Meniu

Implant mamar Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multe femei din Romania aleg sa-si mareasca sanii cu implant mamar in Timisoara, deoarece in acest oras serviciile sunt de foarte buna calitate, gratie profesionistilor cu experienta si dotarilor din clinici.

Aceasta interventie nu este dintre cele mai dificile, dar necesita ca medicul chirurg estetician sau plastician care o realizeaza sa fie bine pregatit in acest domeniu si sa fii efectuat multe operatii inainte. In medie, un astfel de implant are o durata de utilizare de 10 ani, iar dupa acest timp este nevoie de o noua interventie, pentru a-l inlocui sau pentru a-l elimina. Din acest articol poti afla in ce clinici din Timisoara sa te programezi pentru o augmentare mamara efectuata de specialisti cu experienta.

Cat costa un implant mamar in Timisoara?

Pentru o augmentare cu implant mamar in Timisoara, pretul variaza de la clinica la clinica. Poti vedea in tabelul de mai jos cateva tarife:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Implant mamar
Rating
Website
Brol
Clinica-Verificata
3.500-4.000 Euro
 • Pret Implant mamar 3.500-4.000 Euro
 • Specialisti cu experienta
 • Medici profesionisti, cu pregatire si calitate umana excelente
 • Interventii complexe incununate de succes
 • Abordare multidisciplinara
 • Personal medical atent cu pacientii
 • Numeroase tipuri de implant mamar
Dr. Levy
4.800 Euro
 • Pret Implant mamar 4.800 Euro
 • Chirurg plastician cu reputatie si experienta
 • Numeroase interventii estetice
 • Consultatii online
 • Echipa amabila si bine instruita
 • Implanturi mamare B-Lite
 • Preturi mai mari fata de alte clinici de estetica
 • Unii pacienti au intampinat dificultati in a gasi locatia
Estet Gyn
3.000-5.500 Euro
 • Pret Implant mamar 3.000-5.500 Euro
 • Medici cu experienta vasta
 • Servicii diverse de chirurgie plastica, estetica, obstetrica si ginecologie
 • Numeroase interventii la nivelul sanilor
 • Tratamente fara durere
 • Locatie moderna si curata
 • Atmosfera relaxanta
Olariu Clinics
4.000 Euro
 • Pret Implant mamar 4.000 Euro
 • Numeroase proceduri de chirurgie estetica
 • Interventii de marire a sanilor cu implant mamar
 • Medici cu experienta in chirurgie plastica si in dermatologie
 • Clinica moderna si curata
 • Tratamente nechirurgicale de infrumusetare
Medcom
4.500 Euro
 • Pret Implant mamar 4.500 Euro
 • Dr. Chioibas este doctor in stiinte medicale
 • A introdus in premiera in vestul tarii operatia de sani cu radioplasma
 • Proteze de ultima generatie
 • Clinica ofera numeroase servicii medicale
 • Posibilitatea de a plati in rate pentru proceduri
 • Timpi mici de asteptare
 • Pret final care poate sa difere de cel anuntat initial
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Timisoara cu serviciu de implant mamar

In cele ce urmeaza vei descoperi un top al clinicilor din Timisoara in care se fac interventii cu implant mamar:

1. Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica de chirurgie estetica din Timisoara cu o echipa de specialisti cu peste 25 de ani de experienta in chirurgie estetica, inclusiv in implant mamar, cum este dr. Tiberiu Bratu, liderul si fondatorul clinicii, un chirurg de renume in Romania. Intr-un spatiu ultramodern, dotat cu aparatura medicala de ultima ora, specialistii acestei clinici desfasoara numeroase activitati, care tin de: chirurgie estetica, ortopedie, dermatologie, laser, psiho-nutritie si chirurgia oncologica a sanului. Interventiile de marire a sanilor cu implant mamar se fac cu implanturi de diferite tipuri, in functie de nevoile si de preferintele pacientelor.   

Pretul pentru o marire a sanilor cu implant mamar este de 3.500-4.000 de euro.

Excelenta in cazul interventiilor estetice realizate in aceasta clinica este confirmata de pacientii care si-au rezolvat aici numeroase probleme care le creau frustrare si nemultumire. Oamenii spun ca specialistii obtin rezultate de calitate pentru ca sunt priceputi, atenti la detalii si au experienta vasta in interventiile chirurgicale de natura estetica. In plus, investitiile in echipamente si materiale de ultima generatie fac si ele diferenta in cazul interventiilor la nivelul fetei, sanilor, pielii etc.

Vezi parerile pacientilor despre Brol Medical Center
Vezi Pareri

2. Dr. Levy

Pentru multi dintre pacientii sai, dr. Moti Yair Levy este cel mai bun chirurg plastician din Timisoara, specialistul realizand atat interventii de implant mamar, cat si  multe alte operatii estetice sau de reconstructie. Dr Levy a deschis clinici de chirurgie estetica in Romania (Timisoara si Bucuresti) si in Israel, fiind si membru al International Society of Aesthetic Plastic Surgery, motiv pentru care participa frecvent la conferinte internationale de chirurgie plastica. La Dr. Levy Medical Center din Timisoara se efectueaza, pe langa interventiile de marirea sau reducerea sanilor si: blefaroplastii, abdominoplastii, liposuctie cu ultrasunete, himenoplastie etc. Medicul a participat si la misiuni medicale in Israel si Africa si se implica in activitati chirurgicale de amploare in tara noastra.

Pretul pentru o marire de sani cu implant mamar in Timisoara are un pret de 4.800 de euro, fiind folosit implantul B-Lite.

Cele mai multe dintre opiniile exprimate pe internet despre dr. Levy sunt apreciative, pacientii vorbind despre numeroase aspecte pozitive: medicul este bine pregatit si atent la detalii, personalul este calificat si responsabil, comportandu-se respectuos cu fiecare pacient. Se spune de asemenea ca desi serviciile nu sunt cele mai ieftine de pe piata, merita fiecare banut pe care clientii il dau pentru interventii. Unii mai spun si ca este destul de dificil sa gasesti locatia clinicii.

3. Estet Gyn

Clinica Estet Gyn pune la dispozitia celor interesati servicii de chirurgie plastica, estetica si de obstetrica si ginecologie, printre care si interventii de implant mamar. Aceasta clinica a fost infiintata in 2012, venind in fata timisorenilor cu o echipa de profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, specialisti cu ani buni de experienta in chirurgia plastica, estetica si microchirurgia reconstructiva, cum este dr. Mihail Cojocaru, dar si in obstetrica-ginecologie – dr. Stela Cojocaru sau in ATI – conf. univ. dr. Ovidiu Bedreag. Dr. Mihail Cojocaru realizeaza diverse tipuri de interventii chirurgicale la nivelul sanilor: marirea prin implanturi sau proteze, lipofilling, liposculptura, micsorarea sanilor, ridicarea cu ajutorul protezelor, corectia asimetriilor mamare, a areolelor si mameloanelor, interventii in cazul cancerului de san.

Tariful unei augmentari mamare cu implant este situat intre 3.000 si 5.500 de euro, la Estet Gyn Timisoara.

Multi dintre pacientii clinicii au numai cuvinte de lauda pentru personalul medical, spunand despre el ca este profesionist, amabil, implicat si ca obtine rezultate foarte bune, fara durere. Pe langa calitatea profesionistilor, oamenii mai apreciaza si faptul ca locatia este moderna si curata, dar si ca atmosfera este intotdeauna placuta si relaxanta.  

4. Olariu Clinics

La Olariu Clinics, in Timisoara, se fac mariri de sani cu implant mamar, dar si multe alte interventii ce tin de chirurgia plastica si estetica, precum si numeroase proceduri de infrumusetare nechirurgicale. Doctor Daniela Olariu este medic primar chirurgie plastica si estetica si impreuna cu doctorul Liviu Olariu, medic primar dermatolog, ofera servicii pentru toti locuitorii din Timisoara. Interventiile de marire a sanilor se fac cu implanturi de calitate superioara, dupa o consultatie la dr. Daniela Olariu si dupa efectuarea unei ecografii mamare sau a unei mamografii.

Pretul pentru augmentarea mamara cu implanturi la Olariu Clinics este de 4.000 de euro.

Pe internet, recenziile sunt in majoritate pozitive in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de aceasta clinica din Timisoara. Unii pacienti declara ca au venit din alte tari special pentru a beneficia de serviciile doctorilor Olariu, care sunt profesionisti si implicati in procedurile pe care le realizeaza. De asemenea, se mai spune si ca aceasta clinica este curata si moderna.

5. Medcom

Clinica CBS Medcom este dotata cu aparate si dispozitive performante, pentru a le oferi clientilor tratamente eficiente, fara durere, indiferent ca este vorba de marire de sani cu implant mamar in Timisoara sau alte proceduri de chirurgie estetica si plastica. Pe langa acest tip de interventii, in clinica mai sunt puse la dispozitie servicii de: dermato-venerologie, chirurgie generala, chirurgie vasculara, neurochirurgie, ortopedie, ginecologie-obstetrica, ecografie. De asemenea, sunt oferite si tratamente estetice non-invazive. Operatiile de marire de sani sunt realizate de catre dr. Raul Chioibas, doctor in stiinte medicale si primul estetician din vestul Romaniei care a introdus operatia de sani cu radioplasma, efectuand incizii care nu sangereaza. Dr. Chiobas utilizeaza proteze de ultima generatie, de la producatori recunoscuti la nivel international pentru calitatea pe care o ofera.

Pretul pentru un implant mamar in Timisoara, la dr. Chioibas este de 4.500 de euro.

Clinica Medcom este considerata o clinica de lux, cu servicii de calitate superioara. Timisorenii care au beneficiat de serviciile sale spun ca sala de asteptare are aspectul unui salon nobiliar, curatenia este exemplara, cladirea este impozanta, iar timpul de asteptare este foarte mic, denotand respect fata de pacienti. In plus, medicii de aici sunt evaluati ca fiind profesionisti desavarsiti, care se implica in totalitate in rezolvarea problemelor medicale ale celor care le solicita ajutorul. Unele persoane spun insa ca nu au fost multumite pentru ca tariful final a fost mai mare decat cel anuntat anterior.

Concluziile noastre

In Timisoara sunt numeroase clinici in care se efectueaza operatii de marire a sanilor cu implant mamar. Chirurgii esteticieni sau plasticieni care isi desfasoara activitatea in aceste locatii au ani buni de pregatire si experienta si lucreaza cu dispozitive si implanturi de foarte buna calitate, pentru a le oferi pacientelor sansa la sanii la care au visat.