Meniu

Implant mamar Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte sa te programezi la o clinica pentru interventia de augmentare cu implant mamar in Bacau, este normal sa-ti doresti sa ai cat mai multe informatii despre activitatea medicilor care isi desfasoara activitatea acolo. Chiar daca o clinica arata bine din exterior, reputatia ei s-ar putea sa nu fie cea la care te-ai asteptat. In scopul de a te ajuta, ti-am pregatit articolul de mai jos!

In Bacau nu exista la fel de multe clinici de chirurgie estetica si plastica precum este cazul in capitala, dar acest lucru nu trebuie sa reprezinte un motiv de ingrijorare. La clinicile de aici poti gasi multi medici talentati, cu CV-uri impresionante, care abia asteapta sa te ajute sa obtii niste rezultate cat mai frumoase.

Cat costa interventia de augmentare mamara cu implant mamar Bacau?

Daca ai un buget pe care nu vrei sa-l depasesti, atunci trebuie sa stii ca pretul implantului mamar din Bacau variaza in functie de medicul la care apelezi. Unii dintre ei practica tarife accesibile, in timp ce altii au preturi mai mari, dar sunt justificate prin ceea ce le ofera pacientilor. Analizeaza tabelul de mai jos pentru a vedea care clinica se incadreaza in bugetul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant mamar
Rating
Website
Dr. Gemene
Clinica-Verificata
4.570 Euro
 • Pretul operatiei cu Implant mamar porneste de la 4.570 Euro
 • Medic specialist
 • Tehnici moderne
 • Gama variata de proceduri
 • Practica in strainatate
 • Participare la cursuri, congrese, stagii
Hyron Ars Medica
2.400-3.400 Euro
 • Pret operatie Implant mamar 2.400-3.400 Euro
 • Medici specialisti
 • Gama variata de implanturi
 • Conditii optime de confort si siguranta
 • Experienta in domeniu
 • Solutii personalizate
Anastasios
4.570 Euro
 • Pretul operatiei cu Implant mamar porneste de la 4.570 Euro
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Atmosfera placuta
 • Gama variata de servicii
 • Promptitudine in programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinicile la care se efectueaza interventia de marire a sanilor cu implant mamar in Bacau

In cadrul clinicilor de mai jos poti gasi medici care efectueaza interventia de marire a sanilor prin intermediul implantului mamar in Bacau. Detaliile cele mai relevante sunt discutate in cadrul unui consult de specialitate, iar topul de mai jos te ajuta sa alegi clinica la care sa te programezi:

1. Dr. Gemene Ioana

Pentru o gama variata de proceduri de chirurgie a sanului, printre care se afla si interventia cu implant mamar, in orasul Bacau, persoanele interesate pot opta pentru serviciile Dr. Gemen Ioana, care isi desfasoara activitatea la Cronos Med si la Dermaclas Clinc. Dr. Gemen Ioana este medic specialist in chirurgie plastica, estetica si reconstructiva, care a urmat cursurile Facultatii de Medicina Generala din cadrul UMF „Iuliu Hatieganu”, iar pregatirea a efectuat-o la Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri din capitala. Cu privire la interventia propriu-zisa de marire a sanilor, tehnica folosita, impreuna cu indicatiile preoperatorii si postoperatorii, vor fi discutate in cadrul unei consultatii de specialitate. Interventia se realizeaza sub anestezie generala, iar pacienta ramane in clinica timp de 24 de ore.

Costul interventiei de augmentare mamara cu implant incepe de la 4.570 de euro.

Dr. Gemene Ioana este apreciat ca fiind un medic bine pregatit, amabil si cu respect pentru pacient, care face tot posibilul pentru a obtine rezultatele pe care acesta si le doreste. Interventiile obtinute de pacienti sunt de calitate superioara, iar acest lucru ii determina sa revina, nu doar pentru un control post-operator, ci si pentru alte proceduri de chirurgie estetica.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Gemene Ioana
Vezi Pareri

2. Hyron Ars Medica

Pacientele care isi doresc sa aiba acces la o gama cat mai variata de implanturi mamare in Bacau, se pot duce la clinica Hyron Ars Medica. Aici, prioritatea cea mai mare este siguranta si tocmai de aceea, calificarea personalului este pe masura. In scopul de a oferi cele mai bune rezultate, se efectueaza corectiile necesare, adaptate nevoilor si particularitatilor fiecarui pacient in parte. Solutiile sunt oferite de Dr. Iulian Ghimis, care dispune atat de experienta, cat si de abilitatile tehnice necesare. La clinica se utilizeaza cele mai sigure si verificate implanturi: Mentor si Motiva din SUA si Polytech din Germania, iar pacientele primesc card de autentificare de la producator cu seria si numarul implanturilor. In schimb, aici nu se folosesc implanturi tip PIP din Franta. In functie de preferinte si nevoi, pacientele pot opta pentru implanturi rotunde sau anatomice.

Pentru interventiile cu implant mamar, preturile variaza intre 2.400 de euro pentru modelul Polytech rotund si 3.400 de euro pentru modelul Mentor anatomic.

Clinica Hyron Ars Medica este apreciata in mod deosebit pentru atentia pe care o ofera personalul medical fiecarui caz. Persoanele care au vizitat pentru prima data clinica, au avut parte de o experienta atat de placuta, incat au decis sa-i recomande mai departe serviciile. In plus, exista tarife accesibile oricarui tip de buget.

3. Anastasios

In gama variata de specializari de la clinca Anastasios din Bacau se afla si cea de chirurgie plastica, iar una din cele mai populare interventii din cadrul ei este augmentarea cu implanturi mamare. Fiecare pacient care apeleaza la serviciile acestei clinici este tratat cu profesionalism, compasiune si discretie de un personal medical dedicat. Dupa cum marturiseste co-fondatorul Anastasios Medical, Dr. Iustinian-Ioachim Simion, scopul medicilor este de a ajuta fiecare pacient care trece pragul clinicii, printr-un diagnostic corect si garantia unui tratament de calitate. De partea de chirurgie plastica se ocupa Dr. Eduard Gemene si Dr. Yusef Sallum, medici specialisti in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Pretul interventiei de marire a sanilor cu implant mamar porneste de la 4.570 de euro.

Activitatea clinicii Anastasios poate fi descrisa prin cuvintele profesionalism, punctualitate si devotament fata de pacient. Spatiul este frumos amenajat, ceea ce-i ajuta pe pacienti sa se relaxeze in timpul vizitei. Serviciile excelente reprezinta motivul pentru care pacientii recomanda clinica.

Concluzii

In final, exista mai multe clinici la care te poti duce pentru interventia de marire a sanilor cu ajutorul implantului mamar, in Bacau. Inainte de a lua o decizie in acest sens, tine cont de pret si de alte detalii relevante, precum pregatirea medicilor si experientele traite de alti oameni.