Meniu

Hematologie Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti predispus genetic la manifestarea bolilor de sange, asa ca ai luat hotararea sa iti faci controlul de rutina de hematologie in Slatina pentru a vedea care este situatia in care te regasesti? Cel mai bine este sa te asiguri ca stii un medic bine pregatit in acest domeniu, care sa iti efectueze investigatii si consultatii de calitate, prin intermediul carora sa afli din timp daca te confrunti cu probleme. Multi pacienti descopera prea tarziu ca se confrunta cu probleme hematologice, situatie in care optiunile de tratament devin din ce in ce mai limitate. Evita sa iti risti sanatatea si alege sa fii intotdeauna cu un pas inaintea bolilor de sange, care au inceput sa afecteze un numar tot mai ridicat de pacienti.

Din fericire, in Slatina exista trei unitati medicale care iti vor veni in ajutor daca suferi de astfel de probleme de sanatate. Avand in dotari aparaturi moderne de diagnostic si echipe medicale bine pregatite, pacientii au sansa de a beneficia de un act medical ireprosabil. Citeste mai departe si afla care sunt unitatile pe care ti le recomandam.

Cat costa o consultatie de hematologie in Slatina?

Locuiesti in Slatina si inainte de a suna pentru a-ti face programare la departamentul de hematologie vrei sa afli care sunt preturile practicate? Din fericire, pentru a-ti usura munca, vrem sa iti afisam in tabelul de mai jos preturile actualizate pentru consultatiile de hematologie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Lisimed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Buna pregatire
 • Empatie si profesionalism
 • Experienta vasta
 • Atentie la detalii
 • Act medical ireprosabil
 • Medic primar hematolog
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Rezultate excelente
Policlinica Promed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate excelente
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipamente moderne
 • Act medical ireprosabil
 • Amabilitate si buna pregatire
 • Experienta vasta
Dana Gyn Med
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalism
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Echipamente performante
 • Diagnostic precis
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 unitati medicale specializate in hematologie in Slatina

Sanatatea trebuie sa prezinte prioritatea tuturor persoanelor, asa ca te indrumam sa iti faci programare la unul dintre cabinetele de hematologie din Slatina pentru a afla un diagnostic corect, dar si pentru a primi tratamentul corespunzator. Ai sesizat in ultima vreme ca prezinti simptomatologia specifica afectiunilor hematologice, asa ca vrei sa afli concret despre ce este vorba? Atunci citeste cu atentie pana la final si afla, de asemenea, si care sunt impresiile pacientilor care au optat pentru unitatile medicale prezentate in randurile de mai jos:

1. Lisimed

Lisimed este o unitate medicala cu specific multidisciplinar din Slatina catre care iti poti indrepta atentia daca te confrunti cu afectiuni hematologice. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Irinel Coanda, medic primar, cu o buna pregatire si competenta, asigurand un diagnostic corect, dar si un tratament adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. In seria sa de atributii, pe langa cele mentionate anterior, se numara si: consultatii de specialitate, interpretare analize si recomandari terapeutice, eliberare retete medicale. Activand intr-o unitate medicala performanta cand vine vorba de aparaturile medicale, rezultatele obtinute sunt deseori excelente.

Tariful aplicat pentru o consultatie de hematologie este de 200 lei. 

Personalul foarte bine pregatit, empatic, profesionist, experimentat si atent la detalii asigura o atmosfera primitoare si un act medical ireprosabil. Departamentul de hematologie este reprezentat de un medic primar profesionist, competent in stabilirea unui diagnostic corect, dar si in elaborarea unui plan eficient de tratament. De asemenea, rezultatele obtinute sunt excelente, toti oferind cuvinte de lauda modului eficient de lucru.

Vezi parerile pacientilor despre Lisimed
Vezi Pareri

2. Policlinica Promed

In completarea variantei de mai sus iti prezentam si policlinica Promed din Slatina, in cadrul careia se desfasoara si specialitatea de hematologie. A fost infiintata in anul 2001 si inca de la inceput s-a adresat pacientilor cu diverse afectiuni, asigurand servicii diverse si de inalta calitate. In cele peste 20 de tipuri de consultatii incluse, pacientii pot apela si la ajutorul medicilor hematologi pentru a fi corect diagnosticati, dar si pentru a beneficia de tratamentul adecvat. In plus, aparaturile folosite sunt de ultima generatie, facilitandu-se astfel intreprinderea unui act medical ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este de 200 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, care depasesc o suta, majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile policlinicii Promed s-au declarat multumiti de rezultatele obtinute. Datorita aparaturilor de ultima generatie, dar si echipamentelor moderne, actul medical desfasurat este unul corect si ireprosabil. In plus, echipa de medici da dovada de amabilitate, o buna pregatire si experienta vasta in domeniul de referinta.

3. Clinica Dana Gyn Med

Clinica Dana Gyn Med este ultima, dar nu cea din urma, unitate medicala din Slatina, in cadrul careia pacientii pot beneficia de o consultatie de hematologie la standarde ridicate. In acest departament isi desfasoara activitatea dr. Dorina Vaduva, medic specialist, cu o experienta vasta. Printre serviciile pe care le asigura se numara: consultatie de specialitate, interpretare de analize, tratament, diagnosticare corecta, eliberare retete medicale etc. Avand la dispozitie aparaturi moderne, actul medical desfasurat este unul corect.

Pretul aplicat pentru o consultatie de hematologie este de 150 lei.

Profesionalismul, buna pregatire si experienta vasta in domeniu sunt doar cateva dintre calitatile apreciate. Pentru ca medicii au la dispozitie echipamente de inalta performanta, toti pacientii au sansa de a obtine un diagnostic precis, dar si un plan personalizat de tratament. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Vrei sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in hematologie in Slatina si nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia? Atunci iti recomandam sa iei in considerare optiunile prezentate anterior unde vei face cunostinta cu medici bine pregatiti, care sunt competenti in desfasurarea unui act medical ireprosabil.