Meniu

Liposuctie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai incercat diferite metode pentru indepartarea tesuturilor adipoase si pentru ca niciuna nu a avut rezultatul asteptat ai ajuns la concluzia ca trebuie sa faci o liposuctie in Bucuresti, dar nu stii la ce clinica sa mergi? Acest articol iti poate oferi raspunsul de care ai nevoie!

Trebuie sa ai in vedere, initial, doua aspecte deosebit de importante: calitatea actului medical primeaza in alegerea ta, dar important este sa verifici si preturile practicate, prin comparatie, la cateva clinici estetice din Bucuresti.

Cat costa sa-ti faci liposuctie in Bucuresti?

Daca te intereseaza, pentru o liposuctie, pretul in Bucuresti, afla ca acesta variaza in functie de medic si clinica, dupa cum poti vedea si in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Liposuctie
Rating
Website
Dr. Florin Juravle
Clinica-Verificata
2.000 Euro
 • Pret Liposuctie pentru o zona 2.000 Euro
 • Medic cu expertiza internationala
 • Experienta de peste 25 de ani in chirurgia estetica
 • Tehnologie si echipamente de ultima generatie
 • Oferta vasta de interventii chirurgicale si non-chirurgicale
 • Atmosfera placuta
Dr. Adrian Alexandru
3.500 Euro
 • Pret Liposuctie pentru o zona 3.500 Euro
 • Medic primar, doctor in stiinte medicale si trainer
 • Numeroase interventii de chirurgie estetica puse la dispozitie
 • Proceduri de liposuctie realizate cu un aparat de ultima generatie
 • Echipa profesionista si amabila
 • Buna comunicare cu pacientii
Dr. Bortoloni
3.500 Euro
 • Pret Liposuctie pentru o zona 3.500 Euro
 • Medic chirurg plastician cu experienta
 • A lucrat in centre de prestigiu, la stat si la privat
 • Efectueaza numeroase operatii si tratamente non-chirurgicale
 • Liposuctie combinata cu alte interventii
 • Aparatura de ultima generatie
 • Materiale de foarte buna calitate
Art Estetica
3.000 Euro
 • Pret Liposuctie pentru o zona 3.000 Euro
 • Supranumit „Doctorul cu maini de aur”
 • Experienta de 20 de ani in chirurgia plastica si estetica
 • Activitate stiintifica apreciata
 • Numeroase interventii pe care le realizeaza
 • Lucreaza cu personal auxiliar bine pregatit
 • Liposuctie clasica si liposuctie vaser (mai putin invaziva)
Dr. Radu Panturu
2.800 Euro
 • Pret Liposuctie pentru o zona 2.800 Euro
 • Medic cu experienta vasta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Liposuctie clasica, Vaser, laser, Bodyjet sau vibro
 • Buna comunicare cu pacientii
 • Preturi mai mici pentru liposuctie fata de alte clinici
 • Clinica moderna si bine dotata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici in care se efectueaza tratamente de liposuctie in Bucuresti

Pentru ca, probabil, ti-ai stabilit un buget pentru interventia de liposuctie in Bucuresti, va trebui sa ai in vedere clinici care, pe langa calitatea actului medical, propun preturi pe care le poti suporta. Profesionistii de mai jos sunt recunoscuti in chirurgia plastica si estetica pentru rezultatele foarte bune ale interventilor, inclusiv de liposuctie gusa, in Bucuresti sau lipoaspiratie abdomen, brate, coapse, gambe, genunchi.

1. Dr. Florin Juravle

Pentru interventiile de liposuctie, dr. Florin Juravle, ce activeaza in Bucuresti, este una dintre optiunile de top. Dr. Juravle este un medic chirurg estetician cunoscut in Romania pentru rezultatele interventiilor sale si pentru expertiza medicala internationala. Practica aceasta meserie de peste 25 de ani si intotdeauna a simtit ca pacientii trebuie sa aiba acces la tehnici chirurgicale de actualitate, prin tehnologia de ultima generatie. In Clinica Statera in care isi desfasoara activitatea, pune in practica aceste idealuri, oferindu-le persoanelor care ii trec pragul servicii diverse, la standarde moderne.

Pretul pentru o liposuctie realizata in clinica dr. Juravle este de 2.000 de euro pentru o zona (fese, gambe, abdomen, coapse intern, coapse extern), iar a doua zona costa 1.200 de euro.

Medicul Florin Juravle primeste numeroase aprecieri in mediul online, pentru ca oamenii tin sa-i multumeasca pentru reusita interventiilor realizate in clinica Statera de catre acest profesionist. Cel mai mult sunt subliniate: comunicarea deschisa si amabilitatea, echipamentele moderne, atmosfera placuta, iar activitatea doctorului este catalogata de multi ca fiind „la superlativ”.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Florin Juravle
Vezi Pareri

2. Dr. Adrian Alexandru

Dr. Adrian Alexandru, de la EntourAge Clinic din Bucuresti, realizeaza interventii de liposuctie, dar si alte proceduri ce tin de chirurgia estetica, de chirurgia reconstructiva, fiind specializat si in tratamente nechirurgicale. A absolvit UMF „Carol Davila” in 2000, dupa care a urmat specializarea in Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva si Estetica. Din 2008 este medic specialist, din 2013 este medic primar, iar in 2015 a devenit doctor in stiinte medicale. In acelasi an incepe sa tina cursuri ca si medic trainer pentru Croma Pharma’s. Medicul realizeaza proceduri de liposuctie cu laser in Bucuresti, prin Lipolife, un aparat de ultima generatie care combina aspiratia si lipoliza laser.

Pretul pentru lipoaspiratia pe o zona (abdomen) este de 3.500 de euro, iar pentru a doua zona – 700 de euro. Pretul pentru o zona creste cu 1.000 de euro, in cazul in care interventia se realizeaza cu anestezie generala.

Dr. Alexandru este considerat de catre pacienti drept un profesionist, pentru reusita interventiilor pe care le realizeaza, unele dintre ele fiind de o dificultate ridicata. Potrivit pacientilor, medicul stie sa le castige increderea, prin buna pregatire si cunostintele acumulate in atatia ani de experienta. In plus, este laudata si echipa cu ajutorul careia doctorul realizeaza cu succes fiecare tratament.

3. Dr. Bortoloni – Be Perfect

Un alt nume de pe lista chirurgilor plasticieni la care se poate efectua liposuctie in Bucuresti este dr. Alin Bortolini, de la clinica Be Perfect. Medicul este specializat in chirurgia plastica si estetica si a absolvit UMF „Carol Davila” din Bucuresti. Perfectionarea sa in acest domeniu s-a produs datorita lucrului in centre de prestigiu, dintre care amintim Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica Reconstructiva si Arsuri. A ales sa efectueze si stagii internationale de pregatire in chirurgia plastica, in Italia si Brazilia. Prin conceptul de frumusete integrata, interventia de liposuctie se poate combina cu ale interventii, precum marirea sanilor sau abdominoplastie.

Pentru o liposuctie abdominala, pretul, in Bucuresti, la Be Perfect, este de 3.500 de euro, iar pentru o zona suplimentara tariful este de 700 de euro.

Multi dintre clientii clinicii il recomanda cu incredere pe dr. Bortolini, care i-a ajutat sa ajunga la forma fizica dorita, scapand de complexele de o viata. Indiferent ca este vorba de rinoplastie, implant mamar, blefaroplastie sau liposuctie, oamenii spun ca medicul isi da tot interesul ca rezultatul sa fie impecabil. Cunostintele, experienta, aparatura de ultima generatie si materialele utilizate sunt atu-uri de care se foloseste in acest demers.

4. Art Estetica

Art Estetica este o clinica de chirurgie estetica din Bucuresti fondata de dr. Rachad Hassan, care este supranumit „doctorul cu maini de aur” si care realizeaza, printre numeroasele interventii, si liposuctie. A absolvit UMF „Carol Davila” in anul 2000 si si-a facut debutul in cariera ca medic rezident la Spitalul de Chirurgie Plastica si Arsuri din capitala, pe specialitatea chirurgie plastica si reconstructiva. Medicul are si activitate stiintifica, publicand numeroase cercetari. In experienta de 20 de ani, doctorul si-a castigat o reputatie de profesionist si este unul dintre cei mai cautati chirurgi esteticieni la ora actuala.

Pentru o liposuctie in Bucuresti, pretul la dr. Rachad de la Art Estetica este de 3.000 de euro, pentru o zona (lipoaspiratie abdominala clasica), iar pentru o zona suplimentara se achita suma de 1.000 de euro.

Pentru multi dintre pacientii care si-au impartasit experientele legate de aceasta clinica, doctorul Rachad este considerat „cel mai bun medic”. Priceperea, talentul si profesionalismul sunt doar cateva dintre calitatile enumerate de pacienti si datorita carora rezultatele tratamentelor si operatiilor s-au ridicat la inaltimea asteptarilor, inclusiv in privinta liposuctiei.

5. Dr. Radu Panturu

Multi dintre cei care isi doresc o interventie de lipoaspiratie sau liposuctie in Bucuresti opteaza pentru dr. Radu Panturu, un alt nume cunoscut din chirurgia plastica romaneasca. Acest medic are experienta vasta in acest domeniu, beneficiind de pregatire si in afara tarii, printr-un stagiu efectuat la Spitalul American din Istanbul. In plus, se afla intr-un proces de perfectionare continua in ceea ce priveste cele mai moderne tehnici chirurgicale, la ora actuala. Medicul profeseaza la Clinica Eliade din Bucuresti, o clinica moderna si dotata cu echipamente de ultima generatie.

Pretul pentru lipoaspiratia abdomenului este de 2.800 de euro, iar daca se mai doreste liposuctia pe o alta zona, tariful este de 900 de euro. De asemenea, pentru o liposuctie gusa, pretul, in Bucuresti, la dr. Panturu este de 2.500 de euro.

Parerile exprimate de pacientii dr. Radu Panturu pe internet arata ca nivelul de satisfactie in privinta serviciilor oferite este foarte ridicat. Ei spun ca rezultatele interventiilor chirurgicale sunt de buna calitate, ca urmare a pregatirii, experientei si priceperii doctorului. Alte calitati mentionate de bucuresteni, si nu numai, ar fi: o buna comunicare cu fiecare pacient, atentie la detalii si implicare.

Concluziile noastre

In perioada recenta, chirurgia estetica s-a dezvoltat cu o rapiditate dificil de egalat de alte domenii medicale mai putin solicitate si, prin urmare, liposuctie in Bucuresti poti face la un numar insemnat de clinici. Specialistii prezentati in acest articol exceleaza la aceasta interventie, o spun cei care s-au lasat pe mainile lor cu toata increderea si au iesit multumiti din clinicile respective.