Meniu

Hematologie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pacientii care trec pragul cabinetelor de hematologie din Sibiu pot fi diagnosticati cu afectiuni ale sangelui si ale maduvei osoase sau ganglionilor limfatici, precum:  anemii, trombofilie, hemofilie, tulburari autoimune si alte afectiuni benigne sau maligne. Simptomele acestor afectiuni pot fi variate si pot avea un grad de severitate diferit.

Ai primit recomandare de la medicul de familie sau de la un medic specialist sa mergi la hematolog? Vrei sa te programezi din proprie initiativa, din cauza unor simptome ingrijoratoare sau pentru ca ai un istoric familial de afectiuni hematologice? Atunci, citeste acest articol pana la final! Vei gasi informatii utile legate de: clinicile private in care sunt oferite servicii de hematologie, medicii specializati in acest domeniu si tarifele practicate.

Cat costa un consult la hematologie in Sibiu

Pretul unui consult la hematologie este diferit in clinicile din Sibiu. In tabelul de mai jos poti vizualiza aceste tarife, pentru a-ti pregati un buget estimativ pentru o prima vizita la hematolog. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Misan Med
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Oferta variata de specialitati medicale
 • Aparatura medicala performanta
 • Medic hematolog cu experienta
 • Personal amabil la receptie
 • Dotari la standarde europene
 • Curatenie
 • Nu se respecta programarile
 • Aglomeratie
RMN Diagnostica
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Personal amabil si profesionist
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici hematologi cu experienta
 • Consultatii si investigatii de hematologie
 • Aparatura medicala ultramoderna
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Bun raport calitate-pret
 • Apelurile nu sunt preluate cu promptitudine
 • Nu se respecta programarile
MedLife
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Servicii de calitate
 • Medici cu experienta
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Programari nerespectate
 • Apelurile sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti programa la hematologie in Sibiu?

Am identificat trei centre medicale private in Sibiu, care ofera servicii de hematologie. Iata ce servicii au in oferta si ce medici hematologi activeaza in cadrul lor!

1. Misan Med

La Misan Med, in Sibiu, se afla un doctor specializat in hematologie: dr. Cristina Noor, medic specialist hematolog ce s-a alaturat echipei de medici de la aceasta clinica in anul 2021. Medicul le vine in ajutor pacientilor cu numeroase probleme de sanatate: trombofilie si hemofilie, afectiuni hematologice maligne, trombocitopenie, anemie sau alte patologii hematologice. Centrul medical Misan Med a fost inaugurat in 2003, avand profil de asistenta medicala generala si specializata si cu profil principal de medicina muncii. Dotarile din clinica sunt de ultima generatie: ecografe, tensiometre, analizoare, coagulometru, centrifuga etc.

Pretul consultatiei de hematologie este de 220 de lei.

Personalul medical cu o vasta experienta, empatie si amabilitate si atent la nevoile pacientilor, varietatea serviciilor medicale, aparatura medicala ultramoderna, curatenia si buna organizare par sa fie printre cele mai vehiculate calitati ale clinicii. Sibienii se declara multumiti de promptitudinea si profesionalismul personalului si de dotarile la standarde europene. Sunt insa si cateva exceptii, adica oameni care nu s-au declarat multumiti de servicii, din cauza nerespectarii programarilor sau a aglomeratiei.

Vezi parerile pacientilor despre Misan Med
Vezi Pareri

2. RMN Diagnostica

In cabinetul de hematologie de la Policlinica RMN Diagnostica sunt doi medici: dr. Andreea Antal, medic specialist hematologie, si conf. univ. dr. Pia Manuela Pumnea, medic specialist hematologie clinica, medic specialist in medicina interna si doctor in stiinte medicale. Afectiunile ce pot fi diagnosticate si tratate in clinica sunt diverse: trombofilia, anemia, trombocitoza, trombocitopenia, leucocitoza, etc. Dr. Pumnea a intrat in echipa medicala a clinicii  in anul 2022 si este conferentiar universitar la Facultatea de Medicina a Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu si autor a numeroase lucrari de specialitate. 

Pretul unei consultatii de hematologie este de 210 lei. 

In legatura cu calitatea serviciilor puse la dispozitie de acest centru medical din Sibiu, pacientii au multe cuvinte de lauda, notand in recenzii mai multe aspecte favorabile. In primul rand, personalul este considerat profesionist si empatic, indiferent ca este vorba despre cadrele medicale, asistenti sau colectivul de la fiziokinetoterapie. Echipamentele medicale moderne, consultatiile efectuate cu rabdare si atentie, atmosfera placuta, curatenia si preturile decente sunt lucruri pe care oamenii le apreciaza de asemenea in aceasta locatie. Exista si cateva nemultumiri, cum ar fi ca nu se raspunde la apeluri sau ca managementul programarilor este deficitar.

3. MedLife

Te poti programa la un hematolog in Sibiu si la Clinica MedLife Polisano (Izvorului sau Constitutiei), la dr. Cristina Noor, medic specialist. Dr. Noor s-a specializat in diagnosticul si tratamentul afectiunilor hematologice benigne si maligne: limfoame Hodgkin, leucemii, tulburari de coagulare, sindroame anemice, leucocitoze, leucopenii, trombocitoze, trombocitopenii etc. In plus, la serviciile sale pot apela si persoanele cu trombofilie ereditara sau dobandita, indiferent ca este vorba de femei gravide sau care au pierdut cel putin doua sarcini. La cele doua clinici MedLife Polisano din Sibiu sunt disponibile numeroase specialitati medicale, printre care: analize de laborator, investigatii de radiologie si imagistica, consultatii de preventie si diagnostic.

Pretul este de 250 de lei, pentru o consultatie de hematologie. 

Sunt sibieni care noteaza in recenziile din mediul online ca echipa de medici de la MedLife se remarca prin: profesionalism, experienta si respect pentru pacienti. Oamenii puncteaza si ca personalul de la receptie este de ajutor, oferind informatii utile cu amabilitate si promptitudine. Nu lipsesc insa nici nemultumirile in randul pacientilor, cum ca preturile sunt mari fata de alte clinici si ca nu se respecta programarile. 

Concluziile noastre

Un consult la hematologie in Sibiu poate indica numeroase afectiuni ale sistemului sanguin. Medicii hematologi pot diagnostica, monitoriza si trata: tulburarile de coagulare, cancerele sistemului sanguin, precum leucemia si limfoamele, pot monitoriza tratamentele de chimioterapie, tratamentele cu medicamente imunosupresoare sau cu agenti de stimulare a productiei de celule sanguine. 

Programeaza o consultatie in Sibiu, daca ai simptome care trimit cu gandul la o afectiune hematologica.