Meniu

Lifting facial Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru recapatarea unui aspect intinerit al tenului si pentru eliminarea pielii in exces, multe persoane se arata interesate de efectuarea unui lifting facial in Brasov. Interventia se adreseaza pacientilor care au o stare buna de sanatate si care isi doresc sa combata efectele trecerii timpului, care se rasfrang inclusiv asupra tenului. Liftingul facial poate face pe cale chirurgicala sau nechirurgicala, fiind disponibile mai multe optiuni de tratament.

Inaintarea in varsta isi pune amprenta asupra chipului prin pierderea elasticitatii si aparitia ridurilor, imperfectiuni ce pot fi corectate cu ajutorul unor interventii estetice. Liftigul facial are scopul de a inlatura pielea in exces, de a ridica pometii si de a reda un aspect general imbunatatit al fetei.  

Cat costa operatia de lifting facial in Brasov?

In Brasov, pretul interventiei de lifting facial variaza de la o clinica la alta, iar tarifele sunt similare cu cele practicate in alte orase din tara. Fiind vorba despre un serviciu medical, iti recomandam sa alegi un centru sau o clinica renumita pentru calitatea rezultatelor si satisfactia pacientilor care au ales-o deja. Tabelul de mai jos iti prezinta care sunt optiunile de top si care este pretul tratamentului de lifting facial:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Lifting facial
Rating
Website
aBeauty Clinique
Clinica-Verificata
3.000 Euro
 • Pretul Liftingului facial porneste de la 3.000 Euro
 • Servicii si produse de calitate
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Personal bine pregatit, amabil si prompt
 • Raport excelent calitate-pret
 • Tehnologii de top
 • Atmosfera relaxanta, curatenie si confort
Exia Beauty Center
80 Euro
 • Pret Lifting facial 80 Euro
 • Servicii de calitate
 • Rezultate excelente
 • Personal foarte bine instruit, amabil si atent la detalii
 • Tehnologii performante
 • Atmosfera relaxanta
Skin Solution
70 Euro
 • Pret Lifting facial 70 Euro
 • Proceduri eficiente
 • Produse de calitate
 • Echipa amabila si profesionista
 • Locatie accesibila
 • Curatenie si atmosfera relaxanta
Dr. Catanas Daniela
1.090 Euro
 • Pret Lifting facial 1.090 Euro
 • Tratamente noi si eficiente
 • Medic cu experienta
 • Onestitate
 • Rezultate foarte bune
 • Cabinet modern
Lord Dent
400 Euro
 • Pretul Liftingului facial porneste de la 400 Euro
 • Servicii de calitate
 • Colectiv profesionist
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici si centre medicale se fac tratamente de lifting facial in Brasov?

Daca esti din Brasov si vrei sa faci lifting facial, nu este suficient sa cauti pe Google o clinica. Pentru garantia unui serviciu de calitate si a obtinerii unor rezultate conform asteptarilor, se impune o etapa de documentare in prealabil.

Pentru a iti fi mai usor sa iei o decizie, am alcatuit un clasament unde au fost incluse cele mai bune centre medicale si clinici din Brasov, in cadrul carora activeaza medici cu experienta vasta in domeniul chirurgiei plastice si estetice sau personal instruit in efectuarea tratamentelor de lifting facial nechirurgical:

1. aBeauty Clinique

aBeauty Clinique face parte din grupul cu acelasi nume, care marcheaza cea mai mare retea de clinici de estetica din Romania, prezenta in Brasov din 2014 si optiune de top pentru operatia de lifting facial. Toate clinicile din brandul aBeauty ofera servicii premium de infrumusetare si utilizeaza tehnologii de ultima ora pentru efectuarea unei game variate de tratamente si interventii faciale sau corporale. Cu peste 10 ani de experienta, clinica reuneste la nivel national un colectiv format din 50 de specialisti, intre care medici si terapeuti.

La aceasta clinica, pretul liftingului facial cu fire porneste de la 3.000 euro.

Zeci de pacienti si-au relatat experienta avuta la aBeauty Clinique si pe internet. Cei mai multi dintre ei se declara multumiti de rezultatele obtinute si recomanda clinica, unde spun ca au beneficiat de un raport foarte bun calitate-pret. Alte aspecte care au contribuit la experienta lor pozitiva sunt folosirea tehnologiilor de top, la care se face upgrade constant, precum si calitatile personalului: profesionalism, amabilitate, promptitudine, rabdare, confidentialitate si accent pe nevoile sau dorintele pacientului. Atmosfera din clinica este relaxanta, se folosesc produse de calitate, iar spatiul este curat si confortabil.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. Exia Beauty Center

Locuitorii orasului Brasov au numeroase variante pentru operatia de lifting facial, Exia Beauty Center fiind una dintre cele mai bune. Acest centru de estetica medicala pune la dispozitia clientilor numeroase tratamente personalizate si calitative din sfera esteticii faciale si remodelarii corporale. Activitatea centrului graviteaza in jurul unor principii bine stabilite, printre care confidentialitatea, intimitatea si igiena stricta. Calitatea servicilor este sustinuta de folosirea unor echipamente de ultima generatie si a produselor profesionale.

La aceasta clinica, se face tratament de lifting facial cu radiofrecventa, iar pretul unei sedinte este de 80 euro.

Centrul de estetica medicala Exia Beauty se bucura de un feedback pozitiv din partea clientilor. Serviciile sunt de calitate, rezultatele excelente si preturile rezonabile. Centrul este curat, organizat si dotat cu echipamente de ultima generatie. Personalul este foarte bine pregatit, amabil si atent la detalii. Pe langa abordarea echipei, tehnologia utilizata si faptul ca tratamentele sunt personalizate, clientii apreciaza atmosfera relaxanta din centru.

3. Skin Solution

Skin Solution face parte din clasamentul celor mai bune locatii pe care le poti alege pentru efectuarea liftingului facial. Acest centru asigura numeroase tratamente si proceduri faciale si de remodelare corporala. Echipa din cadrul sau pune pe primul loc o experienta reusita, oferind servicii complete de infrumusetare, a caror calitate este garantata de folosirea unor tehnologii moderne.

La acest centru, este disponibil tratamentul COOLIFTING, care costa 70 euro/sedinta si are efect de lifting, anti-rid si hidratare.

Zeci de persoane recomanda serviciile centrului Skin Solution, unde spun ca au obtinut cele mai bune rezultate. Se folosesc produse de calitate si aparatura performanta, fiind notate pozitiv curatenia si atmosfera relaxanta. Orele de programare se respecta, iar locatia este accesibila. La capitolul personal, acesta este descris ca fiind profesionist, amabil si prietenos.

4. Dr. Daniela Catanas

Cabinetul de dermatologie si estetica faciala Dr. Daniela Catanas este o optiune foarte buna pentru persoanele din Brasov care isi doresc sa faca lifting facial. Cu experienta de peste 14 ani in dermatologia estetica, medicul pune accent pe dezvoltarea continua, motiv pentru care participa la congrese medicale si estetice organizate in tara si in strainatate. De asemenea, sustine cursuri pentru profesionisti din domeniul medicinei estetice, abordand subiecte referitoare la diverse proceduri.   

La aceasta clinica, liftingul facial APTOS Excellence Visage costa 1.090 euro.

Dr. Daniela Catanas este descrisa de pacienti ca fiind un medic foarte bun, pasionat, onest si echilibrat. Isi desfasoara activitatea intr-un cabinet modern, asigurand tratamente noi si eficiente. Rezultatele sunt foarte bune, iar pacientilor le sunt recomandate procedurile care li se potrivesc.

5. Lord Dent

Lista optiunilor principale de clinici si centre medicale pentru efectuarea litingului facial in orasul Brasov este completata de Lord Dent, unde se ofera servicii de inalta calitate din domeniul chirurgiei si implantologiei orale, stomatologiei generale si dermatologiei estetice. Echipa acestei clinici pune in prim-plan calitatea serviciului si foloseste tehnologii performante in acest sens.

La Lord Dent se face lifting facial nechirurgical cu fire resorbabile, iar tariful porneste de la 400 euro.

Nu foarte multi pacienti si-au relatat experienta si pe internet, insa cei care au facut-o sunt foarte multumiti de calitatea serviciilor. Echipa este formata din profesionisti, care dau dovada de amabilitate si atentie la nevoile pacientului. De asemenea, atmosfera din cabinet este una placuta si destinsa.

Concluzii

In Brasov, liftingul facial se realizeaza prin diferite metode, atat chirurgical, cat si nechirurgical. Poti alege in functie de preferinte si buget, dar cel mai important este sa apelezi la un centru medical sau o clinica unde profeseaza specialisti cu experienta in domeniul esteticii.

In acest oras exista suficiente locatii ce indeplinesc cele mai stricte cerinte in privinta calitatii serviciilor si a tehnologiilor folosite. De asemenea, optiunile prezentate anterior sunt apreciate pentru raportul bun calitate-pret si pentru atitudinea personalului.