Meniu

Implant mamar Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Marirea sanilor este una dintre cele mai populare interventii in toata lumea, acesta fiind si motivul pentru care exista cateva clinici de top unde se poate face implant mamar in Cluj. Imbunatatirea formei si a dimensiunii sanilor este o decizie care poate veni in urma unor modificari ale corpului sau din preocupari estetice.  

Daca vrei sa beneficiezi de aceasta procedura, este important sa alegi o clinica in care se folosesc materiale de inalta calitate si unde echipa de medici are o experienta vasta.

Top 5 clinici pentru implant mamar in Cluj

Faptul ca exista mai multe clinici renumite unde iti poti pune implanturi mamare in Cluj reprezinta un real avantaj, deoarece le poti compara preturile si serviciile, astfel incat sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine. Tabelul de mai jos iti simplifica alegerea, prezentand pe scurt informatii esentiale despre alegerile de top pentru operatia de marire a sanilor in acest judet:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant mamar
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata Cel-mai-bun-pret
3.000 Euro
 • Tarif Implant mamar 4.000 Euro
 • Echipa numeroasa formata din medici primari si specialisti
 • Atmosfera placuta
 • Personal dedicat si amabil
 • Profesionalism
 • Timpul petrecut in sala de asteptare este uneori prea mare
Dr. Harceaga
Clinica-Verificata
3.800 Euro
 • Tarif Implant mamar 3.800 Euro
 • Medic cu un parcurs academic si profesional complex
 • Tariful operatiei acopera si spitalizarea
 • Profesionalism
 • Buna comunicare medic-pacient
Medestet
4.000 Euro
 • Tarif Implant mamar 4.000 Euro
 • Prima clinica din Romania specializata pe chirurgie estetica
 • Tariful acopera toate cheltuielile de internare si ingrijire postoperatorie imediata
 • Confort emotional
 • Personal amabil
Dr. Muntean
3.800 Euro
 • Tarif Implant mamar 3.800 Euro
 • Comunicare si profesionalism
 • Conditii foarte bune de cazare
 • Confort psihic
Dr. Cojocaru
4.200 Euro
 • Tarif Implant mamar 4.200 Euro
 • Colectiv specializat in domeniul interventiilor chirurgicale mari
 • Personal amabil si atent
 • Profesionalism si punctualitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici pentru implant mamar in Cluj

Daca esti una dintre persoanele care se orienteaza spre judetul Cluj pentru implanturi mamare, trebuie inainte de toate sa afli cat mai multe lucruri despre clinicile si medicii care iti atrag atentia.

Pentru rezultate calitative si un raport calitate-pret satisfacator, te poti adresa uneia dintre urmatoarele clinici:

1. Anastasios

O optiune foarte buna pentru persoanele care aleg sa isi puna implanturi mamare in judetul Cluj este clinica Anastasios, al carei obiectiv este acela de a revolutiona domeniul ingrijirilor ambulatorii din Romania. Din echipa numeroasa fac parte peste 50 de medici primari si specialisti cu experienta, asistente, secretare si alte persoane care contribuie la misiunea clinicii.

Pretul consultatiei initiale este de 250 de lei. Cat despre interventia de marire a sanilor prin introducerea de implanturi mamare, costurile se situeaza in jurul sumei de 4.000 de euro.

Profesionalismul si respectul fata de pacienti sunt doua dintre avantajele reliefate in recenziile celor care au trecut pragul clinicii. Personalul este dedicat, receptiv si amabil, creand un mediu prietenos. Clinica este moderna si primitoare, iar curatenia este un alt aspect foarte apreciat. Politetea celor care activeaza in cadrul clinicii nu este contestata, insa au existat si cateva nemultumiri referitor la timpul petrecut in sala de asteptare.

Vezi parerile pacientilor despre Anastasios
Vezi Pareri

2. Dr. Olimpiu Harceaga

Dr. Olimpiu Harceaga este unul dintre cei mai renumiti medici din Cluj cand vine vorba de interventii estetice, inclusiv implant mamar. Medic specialist de chirurgie plastica, dr. Olimpiu Harceaga are un istoric profesional si academic foarte complex. Dupa absolvirea facultatii, acesta a efectuat cativa ani de specializare in strainatate, lucrand ca rezident in serviciul de chirurgie plastica al spitalului John Radcliffe (parte a Oxford University Hospitals) si a efectuat cateva stagii de pregatire tot in strainatate (la Bruxelles, Stuttgart si Munchen).

Pretul pentru implant mamar este de 3.800 de euro, in costurile operatiei intrand onorariul chirurgului si anestezistului, precum si spitalizarea si medicamentele necesare pe durata internarii.

Experienta si profesionalismul domnului dr. Olimpiu Harceaga sunt reflectate si prin parerile pacientilor care si-au impartasit experienta in mediul online. Rezultatele sunt pe masura asteptarilor si interventiile se efectueaza cu o atentie deosebita. De asemenea, prezenta calma a medicului, rabdarea si disponibilitatea sa de a raspunde la orice intrebare sunt alte avantaje care justifica numarul mare de recomandari.

3. Medestet

Una dintre alegerile populare pentru marirea sanilor cu implant mamar la o clinica din Cluj este Medestet, prima clinica din Romania specializata pe chirurgie estetica. Marca “Medestet” este inregistrata din anul 1996, iar clinica a devenit centru de excelenta in 2012. Activitatea din cadrul acestei clinici se desfasoara sub indrumarea dr. Ciceo Mircea, care a studiat chirurgia estetica din vremea rezidentialului si a participat la mai multe congrese din tara si din strainatate pentru a isi imbogati cunostintele si tehnica.

Pretul augmentarii mamare cu implant este de 4.000 de euro. Acest tarif acopera toate cheltuielile ce tin de internare, anestezie si ingrijiri primite dupa efectuarea operatiei. La momentul externarii, pacientilor li se ofera o scrisoare medicala detaliata si medicamente de care au nevoie pentru ingrijirea postoperatorie.

Cei mai multi dintre cei care au fost pacienti ai clinicii au avut parte de o experienta pozitiva si au fost multumiti de rezultate. Profesionalismul echipei este un aspect apreciat, confortul emotional si fizic fiind importante pe parcursul sederii. Amabilitatea, rabdarea si incurajarile sunt alte calitati ale personalului, ce contribuie la o experienta placuta in cadrul clinicii.

4. Dr. Maximilian Muntean

Dr. Maximilian Muntean este un alt nume cu rezonanta in domeniul chirurgiei plastice si estetice, iar pacientii din Cluj sau din alte judete care isi doresc implanturi mamare pot alege cu incredere serviciile acestuia. Membru activ in institutii medicale prestigioase din Cluj-Napoca, dr. Maximilian Muntean este medic primar in chirurgie plastica, chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva in cadrul Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuta”.

Pretul interventiei este de 3.800 de euro, iar inscrierea pe site-ul oficial iti aduce un discount de 10% pentru operatia de augmentare mamara cu implanturi.  

Dr. Maximilian Muntean este descris ca fiind o persoana comunicativa, profesionista, deschisa, empatica si receptiva. Personalul este amabil si comunica la fel de eficient, iar sederea la clinica este una placuta, conditiile fiind de-a dreptul satisfacatoare in ceea ce priveste curatenia si mancarea. Interventiile sunt explicate pe intelesul tuturor, acest lucru contribuind semnificativ la confortul psihic.

5. Dr. Radu Cojocaru

In clasamentul medicilor si clinicilor din Cluj unde poti beneficia de implanturi mamare se numara si dr. Radu Cojocaru, un medic a carui experienta si pregatire il situeaza in alegerile de top. Colectivul profesionist, specializat in domeniul interventiilor chirurgicale mari, inclusiv augmentare mamara, se ocupa impreuna cu dr. Radu Cojocaru de identificarea celor mai potrivite tratamente pentru cei care trec pragul clinicii.   

Pretul pentru interventia de marire a sanilor cu implanturi mamare este de 4.200 de euro, prima consultatie fiind cea in care se evalueaza in detaliu istoricul medical al pacientei.

Multi pacienti il recomanda pe dr. Radu Cojocaru, impartasind in mediul online multumirea fata de rezultatele obtinute. Personalul este amabil si atent, iar alte avantaje sunt profesionalismul si punctualitatea. Simplitatea in exprimare si rabdarea constituie alte aspecte apreciate.

Concluzii

Ai ales judetul Cluj pentru a iti pune implanturi mamare? Poti spune ca ai luat o decizie inspirata, deoarece ai la indemana un clasament generos de clinici ale caror servicii se ridica la standarde inalte si care si-au castigat notorietatea pe buna dreptate.

Aceasta interventie e menita sa ofere un plus de incredere pacientelor, printr-o estetica a sanilor imbunatatita. Tocmai de aceea, e esential sa colaborezi cu profesionisti si sa iei in calcul toate detaliile, de la raportul calitate-pret la amabilitatea personalului.