Meniu

Liposuctie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Grasimea de pe abdomen, din zona gatului, a bratelor, coapselor poate fi indepartata printr-o interventie de liposuctie, in Brasov existand un cabinet in care interventia este efectuata de catre doi chirurgi plasticieni renumiti.

Liposuctia se mai numeste lipoaspiratie sau liposculptura si este o metoda chirurgicala prin care se indeparteaza tesuturile adipoase, fiind recomandata in cazul persoanelor care au o greutate relativ normala, dar care prezinta exces de grasime in anumite zone ale corpului. Citeste in continuare pentru a vedea unde anume in Brasov poti beneficia de liposuctie si care sunt medicii chirurgi care realizeaza acest gen de interventie.

Cat costa o interventie de liposuctie in Brasov?

Pretul pentru o interventie de liposuctie in municipiul Brasov este similar cu cel perceput si in alte orase din tara:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Liposuctie
Rating
Website
Sf. Constantin
Clinica-Verificata
1.400-3.500 Euro
  • Pret Liposuctie abdominala 1.400-3.500 Euro
  • Spital multidisciplinar
  • Zeci de specialitati medicale
  • Aparatura, instrumentar si materiale de ultima generatie
  • Echipa medicala numeroasa si cu experienta
  • Chirurgie plastica si estetica
  • Proceduri de liposuctie realizate de doi chirurgi cu experienta
  • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face liposuctie in Brasov

Poti descoperi in continuare unde anume te poti programa pentru o liposuctie in orasul Brasov:

Spitalul Sf. Constantin

Te poti programa pentru o liposuctie in Brasov la Spitalul Sf. Constantin, un spital multidisciplinar, care a fost inaugurat in anul 2011 si care 8 ani mai tarziu s-a extins in actuala locatie, cuprinzand sectii cu saloane pentru spitalizare de zi sau continua, cu un total de 150 de paturi. De asemenea, unitatea medicala este prevazuta cu un departament de imagistica medicala, cu echipamente de ultima generatie, cu sase sali de operatie, cu un centru de chirurgie cardiovasculara, terapie intensiva etc. In cadrul spitalului este o echipa medicala alcatuita din medici din Brasov si din alte orase mari din tara, iar echipamentele sunt de ultima generatie, de la lideri de top in domeniu. Interventiile de liposuctie sunt realizate in cadrul departamentului de Chirurgie plastica si estetica de catre doi medici: dr. Marcel Albean, medic primar chirurgie plastica si dr. Claudiu Coraiu, medic specialist chirurgie plastica.

Pretul pentru o consultatie la un chirurg plastician de la Spitalul Sf. Constantin este de 300 de lei. O interventie de liposuctie abdominala poate costa intre 1.400 si 3.500 de euro.

Parerile pacientilor sunt impartite in legatura cu calitatea serviciilor de la spitalul Sf. Constantin din Brasov. Unii spun ca personalul de la receptie este amabil, la fel si cel de la recoltarea analizelor de laborator si ca medicii isi dau tot interesul pentru a rezolva problemele pacientilor. Destul de multi declara insa in recenzii ca nu este o buna organizare in spital, ca preturile sunt foarte mari, ca se creeaza aglomeratie si ca nu este facilitat accesul pentru persoanele cu handicap.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Sf. Constantin
Vezi Pareri

Concluziile noastre

O procedura de liposuctie, in Brasov, se realizeaza in cele mai bune conditii la Spitalul Sf. Constantin. Doi chirurgi plasticieni cu experienta realizeaza si acest tip de tratament, printre numeroase alte servicii de chirurgie estetica si plastica.

Pacientii au opinii diferite in legatura cu acest spital, unii spunand ca s-au simtit in siguranta si pusi in centrul atentiei, altii ca preturile sunt prea mari si ca au asteptat la coada mult timp inainte de a intra in cabinetul la care aveau programare.