive pe care pacientii le-au postat in mediul online. Nu mai amana vizita la medic si afla ce ai de facut pentru a te trata corespunzator.