Meniu

Lifting facial Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Interventiile de lifting facial sunt cautate in Cluj, pentru ca in acest judet exista o adevarata „pepiniera” de profesionisti care sunt pregatiti la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu si care aleg sa se specializeze in tara sau peste hotare, lucrand in clinici si spitale mari, sub indrumarea unor reputati experti in domeniul chirurgiei estetice.

O interventie de lifting facial este una importanta, mai ales ca vizeaza tenul, care este cartea de vizita a oricarei persoane. De aceea, cei care se pregatesc sufleteste pentru o astfel de interventie trebuie sa aleaga tot ce e mai bun pentru ei: o clinica buna si un specialist adevarat.

Top clinici din Cluj unde se fac interventii de lifting facial

In continuare poti vedea un top al celor mai buni medici pentru interventiile de lifting facial din Cluj, alesi in functie de calitatea serviciilor oferite si de notorietatea lor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Lifting facial
Rating
Website
Dr. Harceaga
Clinica-Verificata
3.000 Euro
 • Tarif lifting facial 3.000 Euro
 • Reputat chirurg plastician cu 3 ani de specializari in strainatate
 • Cunostinte actualizate despre tehnicile noi de tratament si interventii
 • Profesionist si un bun „psiholog”
 • Numerosi pacienti multumiti de rezultate
Medestet
Clinica-Verificata
3.500 Euro
 • Tarif lifting facial 3.500 Euro
 • Dr. Mircea Ciceo a studiat si s-a format strainatate
 • Din 2012 clinica Medestet este Centru de excelenta
 • Pacientii primesc la externare medicamentele necesare postinterventie
 • Spitalizare pentru 1-2 zile, in conditii de lux
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Timp de asteptare mare
aBeauty Clinique
3.300 Euro
 • Tarif lifting facial 3.300 Euro
 • Cea mai mare retea de clinici de estetica neinvaziva
 • Medici tineri si cu viziune noua
 • Lifting facial neinvaziv
Dr. Radu Cojocaru
3.300 Euro
 • Tarif lifting facial 3.300 Euro
 • Peste 2000 de pacienti
 • Numeroase interventii estetice
 • Spitalizare in conditii de lux
 • Atmosfera placuta in clinica
Dr. Lucian Fodor
3.000 Euro
 • Tarif lifting facial 3.000 Euro
 • Medic cu experienta in lifting facial si alte proceduri estetice
 • A operat in strainatate, utilizand cele mai noi tehnologii
 • Colaboreaza cu spitale din Israel
 • Profesionalism si atentie centrata pe pacient
 • Unii sunt nemultumiti de rezultat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La cine poti merge pentru un lifting facial in Cluj

Sunt mai multe clinici in Cluj unde se realizeaza lifting facial, iar ce trebuie sa stii inainte de a face o alegere este ca poate lucrul cel mai important de care trebuie sa tii cont, in afara de servicii, preturi si rezultate, este relatia cu medicul.

Medicul trebuie sa-ti dea incredere, sa tina cont de dorintele si de nevoile tale si sa-ti ofere toate informatiile de care ai nevoie. Poti consulta topul de mai jos cu medici recunoscuti pentru profesionalism si pentru rezultatele bune in interventiile de lifting facial.

1. Dr. Olimpiu Harceaga

Absolvent al Facultatii de Medicina din Cluj-Napoca, cu dubla specializare, in Dermatologie si Chirurgie Plastica, dr. Harceaga a efectuat 3 ani de specializare in strainatate, la Oxford, in UK, unde a lucrat ca rezident chirurgie plastica la spitalul John Radcliffe Hospital si a afectuat stagii de pregatire in Spitalul Universitar UZ din Bruxelles, la Marrien Hospital din Stuttgart si la Clinica Bogenhausen din Munchen. Doctorul a participat la o serie de cursuri si congrese si mentine legatura cu experti in chirurgia estetica, actualizandu-si cunostintele despre cele mai noi tehnici de  tratament.

Pretul pentru o interventie de lifting facial la dr. Olimpiu Harceaga este de 3.000 de euro. Operatia presupune ridicarea si repozitionarea tesutului moale si al pielii fetei. Taieturile se fac pe ambele parti ale fetei, iar in unele cazuri medicul poate face si o taietura sub barbie. Aceasta metoda, a liftingului facial, este cea mai eficienta pentru ca tenul sa redevina ferm, fara sa fie schimbata textura si aspectul pielii. O astfel de interventie se efectueaza sub anestezie generala sau locala si poate avea o durata cuprinsa intre 2-5 ore.

Pacientii medicului Olimpiu Harceaga il considera, inainte de toate, un bun „psiholog”, avand in vedere ca ii ajuta pe cei cuprinsi de emotii si stres inaintea operatiei de lifting facial sa se destinda si sa vada partea buna a intregii experiente. Sunt si pacienti care au acordat o „bila alba” doctorului pentru faptul ca in urma operatiei, respectand indicatiile oferite inainte de interventie, nu au aparut complicatii, iar cicatricile s-au vindecat fara probleme.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Olimpiu Harceaga
Vezi Pareri

2. Medestet

Cine este interesat de lifting facial la pret bun in Cluj, nu poate trece cu vederea clinica Medestet, care din 2012 a devenit Centru de Excelenta. Aici profeseaza specialisti bine pregatiti, coordonati de dr. Mircea Ciceo, specialist Chirurgie Estetica. Dr. Ciceo a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca in 1999 si are dubla specializare: medic specialist Chirurgie generala – 2006 si medic specialist Chirurgie plastica – 2010. Printre numeroasele cursuri urmate se numara si un training de estetica faciala sub indrumarea dr. Mauricio Di Mayo, din Praga.

La Medestet, interventia de lifting facial dureaza 1-2 ore si se realizeaza sub anestezie partiala sau generala, cu o perioada de recuperare de 10-14 zile. Rezultatele obtinute se mentin pentru 5-10 ani, iar varsta recomandata pentru un lifting chirurgical este de 40+. Costul unei operatii de lifting facial la Medestet este de 3.500 de euro. Perioada de spitalizare este cuprinsa intre 1 si 2 zile, iar la externare pacientii primesc scrisoarea medicala si medicamentele necesare pentru ingrijirea lor.

Mai multe pareri despre interventia de lifting facial la Medestet in Cluj au fost exprimate de actuali si fost pacienti, majoritatea apreciind reusita rezultatelor. Multi spun chiar ca „mainile de aur” ale acestui chirurg le-au schimbat viata in bine. Sunt insa si persoane care nu au fost multumite de rezultatele obtinute in urma operatiei de lifting facial si care spun ca timpul de asteptare este prea mare sau ca interventiile sunt, per total, destul de costisitoare.

3. aBeauty Clinique

Pentru persoanele care isi doresc un lifting facial, in Cluj, dar printr-o interventie neinvaziva, aBeauty Clinique este o optiune importanta. Cea mai mare retea de clinici din Romania in ceea ce priveste estetica neinvaziva, aBeauty, fondata in 2012, si-a deschis clinica din Cluj-Napoca in 2020. Medici tineri, cu viziune si cu o buna pregatire (dermatologi, specialisti chirurgi, medici chirurgi specializati in chirurgie plastica si in chirurgie reconstructiva) sunt gata sa-ti arate drumul catre un ten mai tanar si mai proaspat.  

La aBeauty Clinique poti opta pentru o metoda neconventionala de lifting facial si anume liftingul facial neinvaziv. Folosind ultrasunete cu intensitate inalta, care sunt distribuite inteligent, efectele asupra tenului vor putea fi observate inca de la prima sedinta. Fara intepaturi si fara fire, ridurile fine dispar treptat, pentru ca pielea se intinde, iar ridurile profunde vor fi mai reduse, din acelasi motiv. Tratamentul face si ca fenomenul de piele lasata sa se diminueze vizibil, avand un beneficiu si in ceea ce priveste intarzierea procesului de imbatranire. Pretul pentru un astfel de tratament este de 3.300 de euro.

Dovedind profesionalism si responsabilitate fata de mediu, la aBeauty hartia si materialele se recicleaza, iar pentru a gestiona documentele, a fost realizata o investitie intr-un sistem digital are a eliminat 94% din consumul de hartie si toner, iar urmatoarea etapa este cea a unui parc auto 90% electric. Toate aceste masuri, impreuna cu calitatea tratamentelor medicale si cu atmosfera din clinica o plaseaza in fruntea preferintelor clujenilor si nu numai.

4. Dr. Radu Cojocaru

La clinica Dr. Radu Cojocaru din Cluj, o interventie de lifting facial este adusa la rang de arta. Competentele si experienta acestui doctor fac ca rezultatele sa fie unele de buna calitate, in acord cu asteptarile si dorintele pacientilor. Dr. Cojocaru a tratat peste 2.000 de pacienti, alaturi de colectivul de specialisti, anestezisti si personal auxiliar. Serviciile clinicii sunt unele numeroase, de la chirurgia fetei, pana la proceduri estetice minim-invazive.

Procedura de lifting facial, la dr. Cojocaru, se efectueaza in functie de specificul fiecarui pacient si costa 3.300 de euro. Operatia dureaza intre 2 si 6 ore, iar daca este efectuata sub anestezie generala, va fi nevoie de spitalizare pentru o scurta perioada.

In mediul online sunt exprimate multe pareri referitoare la activitatea profesionala a dr. Radu Silvian Cojocaru, vizand profesionalismul, priceperea si rabdarea sa in efectuarea acestei interventii. Oamenii au apreciat si atmosfera placuta din clinica, dar si echipa catalogata drept „cu totul speciala”.

5. Dr. Lucian Fodor

Dr. Lucian Fodor este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati doctori care fac operatii de lifting facial in Cluj. Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca, pregatit la San Francisco si Baltimore in chirurgia plastica si estetica si specializat la Universitatea de Medicina „Bruce Rappaport” din Israel. Dr. Fodor a efectuat numeroase operatii complicate utilizand mijloace moderne si tehnologie de ultima generatie. Dupa finalizarea specializarii, in 2006, s-a intors in Romania, dar a continuat sa colaboreze cu doua spitale din Israel, unde efectueaza anual operatii folosind tehnici moderne.

Tariful pentru o interventie de lifting facial efectuata de dr. Fodor Lucian este de 3.000 de euro. In cazul in care te hotarasti sa faci pasul cel mare si sa optezi pentru o astfel de interventie, programarea pentru o consultatie este pasul necesar.

Majoritatea parerilor exprimate in legatura cu dr. Fodor sunt unele pozitive, in care sunt apreciate atat calitatile sale, cat si ale echipei (anestezist, asistente etc.). Sunt insa si oameni  care afirma ca rezultatele unor proceduri nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor.

Concluziile noastre

O interventie de lifting facial, in Cluj sau oriunde in tara si in lume, se recomanda, de regula, dupa varsta de 40 de ani si pentru ca este o procedura atat de importanta, cu rezultate pe termen lung, trebuie efectuata de catre un adevarat profesionist.

Medicii din Cluj-Napoca sunt printre cei mai apreciati din tara pentru acest tip de operatii, avand in vedere ca au pregatire solida in domeniu si au o experienta care, in cazul multora dintre ei, s-a consolidat lucrand in clinici si spitale de peste hotare.