Meniu

Hematologie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De la sangerari neobisnuite, vanatai inexplicabile si pana la rezultate anormale ale analizelor de sange, problemele de sanatate trebuie semnalate unui specialist competent, la un cabinet de hematologie din Targoviste. Tulburarile parametrilor sangelui trebuie cat mai curand diagnosticate si tratate prin metode moderne, disponibile in clinici de top din oras.

Daca nu stii inca unde sa mergi la hematolog in Targoviste, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata privata de servicii medicale din municipiul resedinta a judetului Dambovita.

Cat costa o consultatie la hematologie in Targoviste?

Inainte de a suna la orice clinica sau cabinet pentru o programare, te interesezi intotdeauna de pretul consultatiei, iar discutia cu un specialist in hematologie din Targoviste nu face exceptie. Pentru a te pregati financiar sa achiti tariful serviciului, poti consulta tabelul urmator, in care veu gasi numele clinicilor spre care trebuie sa te indrepti, precum si preturile practicate pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MedLife
Clinica-Verificata
210 Ron
  • Pret Consultatie 210 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti
  • Aparatura performanta
  • Timp de asteptare mare
  • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un cabinet de hematologie in Targoviste?

Nu sunt multi specialisti in aceasta ramura medicala in tara si te vei bucura sa aflu ca exista optiuni de calitate in ceea ce priveste o consultatie de hematologie in Targoviste. Cu toate acestea, inainte de a merge la clinica, vrei sa te convingi ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si iti sunt necesare informatii suplimentare, despre activitatea unitatii medicale mentionate mai sus. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, despre competentele medicilor, despre dotari si despre parerile pacientilor care le-au trecut pragul.

MedLife

Hyperclinica MedLife Polimed din Targoviste reuneste o serie de cabinete pe diverse specialitati – medicina interna, gastroenterologie, hematologie, obstretica-ginecologie, urologie, cardiologie, endocrinologie, pneumologie, dermatologie, boli infectioase, dermatologie, oftalmologie si imagistica medicala performanta. La cabinetul de hematologie vei conta pe experienta si pregatirea de specialitate a doi medici: dr. Ivona Georgina Brutaru, medic specialist hematolog, si dr. Viola Maria Popov, medic primar hematolog. Cei doi medici efectueaza consultatii, controale, referate medicale, tratamente cu perfuzie Venofer, punctie biopsica medulara, punctie sternala prin aspiratie si venesectie. Policlinica MedLife Polimed din Targoviste face parte din cea mai mare retea privata de sanatate din Romania, cu o traditie de aproape 30 de ani pe piata serviciilor medicale din tara noastra, peste 50 de clinici si centre cu tehnica medicala ultramoderna.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web, la fiecare medic specialist. Pentru o consultatie de hematologie vei achita suma de 210 lei. 

Ca grad de multumire pentru prestatiile clinicii, parerile pacientilor sunt impartite, depinzand foarte mult de problema de sanatate pentru care fiecare dintre ei s-a adresat clinicii. Unii spun ca serviciile sunt de calitate, ca medicii sunt profesionisti, iar aparatura este performanta. La capitolul organizare, clinica are multe aspecte de imbunatatit, potrivit recenziilor din mediul online. In categoria aspectelor negative intra comportamentul personalului de la receptiei si gestionarea programarilor, care genereaza timp de asteptare mare. 

Vezi parerile pacientilor despre MedLife
Vezi Pareri

Concluzii

Serviciile de hematologie din Targoviste se ridica la standarde inalte de calitate, prin activitatea unor medici competenti si experimentati, care activeaza intr-o clinica de top din oras, apreciata de pacienti, parte a unei prestigioase retele nationale de sanatate. Vei putea accesa aici consultatii, controale, investigatii, punctii si biopsii, referate medicale riguros intocmite, precum si solutii moderne de tratament.