Implant mamar Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Femeile care nu sunt multumite de modul cum arata sanii lor, fie ca acestia sunt prea mici, lasati sau departati, pot opta pentru o interventie de implant mamar in Bucuresti. De ce in acest oras? Este simplu! Pentru ca in capitala Romaniei se afla numeroase clinici de top, in care isi desfasoara activitatea medici renumiti la nivel national pentru rezultatele in chirurgia plastica sau estetica.

Poti descoperi chiar in acest articol acesti profesionisti recunoscuti din Bucuresti, care fac tot ce tine de ei pentru a le ajuta pe femei sa se simta bine in pielea lor si sa se bucure de sanii la care au visat!

Cat costa o interventie de implant mamar in Bucuresti?

Interventia de augmentare cu implant mamar, in Bucuresti, are un pret diferit, in functie de medic sau de clinica, astfel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant mamar
Rating
Website
Dr. Berbecar
Clinica-Verificata
3.200 Euro
 • Pretul pentru Implant mamar porneste de la 3.200 Euro
 • Medic cu studii in strainatate
 • Participarea la congrese internationale
 • Comunicare constanta
 • Atitudine deschisa si amabila
 • Diverse tipuri de implant siliconic
 • Clinica Zetta este moderna si bine dotata
Dr. Ovidiu Grecu
3.500-5.000 Euro
 • Pret Implant mamar 3.500-5.000 Euro
 • Experienta de peste 24 de ani in chirurgia plastica si estetica
 • Materiale de calitate premium
 • Comunica deschis cu pacientii
 • Poate fi gasit la Clinica Zetta din Bucuresti
 • Cabinet luminos si modern
Dr. Alexandru Calu
4.200 Euro
 • Pretul pentru Implant mamar porneste de la 4.200 Euro
 • Medic cu experienta in chirurgia plastica
 • Si-a desfasurat activitatea in clinici de prestigiu
 • Gama variata de servicii chirurgicale
 • A participat la interventii cu grad mediu si ridicat de dificultate
 • Poate fi gasit la Monza Metropolitan Hospital
Dr. Bortolini
4.200 Euro
 • Pretul pentru Implant mamar porneste de la 4.200 Euro
 • Clinica bine dotata, cu aparatura si materiale de ultima generatie
 • Numeroase interventii de chirurgie estetica
 • Personal calificat
 • Nivel inalt al sigurantei procedurilor
 • Gama variata de servicii de infrumusetare
Dr. Radu Panturu
4.200 Euro
 • Pretul pentru Implant mamar porneste de la 4.200 Euro
 • Tehnici moderne de chirurgie
 • In Bucuresti, poate fi gasit la Cronos Med si la Bio Terra Med
 • Interventii cu implant mamar siliconic de calitate superioara
 • Profesionalism si atentie la detalii
 • Echipa bine instruita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de top din Bucuresti in materie de implant mamar

Am alcatuit un top cinci al specialistilor in implant mamar din Bucuresti spre care iti poti indrepta atentia daca doresti sa schimbi forma sau dimensiunea sanilor tai:

1. Dr. Cristina Berbecar-Zeca

Experienta dr. Cristina Berbecar-Zeca s-a format in Clinica de Chirurgie Plastica, Microchirurgie Reconstructiva si Arsuri din cadrul Spitalului Clinic de Urgente Floreasca. Medicul a participat la congrese nationale si internationale, in care si-a prezentat munca, iar unele lucrari au fost premiate. Una dintre subspecialitatile care o pasioneaza este chirurgia fetei, iar in acest sens a urmat si un curs de rejuvenarea zonei perioculare, la prof. dr. Francesco Bernardini din Italia, specialist in chirurgie oculoplastica. In prezent, medicul isi desfasoara activitatea la clinica Zetta din Bucuresti, unde realizeaza si proceduri de augmentare cu implant mamar, sub anestezie generala.

Pretul pentru o interventie de augmentare mamara cu implant siliconic porneste de la 3.200 de euro.

Parerile apreciative sunt numeroase la adresa acestui medic. Clientele care au apelat la procedurile de marire a sanilor la dr. Berbecar-Zeca spun ca rezultatele au fost foarte bune si ca din discutiile premergatoare au inteles tot ce era necesar, inclusiv despre perioada de recuperare. Cele mai vehiculate calitati ale acestui medic sunt: experienta, atitudinea amabila si optimista, profesionalismul si implicarea, iar laudele sunt si asupra clinicii Zetta, considerata o clinica moderna si bine dotata, in care tratamentele si procedurile sunt de ultima generatie.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristina Berbecar-Zeca
Vezi Pareri

2. Dr. Ovidiu Grecu

Cu o experienta de peste 24 de ani in chirurgia plastica si estetica, dr. Ovidiu Grecu este un nume cu rezonanta in acest domeniu, facand parte din elita profesionistilor din Romania. Rezultatele remarcabile in randul operatiilor de infrumusetare sau reconstructie il fac sa fie una dintre principalele optiuni la ora actuala pentru cei care isi doresc interventii de: chirurgia siluetei, faciala, a sanului sau chirurgie plastica, dar si in cazul procedurilor non-chirurgicale.  In cazul operatiilor de marire a sanilor prin implant mamar, medicul utilizeaza materiale premium si asigura consultatii preoperatorii in care ofera toate informatiile de care pacienta are nevoie.

Pretul pentru un implant mamar, la dr. Grecu, porneste de la 3.500 de euro si ajunge pana la 5.000 de euro.

Multe dintre pacientele acestui medic au tinut sa-si impartaseasca experientele fericite legate de interventiile efectuate la dr. Grecu, declarand ca medicul a reusit sa le redea increderea in ele. Atitudinea deschisa a medicului, informatiile pretioase primite la consultatia preoperatorie, faptul ca fiecare pacienta isi alege impreuna cu doctorul tipul si marimea implantului sunt aspecte care au cantarit foarte mult in ochii clientelor care il declara drept unul dintre cei mai buni profesionisti, pe aceasta nisa, din Romania.

3. Dr. Alexandru Calu

Dr. Ioan Alexandru Calu a absolvit UMF „Carol Davila” din Bucuresti, pe parcursul careia si-a dat seama ca simte atractie pentru chirurgia plastica. In timpul rezidentiatului si-a desfasurat activitatea in clinici de prestigiu din capitala, printre care Spitalul Universitar de Urgenta sau Spitalul Clinic de Urgenta, Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, dupa care, din 2014 a parasit sistemul sanitar de stat si s-a indreptat catre cel privat, participand la sute de operatii estetice, la cazuri complexe de reconstructie si la multe alte proceduri din specialitatea Chirurgie Plastica. Operatiile de augmentara mamara sunt in topul procedurilor efectuate de acest doctor care poate fi gasit la Monza Metropolitan Hospital.

Tariful pentru un implant mamar porneste, la dr. Alexandru Calu, de la 4.200 de euro.

Recenziile de pe internet arata cat de apreciat este acest medic, datorita rezultatelor remarcabile obtinute in cazul operatiilor de augmentare mamara,  rinoplastie si multe alte proceduri de corectare sau reconstructie. Clientele spun ca dr. Alexandru Calu este foarte implicat si comunicativ, acordand o atentie deosebita atat inainte, cat si in timpul sau dupa interventia pe care o realizeaza.

4. Dr. Bortoloni – Be Perfect

Clinica Be Perfect este condusa de dr. Alin Bortolini si se afla in mai multe locatii din Bucuresti. Pentru fiecare pacienta, medicul intocmeste un plan de tratament personalizat, astfel incat sa-i ofere cea mai buna varianta in cazul sau. Pentru a face acest lucru, specialistul foloseste programe actuale de simulare digitala. Dr. Bortolini este medic specialist in chirurgie plastica si estetica, absolvent al UMF „Carol Davila” din Bucuresti. S-a perfectionat la Spitalul Universitar de Urgenta, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central si la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica Reconstructiva si Arsuri. Totodata, a participat la stagii internationale de pregatire in chirurgia plastica din Italia si Brazilia.

Pretul pentru o interventie de implant mamar la dr. Bortolini de la Be Perfect porneste de la 4.200 de euro.

Persoanele care au trecut pragul acestei clinici se declara multumite de servicii in review-urile de pe internet. Cele mai apreciate calitati sunt: buna pregatire a specialistului, atentia si implicarea sa, care fac ca rezultatele procedurilor sa se ridice la inaltimea asteptarilor, indiferent ca este vorba de rinoplastie, implant mamar, blefaroplastie sau alte operatii efectuate.

5. Dr. Radu Panturu

Dr. Radu Panturu este unul dintre profesionistii cunoscuti in Romania din domeniul chirurgiei plastice si estetice. Este medic specialist de chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva si membru al Colegiului Medicilor din Anglia. Pentru a se perfectiona, a realizat stagii de pregatire si in strainatate, la Spitalul American din Istanbul. Poate fi gasit la Clinica Cronos Med si la Bio Terra Med, ambele din Bucuresti, dar si in Targu Mures, la cabinetul Medical Galen. In cazul procedurilor de marire de sani cu implant de silicon, medicul utilizeaza diverse tipuri de implant siliconic in functie de nevoile si preferintele clientelor.

Pretul pentru un implant mamar la dr. Panturu porneste de la 4.200 de euro.

Persoanele care au apelat la serviciile acestui medic pentru diverse operatii si tratamente estetice spun ca sunt multumite de colaborare si de rezultate. Calitatile principale ale medicului, surprinse de clientii sai sunt urmatoarele: profesionalism, atentie la detalii, rabdare, calm, buna dispozitie si comunicare. Se mai apreciaza, de asemenea, si ca medicul este ajutat de o echipa care inspira incredere si care este bine instruita.

Concluziile noastre

Sunt multe femei care isi doresc sani mai mari, mai frumosi si mai fermi, iar interventia de implant mamar, in Bucuresti este una dintre principalele optiuni pe care le iau in calcul. Este de inteles si de ce: in capitala sunt numeroase clinici de chirurgie estetica si plastica, in care s-au facut investitii serioase in ceea ce priveste dotarile si materialele de calitate. Nu in ultimul rand, aici sunt medici foarte bine pregatiti, in tara si in strainatate, care sunt la curent cu noile tehnici de interventie si care comunica deschis cu pacientele, oferindu-le toate informatiile de care au nevoie.