Meniu

Hematologie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Hemofilia, tromboza venoasa profunda, talasemia si leucemia sunt unele dintre afectiunile pe care le poti trata la o clinica de hematologie in Targu Mures. Daca suspectezi ca te confrunti cu una dintre afectiunile de mai sus, cel mai bine ar fi sa mergi la medicul specialist care iti poate stabili un diagnostic corect in urma investigatiilor de specialitate. Fiind probleme manifestate la nivelul sangelui si circulatiei acestuia, conteaza foarte mult sa actionezi prompt si sa te asiguri ca beneficiezi de ajutorul unui expert, pentru ca netratarea la timp a unor astfel de afectiuni poate duce in timp la agravarea patologiei. 

Daca esti din Targu Mures si vrei sa gasesti o clinica in care sa fie prezenta specialitatea mentionata mai sus, iti recomandam sa ramai cu noi pana la finalul articolului pentru a afla cat de pregatiti sunt medicii, dar si cat de bine echipate sunt unitatile medicale. De asemenea, te invitam sa descoperi si ce preturi sunt practicate pentru o consultatie care iti poate schimba viata.

Cat costa o consultatie de hematologie in Targu Mures?

Probabil ca te intrebi care este pretul unei consultatii de hematologie in Targu Mures. Daca pana acum nu ai mai fost la un astfel de cabinet si chiar nu stii care sunt preturile practicate, tabelul de mai jos ar putea sa iti fie de un real folos. Iti prezentam preturile actualizate, astfel incat sa stii exact care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Carit-San Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Experienta profesionala vasta
 • Echipamente moderne
 • Diagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
Centrul Galenus
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical corect
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Diagnostic precis
 • Medic primar in hematologie
 • Tratament personalizat
 • Programari nerespectate
Centrul Topmed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Rabdare si calmitate
 • Buna pregatire
 • Profesionalism
 • Diagnostic precis
 • Plan eficient de tratament
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical corect
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 unitati medicale specializate in hematologie in Targu Mures

Stim cat de important este pentru tine ca experienta medicala sa fie una cat mai placuta, avand in vedere multiplele cazuri de pacienti nemultumiti care nu au fost tratati corect, asa ca in continuare iti vom prezenta informatii valoroase despre cele trei unitati medicale din Targu Mures unde poti beneficia de o consultatie de hematologie. Citeste cu atentie si afla tot ce trebuie sa stii inainte sa-ti faci programare:

1. Policlinica Carit-San Medical

Policlinica Carit-San Medical este o unitate medicala cu specializari multiple din Targu Mures spre care pacientii cu multiple afectiuni, cum ar fi si cele hematologice, isi indreapta atentia cu incredere. Acest departament medical este reprezentat de doi medici primari, dr. Erzsebet Lazar si dr. Istvan Benedek, cu o experienta vasta in domeniu. Acestia au competenta de a diagnostica pacientii in mod corect, dar si de a trata eficient afectiunile si bolile care afecteaza calitatea sangelui. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, investigatiile efectuate sunt precise, generand astfel un act medical ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie de hematologie este intre 200 si 250 lei.

Doctorii cu o uriasa experienta profesionala au primit o multime de aprecieri din partea pacientilor care au beneficiat de serviciile acestora si de care s-au declarat multumiti. Unitatea medicala pune la dispozitia medicilor echipamente moderne si performante, care ajuta semnificatic la stabilirea unui diagnostic corect, facilitand astfel elaborarea unui plan de tratament. De asemenea, atmosfera este una primitoare, iar rezultatele obtinute sunt excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Carit-San Medical
Vezi Pareri

2. Centrul Galenus

Centrul Galenus este o alta unitate medicala multidisciplinara din Targu Mures, catre care iti poti indrepta atentia daca te confrunti cu afectiuni hematologice. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Smaranda Demian, medic primar. A studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures, a urmat o multime de cursuri de perfectionare si a participat la conferinte cu aceasta tematica, in prezent avand o baza solida de cunostinte si abilitati. Astfel, diagnosticarea este precisa, iar planul de tratament elaborat este personalizat in functie de fiecare pacient in parte. De ajutor sunt si aparaturile performante care se afla in cadrul unitatii medicale, cu ajutorul acestora investigatiile efectuate fiind ireprosabile.

Pretul unei consultatii de hematologie este de 250 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, pacientii beneficiind de un act medical corect si atent adaptat in functie de patologiile fiecaruia. Unitatea medicala este echipata cu aparaturi de ultima generatie, ceea ce contribuie semnificativ la desfasurarea unor investigatii precise. Medicul primar din cadrul departamentului se asigura ca fiecare pacient sa fie diagnosticat corect, dar si sa primeasca tratamentul necesar. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

3. Centrul Topmed

In completarea variantelor de mai sus iti recomadam si centrul Topmed din Targu Mures, care desfasoara o activitate multidisciplinara, unde pacientii pot beneficia de consultatii hematologice. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Tunyogi Aliz Beata, medic primar, cu o buna pregatire in domeniu. In seria sa de atributii intra efectuarea consultatiilor de specialitate, diagnosticarea corecta a pacientului, efectuarea ecografiilor generale, aplicarea tratamentelor cu citostatice. Datorita echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie, actul medical desfasurat este unul corect si adaptat in functie de nevoile fiecarui pacient.

Pretul unei consultatii de hematologie este de 250 lei.

Unitatea medicala este puternic frecventata, dovada fiind cele peste doua sute de recenzii postate in mediul online. Echipa de medici este rabdatoare, calma, bine pregatita si profesionista, avand competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si un plan eficient de tratament. Unitatea medicala este, de asemenea, echipata cu aparaturi de ultima generatie, cu ajutorul carora actul medical desfasurat este unul corect. Cu toate acestea, exista nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor, ceea ce poate fi un inconvenient mai ales pentru pacientii cu urgente.

Concluzii

Te-ai hotarat sa mergi la un cabinet de hematologie in Targu Mures pentru a beneficia de o consultatie de specialitate si pentru a afla care este problema de care suferi? Atunci cele trei unitati medicale pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a obtine un diagnostic corect, dar si pentru a beneficia de un tratament corespunzator.