Meniu

Implant mamar Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-ai dorit dintotdeauna sani mai plini, sa poti purta un decolteu care sa iti accentueze feminitatea si ai decis ca e timpul sa faci ceva pentru frumusetea ta si sa te indrepti catre o clinica la care sa faci implant mamar in Brasov. Ai emotii si te temi ca rezultatele nu vor fi conform asteptarilor tale, insa esti constienta ca nu e doar o chestiune de noroc si iti poti indeplini visul alegand un chirurg plastician bun, cu experienta si interventii reusite in portofoliul de lucru.

Articolul de fata te va ajuta sa il gasesti mai usor si sa poti alege dintre clinicile si cabinetele de top din Brasov, in care se realizeaza implanturi mamare.

Unde mergi pentru implant mamar in Brasov?

Orasul de la poalele Tampei nu duce lipsa de medici buni si ai posibilitatea sa iti modelezi sanii asa cum doresti alegand un implant mamar in Brasov, la unul/una dintre cabinetele sau clinicile din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant mamar
Rating
Website
Dr. Sorin Velicu
Clinica-Verificata
11.000 Ron
 • Pret Implant mamar 11.000 Ron
 • Medic profesionist
 • Respect fata de pacienti si omenie
 • Doctorul inspira incredere de la prima vizita la cabinet
 • Rezultate excelente ale interventiilor, conforme cu asteptarile
Dr. Adrian Costenco
10.500 Ron
 • Pret Implant mamar 10.500 Ron
 • Profesionist desavarsit
 • Experienta in chirurgie
 • Implicare si atentie la nevoile pacientilor
 • Rezultate excelente ale interventiilor
Sf. Constantin
12.000 Ron
 • Pret Implant mamar 12.000 Ron
 • Servicii medicale variate
 • Chirurg plastician cu experienta
 • Aparatura moderna
 • Personal atent si amabil
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor in care poti face implant mamar in Brasov

Te bucura existenta mai multor optiuni pentru un implant mamar in Brasov, insa esti din nou in fata unei decizii, deloc usoare. Sectiunea urmatoare a articolului iti va oferi tot ce trebuie sa stii pentru a face o alegere rationala, in urma unei documentari riguroase in care sunt implicate plusurile si minusurile in ceea ce priveste calitatea serviciilor, preturile practicate si parerile pacientilor care au avut parte de interventii chirurgicale la unul dintre medicii specializati din oras.

1. Dr. Sorin Velicu

La cabinetul Dr. Sorin Velicu, medic primar cu experienta de peste 25 ani in chirurgie plastica, estetica si reconstructiva, vei gasi o paleta larga de servicii de chirurgie a fetei, de chirurgie a regiunii mamare – ridicare si reducere a sanilor, implant mamar cu proteze moderne McGhan-Matrix-Allergan si Mentor, de chirurgia mainii si chirurgia cicatricilor. Reputatul chirurg din Brasov a urmat numeroase cursuri si specializari de chirurgie estetica atat in tara, cat si in strainatate si s-a remarcat si prin publicarea a numeroase articole stiintifice in reviste medicale din tara si din strainatate. Il recomanda miile de interventii realizate atat la cabinetul propriu, cat si in cadrul sectiei de chirurgie plastica si reparatorie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov.

Daca te-ai decis sa faci implant mamar in Brasov, pretul este de 11.000 de lei la cabinetul Dr. Sorin Velicu.

Pacientii operati de experimentatul chirurg se declara multumiti de serviciile sale si spun, in cadrul recenziilor de pe Google, ca medicul este caracterizat de profesionalism, respect fata de pacienti si omenie, ca inspira incredere din momentul in care intri in cabinetul sau si pana la recuperarea totala dupa interventie. Totodata, rezultatele operatiilor sunt apreciate ca fiind excelente si conforme cu asteptarile pacientilor.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Sorin Velicu
Vezi Pareri

2. Dr. Adrian Costenco

Dr. Adrian Costenco este medic specialist chirurgie estetica, membru activ in Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania si in Societatea Internationala de Chirurgie Plastica si Estetica – ISAPS, iar cabinetul din Brasov al acestuia ofera o gama variata de interventii complexe de rinoplastie, blefaroplastie, abdominoplastie, implant mamar cu proteza, tumori cu plastie, cu sau fara reconstructie imediata, operatii pentru sindrom de tunel carpian.

Pentru implantul mamar, medicul percepe un onorariu de 10.500 lei.

Pacientii medicului Adrian Costenco au scris in recenziile de pe Facebook ca sunt multumiti de serviciile acestui cabinet. Ei apreciaza ca chirurgul este un profesionist desavarsit, experimentat, implicat si atent la nevoile pacientilor si ca rezultatele interventiilor sunt excelente.

3. Spitalul Sf. Constantin

Spitalul privat Sf. Constantin din Brasov dispune de toate conditiile si facilitatile necesare pentru realizarea unui implant mamar. A fost inaugurat la 10 martie 2011 si functioneaza azi cu servicii complete in toate specialitatile medicale, analize, imagistica, consultatii si tratament in ambulatoriu, spitalizare de zi si spitalizare continua, fiind dotat cu 150 de paturi pentru pacienti, un bloc operator cu 6 sali de operatie si sectie de terapie intensiva. Pentru interventia dorita asupra sanilor vei putea conta pe experienta a doi medici, dr. Marcel Albean, medic primar chirurgie plastica, si dr. Claudiu Coraiu, medic specialist in aceeasi ramura medicala.

Pretul unei operatii de implant mamar este de 12.000 de lei in acest spital.

Pacientii se declara in general multumiti de experienta avuta la acest spital, despre care spun ca este modern si la standarde europene. Se amintesc profesionalismul medicilor si rezultatele bune ale tratamentelor si interventiilor efectuate aici. Sunt si multi pacienti care reclama preturile mari ale serviciilor si deficiente in organizarea programarilor, care creeaza aglomeratie si timp mare de asteptare.

Concluzii

Poti obtine un bust mai generos si o silueta mai feminina cu ajutorul unui implant mamar in Brasov, realizat la unul/una dintre cabinetele si clinicile din clasamentul de mai sus. Oricare va fi alegerea ta, vei putea beneficia de o interventie sigura, efectuata de catre un chirurg estetician bine pregatit, cu experienta in lucrul cu pacientii si la masa de operatii, de servicii la standarde inalte de calitate si de rezultatele dorite.

Fie ca alegi un cabinet individual al unui reputat chirurg brasovean, fie ca te indrepti catre un spital privat modern, in Brasov iti vei putea realiza visul, inlaturand astfel orice complexe legate de aspectul corpului si bucurandu-te de o noua viata, cu o doza crescuta de incredere in fortele proprii.