Meniu

Hematologie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pierderea inexplicabila in greutate, durerile de cap si senzatia de oboseala constanta sunt cateva dintre simptomele care anunta prezenta unor boli de sange pe care trebuie sa te asiguri ca le investighezi atent in cadrul cabinetului de hematologie din Zalau. Afectiunile hematologice au inceput sa fie tot mai frecvent intalnite in randul pacientilor, cele mai multe dintre acestea fiind mostenite pe cale genetica. De aceea, iti recomandam ca inainte de a merge la medicul de specialitate, sa afli cat mai multe informatii poti despre istoricul medical al familiei tale. Exista si cazuri severe in care astfel de boli pot duce la deces, daca nu sunt tratate la timp, asa ca cel mai bine ar fi sa mergi la medicul de specialitate cel putin o data pe an pentru efectuarea investigatiilor de rutina.

Daca esti din Zalau si esti in cautarea unei clinici specializate in hematologie, iti recomandam sa citesti mai departe pentru a descoperi care sunt unitatile medicale la care te incurajam sa mergi, dar si cat de bine pregatite sunt echipele medicale. Citeste pana la sfarsit pentru a nu pierde niciun detaliu si afla, de asemenea, si care sunt tarifele practicate pentru o consultatie de specialitate.

Care este pretul unei consultatii de hematologie din Zalau?

Daca te-ai hotarat sa mergi la cabinetul de hematologie din Zalau si nu stii care este pretul unei consultatii de specialitate, iti recomandam sa parcurgi tabelul de mai jos pentru a fi la curent cu tarifele actualizate. Afla, de asemenea, care sunt si unitatile medicale la care te incurajam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Liliana Stanciu
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Amabilitate si profesionalism
 • Seriozitate si empatie
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Cabinet modern
Spitalul Judetean
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Spital modern
 • Echipamente moderne
 • Act medical ireprosabil
 • Echipe medicale profesioniste
 • Diagnostic corect
 • Tratament corespunzator
 • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul unitatilor medicale specializate in hematologie in Zalau

Bolile de sange se dezvolta tacut, de cele mai multe ori simptomele resimtite fiind insesizabile, astfel incat multe persoane tind sa amane vizita la medicul hematolog din Zalau. Toata lumea se confrunta cu stari de oboseala survenite cel mai probabil din cauza stresului, fapt ce ii determina sa nu apeleze de fiecare data la cabinetul de specialitate. In realitate, cea mai sigura varianta, mai ales pentru pacientii care sunt predispusi la afectiuni hematologice, este ca acestia sa isi faca investigatiile de rutina cel putin o data pe an pentru a afla din timp daca sufera de o astfel de boala sau daca sunt sanatosi. Iata care sunt cele doua clinici la care poti merge pentru o consultatie de specialitate:

1. Dr. Liliana Stanciu

Dr. Liliana Stanciu este medic primar internist si hematolog din Zalau, cu o experienta vasta in tratarea pacientilor, indiferent cat de severa este starea de sanatate in care se regasesc. Aceasta isi desfasoara activitatea in propriul sau cabinet medical. Avand la dispozitie echipamente de inalta performanta, doamna doctor reuseste sa elaboreze un act medical ireprosabil si adaptat in functie de necesitatile si patologiile fiecarui pacient in parte. Aceasta efectueaza consultatii de specialitate, asigura diagnostic corect, elaboreaza planul de tratament si elibereaza retete medicale.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 180 lei.

Amabilitatea, profesionalismul, seriozitatea si empatia sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le apreciaza atunci cand interactioneaza cu doamna doctor Liliana Stanciu. Pentru ca utilizeaza aparaturi de ultima generatie si echipamente performante, diagnosticarea este precisa si rapida. De asemenea, medicul are competenta si de a elabora un tratament personalizat, astfel incat fiecare pacient in parte sa se vindece eficient. In plus, atmosfera este primitoare, iar cabinetul modern.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Liliana Stanciu
Vezi Pareri

2. Spitalul Judetean de Urgenta Zalau

Spitalul Judetean de Urgenta din  Zalau este o alta varianta catre care te incurajam sa iti indrepti atentia atunci cand vrei sa beneficiezi de consultatii de hematologie in conditii sigure. In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea medici cu experienta vasta in domeniu, care au competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si de a elabora un plan de tratament adaptat in functie de nevoile fiecarui pacient in parte. Pentru ca au studiat la universitati prestigioase si au urmat cursuri de perfectionare, medicii au competenta de a efectua un act medical ireprosabil. In plus, au la dispozitie aparaturi si echipamente de inalta performanta, prin intermediul carora pot efectua investigatii precise.

Tariful aplicat pentru o consultatie de hematologie este de 120 lei.

Spitalul este modern, lucru ce a contribuit semnificativ la recenziile pozitive postate in mediul online. Departamentul de hematologie dispune de echipamentele necesare pentru realizarea unui act medical ireprosabil, dar si de echipe medicale profesioniste capabile sa asigure pacientilor un diagnostic corect si un plan eficient de tratament. Din pacate, timpul de asteptare este destul de indelungat, ceea ce este neplacut.

Concluzii

Daca tu sau o persoana draga tie sufera de o afectiune hematologica, interventia medicului de specialitate din Zalau devine esentiala. Pentru ca bolile de sange pot degenera in afectiuni cu numeroase complicatii, exista chiar riscul de deces. Evita sa iti pui sanatatea in pericol si fa-ti controlul de rutina inainte de a fi prea tarziu. Cele doua unitati medicale pe care ti le-am prezentat anterior sunt puternic frecventate de pacienti, multumita rezultatelor excelente obtinute in urma actului medical desfasurat de medicii profesionisti.