Meniu

Implant mamar Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Nu ai fost niciodata multumita de sanii tai, ai hotarat ca e timpul sa schimbi ceva si vrei sa stii daca poti face implant mamar in Arad sau ar trebui sa iei in considerare deplasarea intr-un alt oras pentru marirea bustului. Este de la sine inteles ca, fiind vorba de o interventie chirurgicala in care este in joc frumusetea si sanatatea ta, vrei sa ai parte de cele mai bune servicii si de un rezultat care sa iti satisfaca asteptarile.

Acest articol a fost scris pentru a servi drept ghid de orientare femeilor care s-au decis sa aduca o schimbare pozitiva in viata lor apeland la chirurgia plastica din Arad. Dupa ce il vei parcurge, vei sti care sunt clinicile si cabinetele de top in care poti obtine augmentare mamara si vei avea informatiile necesare pentru a te hotari incotro sa mergi pentru a-ti satisface exigentele.

Ce optiuni ai pentru implant mamar in Arad?

Probabil nu este o surpriza pentru tine faptul ca orasul in care traiesti are servicii medicale de calitate, iar intre acestea se integreaza cu succes si operatia de implant mamar in Arad, care se poate efectua cu succes la una/unul dintre clinicile si cabinetele din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant mamar
Rating
Website
Art Body
Clinica-Verificata
3.200-4.000 Euro
 • Pret operatie Implant mamar 3.200-4.000 Euro
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist, atent la detalii
 • Empatie fata de pacienti
 • Rezultate excelente ale interventiilor
Horia Siclovan
2.500 Euro
 • Pretul operatiei cu Implant mamar porneste de la 2.500 Euro
 • Cel mai bun chirurg estetician
 • Profesionist dedicat meseriei si pacientilor
 • Amabilitate si empatie
 • Interventii chirurgicale cu rezultate uimitoare
MedLife Genesys
2.500 Euro
 • Pretul operatiei cu Implant mamar porneste de la 2.500 Euro
 • Spital bine organizat
 • Dotari moderne
 • Servicii de calitate
 • Competenta si solicitudine la sectia de Chirurgie estetica
 • Timp mare de asteptare
 • Unii pacienti spun ca au fost tratati cu superficialitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor in care poti face implant mamar la Arad

Nu te poti repezi in prima clinica sau primul cabinet despre care ai auzit ca realizeaza implant mamar in Arad si este de la sine inteles ca vrei sa analizezi toate aspectele problemei pentru a te asigura ca ai luat cea mai buna decizie legata de centrul medical in care vei face operatia. Sectiunea urmatoare a articolului te va ajuta sa intelegi care sunt aspectele care fac din clinicile din clasament unitati medicale de top si care ar fi cea mai potrivita pentru nevoile tale.

1. Art Body Clinique

La Art Body Clinique – Clinica de Chirurgie Estetica din Arad, sanii tai vor fi pe maini bune la propriu, intrucat operatia de implant mamar va fi realizata de dr. Dan Micluta, medic specialist in chirurgie generala din 2009, specialist in chirurgie plastica si reconstructiva din 2003, cu supraspecializare in chirurgia estetica a sanului in Clinica de Excelenta Ethianum din Heidelberg. Clinica este specializata in chirurgie plastica, generala si reconstructiva si ofera pacientilor interventii moderne, minim invazive, pentru fata, sani si corp, prin care isi pot recapata increderea in sine.

Tarifele Clinicii Art Body sunt afisate pe site-ul web. Pretul pentru un implant mamar este cuprins intre 3200 si 4000 de euro, in functie de tipul de proteze folosite si de marimea acestora.

Pacientii au acordat acestei clinici 5 stele din 5 in recenziile de pe Google. Se apreciaza ca la Art Body sunt servicii de calitate, un medic profesionist, atent la detalii si empatic fata de pacienti, iar rezultatele interventiilor sunt excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Art Body Clinique
Vezi Pareri

2. Dr. Horia Siclovan

Dr. Horia Siclovan, medic specialist chirurgie plastica, reconstructiva si estetica, este expert in implant mamar, folosind pentru augmentarea sanilor metode inovatoare precum: tehnica subfasciala, tehnica muscle splitting biplane, tehnica proprie de lifting intern. Medicul realizeaza toata gama de operatii estetice, de chirurgia tumorilor cutanate, precum si interventii noninvazive de infrumusetare. Experienta si tehnicile proprii de lucru sunt apreciate atat pe plan intern, cat si pe plan mondial, facand obiectul unor articole stiintifice publicate de dr. Siclovan in reviste medicale internationale de prestigiu. Medicul opereaza la Spitalul MedLife Genesys din Arad.

Pretul operatiei de implant mamar porneste de la 2500 de euro.

Recenziile pacientilor pentru activitatea dr. Horia Siclovan dau marturie despre gradul ridicat de multumire al celor tratati de acest chirurg estetician. Este considerat cel mai bun chirurg estetician, un profesionist dedicat meseriei si pacientilor, amabil si empatic, iar rezultatul interventiilor sale este apreciat ca uimitor.

3. Spitalul MedLife Genesys

Spitalul MedLife Genesys din Arad este parte a celei mai mari retele de spitale private din Romania, care functioneaza de aproape 30 de ani pe piata serviciilor medicale din tara noastra, cu peste 50 de clinici si centre cu tehnica medicala de ultima generatie. Pentru interventia de implant mamar vei conta pe experienta si pregatirea reputatului chirurg dr. Horia Siclovan, medic specialist chirurgie plastica si reparatorie, recunoscut pe plan international, si pe dr. Anca Bajzat, medic primar chirurgie plastica si reparatorie.

Tarifele unitatilor medicale din reteaua MedLife pot fi consultate pe profilul fiecarui medic. Dr. Horia Siclovan percepe o suma incepand de la 2500 de euro pentru augmentare mamara.

Parerile pacientilor referitoare la acest spital sunt impartite. Unele recenzii consemneaza experiente pozitive si mentioneaza ca MedLife Genesys este un spital foarte bine organizat si dotat modern, cu servicii medicale de calitate. Unele comentarii spun ca sectia de chirurgie estetica si dr. Horia Siclovan sunt caracterizati de competenta si solicitudine. Numeroase nemultumiri se datoreaza intarzierilor mari date de gestionarea deficitara a programarilor, dar si tratamentului superficial de care au avut parte unii dintre pacienti.

Concluzii

Fie ca locuiesti in oras sau in judet, fie ca vii din alta parte a tarii, merita sa iei in considerare realizarea unui implant mamar la Arad, in una dintre clinicile de top cu servicii de chirurgie plastica. Aici vei intalni chirurgi esteticieni cu inalta calificare si experienta, specialisti apreciati in chirurgia sanului atat pe plan intern, cat si pe plan international.

In ceea ce priveste alegerea pe care o vei face pentru a obtine sanii pe care i-ai visat, ai toate informatiile la dispozitie in articolul pe care tocmai l-ai parcurs, despre clinicile si cabinetele specializate in chirurgie plastica din Arad si toate sansele de a te simti mai feminina si mai increzatoare in fortele proprii, cu ajutorul unei operatii reusite de augmentare mamara in acest oras.