Meniu

Implant mamar Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru operatia de marire a sanilor cu implant mamar in Craiova, te poti adresa uneia dintre numeroasele clinici unde profeseaza medici specialisti in chirurgie plastica si estetica. Aceasta interventie are beneficii atat la nivel fizic, cat si emotional, motiv pentru care este cea mai populara operatie din sfera chirurgiei estetice.

Poti sa apelezi la operatia de augmentare mamara cu implanturi daca nu esti multumita de aspectul si dimensiunea sanilor tai, care nu s-au dezvoltat suficient sau care si-au pierdut fermitatea si volumul dupa ce ai scazut in greutate sau dupa alaptare.

Cat costa operatia cu implant mamar in Craiova?

Daca ai hotarat sa beneficiezi de augmentarea sanilor cu implanturi mamare in Craiova, urmatorul pas este sa alegi un medic sau o clinica renumita, unde poti obtine rezultate pe masura asteptarilor. Pentru ca pretul este unul dintre cele mai importante criterii, iti prezentam care sunt tarifele practicate in cadrul celor mai reputate clinici din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant mamar
Rating
Website
Dr. Mercut
Clinica-Verificata
2.700-4.000 Euro
 • Pret Implant mamar 2.700-4.000 Euro
 • Rezultate estetice excelente
 • Medic bine pregatit
 • Comunicare eficienta
 • Profesionalism si discretie
 • Atentie la detalii
Perfect Touch
3.300 Euro
 • Pretul unui Implant mamar porneste de la 3.300 Euro
 • Calitate inalta a actului medical
 • Medic foarte bine pregatit
 • Profesionalism, atentie la detalii si implicare
 • Informatii personalizate
 • Rezultate cu aspect natural
Prestige Oltenia
2.600-5.000 Euro
 • Pret Implant mamar 2.600-5.000 Euro
 • Servicii de calitate
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Colectiv medical profesionist si amabil
 • Locatie primitoare
Estetic Boutique
2.700-3.200 Euro
 • Pret Implant mamar 2.700-3.200 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Atmosfera primitoare si relaxanta
 • Confort
 • Preturi rezonabile
Mogos Med
3.100-4.300 Euro
 • Pret Implant mamar 3.100-4.300 Euro
 • Servicii medicale de calitate
 • Echipa medicala profesionista, amabila si comunicativa
 • Organizare eficienta a personalului de la receptie
 • Aparatura moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Implant mamar in Craiova: care este cea mai buna clinica?

Persoanele care locuiesc in Craiova sau care au ales acest oras pentru operatia de marire a sanilor cu implanturi mamare au la dispozitie mai multe variante de clinici. Pentru efectuarea interventiei in cele mai bune conditii si pentru alegerea tipului corect de implant, este recomandat sa te orientezi catre o clinica recunoscuta pentru calitatea actului medical.

Iata care sunt cei mai cunoscuti medici si clinicile din Craiova care se bucura de o reputatie buna, unde poti efectua aceasta interventie:

1. Dr. Razvan Mercut

Unul dintre cei mai buni medici din Craiova pe care ii poti alege pentru operatia cu implanturi mamare este dr. Razvan Mercut, care ofera pacientelor solutii moderne pentru rezolvarea imperfectiunilor de ordin estetic. A obtinut titlul de doctor in stiinte medicale in anul 2014 si pe cel de medic specialist in 2016. Experienta dobandita in timpul anilor de studiu a fost consolidata prin practica si prin participarea la numeroase proiecte de cercetare nationale si internationale. Este autor al unei carti si a publicat numeroase lucrari stiintifice.

Marirea sanilor cu implanturi mamare costa intre 2.700 si 4.000 euro.

Numerosi pacienti il recomanda pe dr. Razvan Mercut, spunand ca au obtinut rezultate estetice excelente si ca interventiile au decurs fara probleme. Acesta comunica eficient si intelege nevoile pacientului. Este descris ca fiind un profesionist, un medic foarte bine pregatit, atent la detalii, rabdator, discret si pasionat de meserie. Este apreciat pentru seriozitate si profesionalism, iar unii pacienti au mentionat ca vor reveni cu siguranta si pentru alte proceduri.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Razvan Mercut
Vezi Pareri

2. Perfect Touch

Clinica Perfect Touch din Craiova este una dintre cele mai bune alegeri daca iti doresti implanturi mamare. A fost infiintata in 2017 si de atunci pune in prim-plan pacientul si calitatea rezultatelor. Fondatorul clinicii este dr. Cristian Gheorghe, acesta avand experienta vasta in domeniul chiurgiei plastice si estetice. Si-a perfectionat cunostintele prin participarea la cursuri de formare, congrese si simpozioane, fiind in egala masura autor si co-autor al unor articole medicale. De asemenea, sustine cursuri pentru medici specialisti din toata tara si pune accentul pe o educatie medicala continua.

Tariful pentru marirea sanilor cu implanturi porneste de la 3.300 euro.

In mediul online, exista multe recenzii pozitive de la pacientii care au beneficiat de serviciile acestei clinici. Calitatea inalta a actului medical, informatia personalizata si rezultatele care depasesc asteptarile sunt principalele aspecte scoase in evidenta de cei care si-au relatat experienta. Acestia au numai cuvinte de lauda despre dr. Cristian Gheorghe, care da dovada de profesionalism, atentie la cele mai mici detalii, rabdare, empatie si implicare. Acesta pune accent pe naturaletea rezultatelor si pe dorintele pacientului.

3. Prestige Oltenia

Marirea sanilor cu implanturi mamare este o interventie care se poate efectua si in cadrul clinicii Prestige Oltenia, unde colectivul reuneste medici specialisti in chirurgie plastica. Obiectivul personalului este de a gasi o solutie potrivita pentru fiecare pacient si ulterior de a asigura un act medical de calitate, sustinut de tehnologiile ultramoderne si de folosirea celor mai noi tehnici din domeniu.

Operatia de ridicare si marire a sanilor cu implant costa intre 2.600 si 5.000 euro la aceasta clinica.

Prin intermediul recenziilor, pacientii au spus ca rezultatele obtinute au fost pe masura asteptarilor, ceea ce ii face sa recomande aceasta clinica. Locatia este primitoare, iar atitudinea personalului medical este foarte apreciata. Pacientii sunt tratati cu respect si beneficiaza de servicii calitative, din partea unui colectiv ce da dovada de profesionalism.

4. Estetic Boutique

In topul clinicilor din Craiova unde se face operatie de marire a sanilor cu implanturi mamare intra si Estetic Boutique, infiintata de dr. Gabriel Radu, care este trainer si chirurg plastician. Acesta activeaza de peste 13 ani in domeniu si a efectuat deja mii de interventii chirurgicale. Experienta vasta i-a permis sa obtina titlul de trainer la Allergan Medical Institute si sa sustina workshop-uri in orasele mari din Romania. Acesta lucreaza alaturi de o echipa medicala ce prioritizeaza calitatea actului medical.

Tariful pentru operatia de marire a sanilor cu implanturi mamare se situeaza in intervalul 2.700-3.200 euro.

Dintre pacientii care au ales sa isi relateze experienta avuta la Estetic Boutique si in mediul online, majoritatea se declara multumiti de servicii. Acestia spun ca atmosfera din clinica este primitoare si relaxanta. Serviciile sunt de inalta calitate, iar echipa de medici si asistente este profesionista, amabila si ii ajuta pe pacienti sa se simta confortabil. Un alt avantaj il reprezinta preturile, care sunt rezonabile.

5. Mogos Med

Daca locuiesti in Craiova si te intereseaza operatia de marire a sanilor cu implanturi mamare, centrul medical Mogos Med este una dintre optiunile de top. Acesta reuneste mai multe specialitati medicale, printre care si chirurgia estetica. Din colectivul Mogos Med fac parte preponderent cadre universitare si medici inalt calificati. Pe langa experienta medicilor, calitatea actului medical este sustinuta de folosirea unor dotari de ultima generatie.

Pretul pentru marirea sanilor cu implanturi variaza intre 3.100 si 4.300 euro.

Majoritatea pacientilor se arata multumiti de serviciile centrului medical Mogos Med si il recomanda, spunand ca aici au intalnit un colectiv medical profesionist, serios, comunicativ si amabil. Medicii sunt receptivi si explica pacientilor tot ce trebuie sa stie despre interventii, iar organizarea personalului administrativ este eficienta. Serviciile medicale sunt de calitate si se foloseste aparatura moderna. Exista si pacienti mai putin multumiti, care spun ca preturile sunt destul de mari.

Concluzii

Interventia de implant mamar, aflata la mare cautare in toate clinicile de chirurgie estetica din tara, se poate face la Craiova in cadrul a numeroase clinici si centre medicale recunoscute pentru calitatea rezultatelor si pentru experienta vasta a medicilor care isi desfasoara acolo activitatea.

Clinicile prezentate anterior indeplinesc unele dintre cele mai exigente criterii ale unei viitoare paciente care isi doreste sa beneficieze de operatia de implant mamar in Craiova la pret accesibil: raport bun calitate-pret, colectiv cu experienta, amabilitate si conditii bune de spitalizare.