Meniu

Liposuctie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Interventia de liposuctie din Baia Mare s-ar putea sa fie raspunsul ideal la problemele tale! Scopul acestei interventii este de a te ajuta sa obtii o silueta de invidiat, cu un minim de efort din partea ta. Bineinteles, ea nu trebuie vazuta ca o modalitate rapida de slabit, ci ca o tehnica de remodelare corporala, care sprijina o distribuire uniforma a greutatii.

Ramura de chirurgie estetica din Baia Mare nu este la fel de dezvoltata ca in alte orase, ceea ce inseamna ca numarul de clinici pe care il ai la dispozitie este unul limitat. Cu ajutorul aricolului de fata vei afla care sunt aceste clinici si daca se incadreaza sau nu in bugetul tau!

Cat costa interventia de liposuctie in Baia Mare?

Costul interventiei de liposuctie in Baia Mare variaza in functie de zona asupra careia este aplicata si daca este sau nu asociata cu alte proceduri estetice. In tabelul de mai jos sunt prezentate preturile pentru interventia de liposuctie abdominala, sau abdominoplastie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Liposuctie
Rating
Website
Cosmedica
Clinica-Verificata
1.200-3.000 Euro
 • Pret Liposuctie abdominala 1.200-3.000 Euro
 • Echipament modern
 • Medici specialisti
 • Gama variata de interventii
 • Conditii optime de confort si siguranta bine in viata pacientilor
 • Atmosfera placuta
Euromedica
3.250 Euro
 • Pret Liposuctie abdominala 3.250 Euro
 • Medic specialist
 • Gama variata de interventii
 • Conditii optime de confort
 • Practica in strainatate
 • Confidentialitate
 • Probleme la programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt clinicile la care se efectueaza interventia de liposuctie in Baia Mare?

La clinicile prezentate mai jos se realizeaza, printre altele si liposuctia in Baia Mare. In cadrul lor se afla echipe medicale formate din personal calificat, gata sa ofere solutii chiar si celor mai complexe cazuri. Tine cont de tarife si de facilitatile pe care urmatoarele clinici ti le pun la dispozitie, astfel incat sa beneficiezi de o experienta cat mai placuta:

1. Cosmedica

Comedica este clinica privata care acopera toata specialitatea de chirurgie plastica, inclusiv interventia de liposuctie, in orasul Baia Mare. Din echipa clinicii fac parte medici cu o ampla experienta in domeniu, precum Dr. Costache Chertif, medic primar in chirurgie plastica si reconstructiva si Dr. Med. Priv. Mihai Chertif, medic specialist in chirurgie plastica si estetica. Consultatiile se realizeaza intr-un ambient prietenos, calduros si confidential, in care pacientii beneficiaza de sfaturi si recomandari in privinta interventiilor de chirurgie estetica, a tratamentelor de infrumusetare, de chirurgie a mainii sau de chirurgie reconstructiva. Gama de servicii pe care clinica o pune la dispozitia persoanelor interesate este una variata, de la lifting facial cu fire sau liposuctie, la rejuvenare faciala si tratamentul varicelor.

Pretul interventiei de liposuctie abdominala completa variaza intre 1.200 si 3.000 de euro. Pentru o mini-abdominoplastie, pretul porneste de la 2.000 de euro.

Cu un numar destul de mare de recenzii, Cosmedica isi mentine o reputatie foarte buna printre pacienti, lucru ce se datoreaza profesionalismului de care da dovada personalul medical. Medicii sunt amabili si ofera toate explicatiile necesare, pentru ca pacientii sa nu aiba nelamuriri in privinta actului medical. Tocmai de aceea, multi dintre ei aleg sa recomande mai departe serviciile clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre Cosmedica
Vezi Pareri

2. Euromedica  

Activitatea Euromedica Hospital SA a inceput in februarie 2006, din dorinta de a oferi o alternativa la sistemul public de servicii medicale si pentru a asigura realizarea unei game variate de interventii, printre care si cea a liposuctiei in Baia Mare. Serviciile se efectueaza intr-o locatie la standarde europene, cu un grad ridicat de confort. In cadrul spitalului isi desfasoara activitatea Dr. Pruna Marius-Emil, medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, cu o vasta experienta, atat in tara, cat si in Franta. Alte interventii pentru care mai pot opta pacientii sunt blefaroplastia, ginecomastia, labioplastia, otoplastia, marirea sanilor cu implant mamar etc.

Costul interventiei de liposuctie abdominala este de aproximativ 3.250 de euro.

Exista utilizatori care au descris activitatea clinicii Euromedica prin cuvintele profesionalism, amabilitate si promptitudine. Chiar si asa, alte persoane s-au confruntat cu probleme in momentul in care au incercat sa faca o programare online, iar confirmarea nu a venit.

Concluzii

In cele din urma, persoanele care isi doresc sa apeleze la interventia de liposuctie in Baia Mare, se pot programa pentru o consultatie de specialitate la una din cele doua variante prezentate mai sus. Consultatia ii ofera medicului oportunitatea sa se familiarizeze cu situatia pacientului, astfel incat tehnica pe care o recomanda sa fie una cat mai eficienta.