Meniu

Implant mamar Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei clinici la care sa-ti poti pune implant mamar in Oradea, atunci te vei bucura sa descoperi ca ai mai multe optiuni la dispozitie. Pentru a vedea care clinica este cea mai potrivita pentru tine, te poti programa la o consultatie la mai multe dintre ele. In acest fel, ai posibilitatea sa-l cunosti pe medicul chirurg care se va ocupa de interventie.

La clinicile din Oradea isi desfasoara activitatea medici cu studii realizate atat in tara, cat si in strainatate. Fiind la curent cu noutatile din domeniu, ei iti pot oferi cele mai eficiente solutii, astfel incat sa obtii formele pe care ti le-ai dorit mereu.

Cat costa interventia de augmentare a sanilor cu implant mamar in Oradea?

In cazul interventiei de marire a sanilor cu implant mamar in Oradea, pretul variaza de la o clinica la alta, in functie de tipul de implant utilizat. In cazul in care bugetul pe care il ai la dispozitie este unul limitat, uita-te peste tabelul urmator si alege optiunea cea mai accesibila:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant Mamar
Rating
Website
Dr. Paul Nistor
Clinica-Verificata
4.500 Euro
 • Pretul interventiei cu Implant mamar este 4.500 Euro
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Practica in strainatate
 • Implanturi mamare de calitate
 • Gama variata de interventii
Estetis Clinic
4.100 Euro
 • Pretul interventiei cu Implant mamar porneste de la 4.100 Euro
 • Tehnici de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Materiale de calitate
 • Experienta in domeniu
 • Practica in strainatate
Spitalul Pelican
4.500 Euro
 • Pretul interventiei cu Implant mamar este 4.500 Euro
 • Dotari ultramoderne
 • Medici specialisti
 • Gama variata de interventii
 • Pregatire in strainatate
 • Organizare slaba
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera interventii cu implant mamar in Oradea

In cadrul clinicilor de mai jos se efectueaza interventia de marire a sanilor prin intermediul implantului mamar, in Oradea. Intrucat tehnicile utilizate difera, rezultatele obtinute de paciente nu sunt intotdeauna aceleasi. Alege clinica cea mai potrivita nevoilor tale:

1. Dr. Paul Nistor

Dr. Paul Nistor, medic specialist in chirurgie plastica si estetica, isi desfasoara activitatea la clinica Estetica, iar una din cele mai populare interventii este cea de marire a sanilor cu implanturi mamare in Oradea. La aceasta clinica se folosesc doar implanturi mamare de silicon Mentor, fie rotunde, fie anatomice, dupa caz. Implanturile sunt de inalta calitate, stabile si ofera garantie pe viata la ruptura. Procesul prin care o persoana trebuie sa treaca la clinica Estetica pentru a obtine aceasta interventie este unul simplu: mai intai, se realizeaza un consult chirurgical cu medicul specialist. Urmatorul pas este realizarea analizelor de sange, iar mai apoi, ecografia de san. Ultima verificare este consultul de cardiologie si anestezie. Alte operatii pentru care pot opta pacientii la aceasta clinica sunt otoplastia, blefaroplastia, ginecomastia etc.

Pretul pentru interventia de ridicare a sanilor cu implant mamar este de 4.500 de euro.

Multe paciente care au ales sa treaca prin interventia de marire a sanilor cu implant mamar la clinica Dr. Paul Nistor au ajuns la concluzia ca a fost cea mai buna decizia pe care au luat-o. Grija, profesionalismul, omenia si senzatia de prietenie sunt doar cateva din motivele pentru care oamenii aleg clinica Estetica, atunci cand vine vorba de o operatie de chirurgie plastica.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Paul Nistor
Vezi Pareri

2. Estetis Clinic

Persoanele care isi doresc sa aiba acces la tehnici de ultima generatie pentru interventia de marire a sanilor cu implant mamar, se pot duce la Estetis Clinic din Oradea. Aceasta este prima clinica din Romania si una din putinele din Europa care utilizeaza tehnica endoscopica full HD de ultima generatie, pentru a introduce implantul pe sub brat. In acest fel, interventia nu lasa cicatrici vizibile in urma. Dr. Serban Porumb, medic primar in chirurgie plastica si reconstructiva, a realizat pentru prima data aceasta interventie in tara in 2010, iar de atunci, a continuat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru, urmarind cu atentie noutatile din domeniu. Acolo unde este posibil, clinica accepta si consultatii pe Skype, astfel incat pacientii sa afle informatii utile din confortul locuintei.

Preturile pentru interventiile cu implanturi mamare incep de la 4.100 de euro, dar pot sa creasca, in functie de tehnica utilizata in timpul operatiei.

Personalul medical de la Estetis Clinic este apreciat ca fiind bine pregatit, binevoitor, zambitor si gata sa ajute in orice situatie. Multi pacienti au venit din strainatate pentru a beneficia de serviciile Dr. Serban Porumb, intrucat stiau ca nu vor fi dezamagiti de rezultate.

3. Spitalul Pelican

Operatia de augmentare a sanilor cu implanturi mamare se poate realiza, in Oradea si la spitalul Pelican. Pe partea de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, persoanele interesate ii pot gasi aici pe Dr. Covaci Andrei Paul si Dr. Nistor Paul. Dotarile ultramoderne de care dispune spitalul, impreuna cu pregatirea ultraspecializata a medicilor, permit efectuarea unei game variata de interventii chirurgicale. Pe langa augmentarea mamara cu implant, la acest spital se mai realizeaza si interventii precum ginecomastia, blefaroplastia, rinoplastia, abdominoplastia etc.

Costul interventiei realizate de Dr. Nistor Paul este de 4.500 de euro.

Chiar daca utilizatorii n-au avut nimic negativ de spus legat de calitatea actului medic, organizarea spitalului le-a dat o impresie neplacuta. Programarile nu se respecta, iar atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit, ceea ce i-a determinat pe pacienti sa dea un rating mic spitalului.

Concluzii

In final, nu toate clinicile de chirurgie plastica in cadrul carora se poate efectua interventia de marire a sanilor cu implant mamar in Oradea isi desfasoara activitatea intr-o maniera similara. De aceea, este important sa te gandesti cu atentie inainte de a renunta la un medic chirurg in favoarea altuia.