Meniu

Implant mamar Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca intentionezi sa treci prin interventia de marire a sanilor cu implant mamar in Sibiu, atunci probabil te-ai gandit deja la numele medicului chirurg pe care ti-l doresti. Fiind vorba de o operatie chirurgicala, alegerea nu este una usoara si tocmai de aceea, inainte de a te duce la clinica respectivului pentru un consult de specialitate, te poti interesa si in privinta celorlalte optiuni.

Chiar daca operatiile estetice nu reprezinta motivul principal pentru care orasul Sibiu a devenit o destinatie atat de populara, ele nu trebuie trecute cu vederea. Multe persoane isi pot rezolva aici problemele pentru care, in mod normal, ar trebui sa se duca in capitala sau intr-un alt oras.

Cat costa interventia de marire a sanilor cu implant mamar in Sibiu?

Pretul implantului mamar in Sibiu difera, de cele mai multe ori, in functie de brand si de forma si de aceea, ideal este ca pacientele sa-si faca din timp o idee despre tipul de implant pe care si-l doresc. In acest fel, o sa le fie mult mai usor sa aleaga o clinica. Daca nu esti sigura in privinta bugetului, consulta tabelul de mai jos, pentru a vedea ce tarife se practica la clinicile din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant Mamar
Rating
Website
Dr. Harceaga
Clinica-Verificata
3.200-4.500 Euro
 • Pret operatie Implant mamar 3.200-4.500 Euro
 • Medic specialist
 • Gama variata de interventii
 • Materiale de calitate
 • Practica in strainatate
 • Parteneriate cu mai multe clinici
Misan Med
1.920-2.390 Euro
 • Pret operatie Implant mamar 1.920-2.390 Euro
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Diverse interventii chirurgicale
 • Servicii promotionale
 • Comunicare constanta
 • Programarile nu se respecta
MedLife
3.100 Euro
 • Pretul pentru operatia cu Implant mamar porneste de la 3.100 Euro
 • Echipamente de ultima de ora
 • Medici specialisti
 • Conditii optime de siguranta si confort
 • Gama variata de interventii
 • Curatenie
 • Management slab
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se poate opta pentru implant mamar in Sibiu

In topul de mai jos sunt prezentate informatii despre clinicile la care se efectueaza interventii cu implant mamar in Sibiu: pret, opinii si alte detalii relevante. Fiecare persoana are alte preferinte si nevoi, asa ca doar tu poti face o alegere inteleapta pentru situatia in care te afli:

1. Dr. Olimpiu Harceaga

Un chirurg plastician care tine pasul cu noutatile din domeniu este Dr. Olimpiu Harceaga, iar printre cele mai populare interventii realizate de acesta, se numara si cele cu implanturi mamare in Sibiu. Alte interventii pe care le poate efectua, datorita experientei acumulate in timpul stagiului de pregatire din Marea Britanie, sunt cele de reconstructie a sanului si de marire cu grasime proprie. Implanturile mamare folosite de Dr. Olimpiu Harceaga sunt cu 30% mai usoare decat celelalte implanturi existente pe piata. Anestezia folosita in timpul operatiei este de tip TIVA si ii permite pacientei sa se trezeasca mai repede si sa aiba parte de o recuperare mai usoara.

Pentru operatia de marire a sanilor, costurile variaza intre 3.200 si 3.800 de euro, iar in cazul implanturilor B-lite, ele pot sa ajunga chiar si la 4.500 de euro. In pret sunt incluse servicii precum medicamentele si materialele utilizate in timpul interventiei.

Caracteristica pe care o apreciaza cel mai mult pacientii in legatura cu activitatea Dr. Olimpiu Harceaga este profesionalismul. Exista paciente care au marturisit ca augmentarea mamara a fost prima interventia pentru care au optat, dar cu siguranta, nu si ultima. Rezultatele care depasesc asteptarile si experienta placuta sunt doua din motivele care-i determina pe oameni sa revina.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Olimpiu Harceaga
Vezi Pareri

2. Misan Med

In cadrul clinicii Misan Med din Sibiu isi desfasoara activitatea Dr. Axinte Sergiu, medic specialist in chirurgie estetica si reparatorie, care se ocupa de interventiile de marire a sanilor prin intermediul implanturilor mamare. Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie, astfel incat sa le ofere pacientilor o gama cat mai variata de servicii. Pe langa operatiile care tin de chirurgia sanului, pacientele mai pot opta si pentru diverse tratamente injectabile care au ca scop marirea buzelor, blefaroplastie, otoplastie etc. In cazul chirurgiei plastice, comunicarea este foarte importanta si de aceea, personalul medical de la aceasta clinica pune accentul pe o informare corecta a pacientului, astfel incat asteptarile sa fie cat mai realiste.

Preturile pentru interventia de augmentare mamara incep de la 1.920 de euro, in cazul implanturilor rotunde, dar pot sa ajunga si la 2.390 de euro, daca implanturile folosite sunt anatomice.

In recenziile pe care mai multi utilizatori le-au acordat clinicii Misan Med, aspectele pe care le-au apreciat cel mai mult au fost profesionalismul personalului medical si echipamentele performante din dotare. In schimb, clinica nu sta la fel de bine la capitolul organizare, intrucat programarile nu se respecta mereu, iar pacientii sunt nevoiti sa astepte mai mult timp.

3. Medlife Polisano

Pacientele interesate se pot duce la sediul Medlife Polisano din Sibiu pentru doua tipuri de interventii cu implanturi mamare: augmentare mamara cu implant rotund si augmentare mamara cu implant anatomic. Cei doi medici specialisti in chirurgie estetica si reparatorie pe care oamenii ii pot gasi aici sunt Siclovan Horia si Simon Sanda. Clinica dispune de echipamente de ultima ora, astfel incat interventiile efectuate sa fie cat mai eficiente. In plus, personalul clinicii face tot posibilul sa asigure conditii optime de siguranta si confort, astfel incat pacientii sa se poata relaxa in timpul consultatiei de specialitate.

Preturile interventiei de augmentare mamara cu implant incep de la 3.100 de euro si cresc in functie de tipul de implant utilizat.

Conform recenziilor postate pe pagina clinicii Medlife Polisano, spitalul are un aspect ingrijit si dispune de aparatura necesara pentru a oferi o gama variata de servicii. Cu toate acestea, organizarea lasa de dorit, ceea ce duce la o nerespectate a programarilor.

Concluzii

In final, exista mai multe clinici la care te poti duce pentru a obtine interventia de marire a sanilor cu implant mamar in Sibiu, iar in cadrul lor poti gasi niste medici pregatiti si cu experienta in domeniul chirurgiei estetice. Tot ce trebuie sa faci pentru a afla mai multe informatii este sa te programezi la un consult de specialitate!