Meniu

Liposuctie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Excesul de grasime de pe anumite zone ale corpului poate fi indepartat prin interventia de liposuctie, in Craiova fiind cateva clinici de top unde se efectueaza aceasta procedura populara in Romania si in lume.

Liposuctia se mai numeste si lipoaspiratie sau liposculptura si este solicitata atat de femei, cat si de barbati, pentru a avea un corp armonios si bine proportionat. Zonele vizate de interventiile de liposuctie sunt: abdomenul, bratele, coapsele, soldurile, spatele, fesele, gatul si gusa, dar si pieptul. Pentru a descoperi ce clinici din Craiova realizeaza aceste interventii, citeste mai departe!

Cat costa o interventie de liposuctie in Craiova

O interventie de liposuctie realizata in Craiova are un pret care variaza in functie de mai multi factori: pe ce sau cate zone se intervine, clinica, medicul chirurg etc. Pentru a-ti face o idee despre bugetul pe care trebuie sa-l aloci, iti prezentam un tabel cu tarife:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Liposuctie
Rating
Website
Dr. Mercut
Clinica-Verificata
1.500 Euro
 • Pretul pentru liposuctie porneste de la 1.500 Euro
 • Numeroase interventii estetice pentru fata si corp
 • Medic cu pregatire solida si experienta
 • Perfectionare continua in domeniul estetic
 • Metode si tehnologii de ultima generatie
 • Clinica moderna
 • Experienta in interventiile de liposuctie
Perfect Touch
1.700 Euro
 • Pretul pentru liposuctie porneste de la 1.700 Euro
 • Chirurg plastician cu experienta solida
 • Trainer oficial pentru branduri de renume din industria frumusetii
 • Oferta generoasa de servicii chirurgicale si non-chirurgicale
 • Clinica noua si moderna
 • Adept al rezultatelor naturale si armonioase
 • Atentie la detalii
 • Comunicare buna medic-pacient
Prestige Oltenia
2.200 Euro
 • Pretul pentru liposuctie porneste de la 2.200 Euro
 • Proceduri diverse minim invazive sau chirurgicale
 • Chirurgi plasticieni cu experienta
 • Locatie moderna si primitoare
 • Dermatologie
 • Preturi mai mari decat la alte clinici
Estetic Boutique
900 Euro
 • Pretul pentru liposuctie porneste de la 900 Euro
 • Planuri personalizate pentru fiecare pacient
 • Tehnici si tehnologii moderne de chirurgie plastica
 • Medic cu experienta si la curent cu noutatile in domeniu
 • Primul spital privat de chirurgie plastica din Oltenia
 • Numeroase servicii estetice
 • Liposuctie pentru diverse zone ale corpului
Mogos Med
800 Euro
 • Pretul pentru liposuctie porneste de la 800 Euro
 • Numeroase servicii de chirurgie
 • Clinica dotata cu aparatura de ultima generatie
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Liposuctie gusa si lipoaspiratia a numeroase zone
 • Interventii cu sau fara anestezie generala
 • Personal amabil la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Craiova in care se efectueaza liposuctie

Sunt cinci clinici de top care sunt specializate si in tratamentele de liposuctie in Craiova. Le poti descoperi in continuare pe fiecare:

1. Dr. Razvan Mercut

In clinica dr. Razvan Mercut din Craiova se efectueaza numeroase interventii, printre care si liposuctie. Dr. Mercut a absolvit Facultatea de Medicina din cadrul UMF Craiova in anul 2011 si s-a specializat in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva in 2016. In anul 2015 a devenit si cadru universitar la facultatea pe care a absolvit-o, la catedra pentru care s-a specializat. Chirurgul plastician a continuat sa se perfectioneze in domeniul sau, publicand in reviste nationale si internationale si fiind autor si coautor al unor lucrari stiintifice. Dr. Mercut realizeaza numeroase operatii estetice la nivelul fetei, sanilor, zonei intime si corpului.

Pretul pentru o liposuctie la dr. Razvan Mercut este de 1.500 de euro pentru o zona, iar cea de-a doua zona are un tarif de 500 de euro.

Opiniile pacientilor sunt in majoritate laudative in ceea ce-l priveste pe acest chirurg plastician din Craiova. Ei spun ca medicul le intelege nevoile, ii asculta si ia impreuna cu ei cele mai bune decizii in corectarea micilor imperfectiuni sau pentru imbunatatirea aspectului fizic. Craiovenii au remarcat buna pregatire a sa, implicarea si seriozitatea, toate aceste calitati ajutandu-l pe specialist sa obtina rezultate bune la numeroase interventii.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Razvan Mercut
Vezi Pareri

2. Perfect Touch

Perfect Touch a aparut in Craiova in anul 2017, fiind un proiect de suflet al doctorului Cristian Gheorghe, specializat in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Pregatirea si experienta si le-a format participand la numeroase interventii chirurgicale, publicand articole medicale, luand parte la diverse cursuri de formare, iar in 2019 a devenit trainer oficial Teoxane si a inceput sa predea cursuri despre tehnicile injectarii cu acid hialuronic pentru medicii din Craiova. In 2021, dr. Gheorghe a devenit National Brand Ambassador pentru Restylane, iar in 2022 – National Brand Ambassador pentru Sinclair Pharma. Medicul realizeaza atat interventii chirurgicale, cum este si liposuctia, dar si proceduri non-chirurgicale de infrumusetare.

Pretul pentru o liposuctie pe o zona este de 1.700 de euro, pentru doua zone, costul este de 2.500 de euro, iar pentru trei zone, tariful este de 3.000 de euro.

Clinica Perfect Touch din Craiova primeste numeroase aprecieri pe internet de la fostii sau actualii pacienti. Acestia subliniaza ca locatia este moderna, noua si amenajata cu gust, dar si ca dr. Gheorghe este unul dintre cei mai buni specialisti din acest domeniu. Atentia la detalii, inclinatia spre rezultatele naturale, pasiunea si pregatirea acestui chirurg plastician sunt principalele aspecte aplaudate de pacienti si pentru care il recomanda tuturor celor interesati de procedurile estetice sau de reconstructie.

3. Prestige Oltenia

Si la Prestige Oltenia din Craiova te poti programa pentru o procedura de liposuctie. Aici se efectueaza atat tratamente cu acid hialuronic si proceduri minim invazive, cat si interventii chirurgicale diverse: liposuctie, lipoaspiratie barbie dubla, blefaroplastie, implanturi cu silicon, bichectomie, minilifting facial sau fox eyes. Toate aceste proceduri sunt efectuate de doi chirurgi plasticieni cu experienta: dr. Firass Obeidat si dr. Pouya Pourgolafshan.

Pretul pentru o liposuctie porneste de la 2.200 de euro pentru o zona si ajunge pana la 4.000 de euro.

Printre pacientii care au optat pentru serviciile celor doi medici de la Prestige Oltenia sunt unii foarte multumiti, care spun ca rezultatele au fost perfecte si ca atitudinea doctorilor este respectuoasa. Se mai puncteaza in recenzii si ca locatia este primitoare, amenajata elegant si ca serviciile sunt variate: dermatologie, estetica non-chirurgicala si interventii de chirurgie plastica.

4. Estetic Boutique

Clinica Estetic Boutique din Craiova este o alta optiune de top pentru serviciile de liposuctie. Aici il vei gasi pe dr. Gabriel Radu, specialist in chirurgie plastica si estetica si doctor in medicina. In 2018, dr. Radu a infiintat primul spital privat de chirurgie plastica din Oltenia – Spitalul Privat Estetic Boutique, dupa ce a preluat spitalul Alpha Medical. Un an mai tarziu, medicul a devenit trainer pentru compania Allergan Medical Institute (Juvederm) si a inceput sa sustina workshopuri in toata tara, ajutandu-i pe medicii specialisti sa-si perfectioneze tehnicile de injectare. In privinta liposuctiei, medicul realizeaza proceduri pentru diverse zone (genunchi, spate, coapse, brate, abdomen si flancuri).

Pretul pentru o liposuctie porneste de la 900 de euro (genunchi) si ajunge pana la 2.500 de euro – abdomen si flancuri.

Amabilitatea, profesionalismul si conditiile deosebite din clinica sunt apreciate in mod special de catre pacientii Estetic Boutique. Acestia declara in review-uri ca se simt bine ori de cate ori pasesc in aceasta locatie si ca dr. Radu ii intampina cu caldura. Atat medicul, cat si intregul personal au ca principala abordare respectul fata de clienti, dar si buna pregatire. In plus, se spune si ca preturile sunt rezonabile.

5. Mogos Med

Clinica Mogos Med este o alta locatie buna pentru interventiile de liposuctie din Craiova la un pret avantajos. Clinica reprezinta continuarea unei afaceri de familie incepute in 1938 si este o locatie moderna si bine dotata, care si-a inceput activitatea in 2003, la initiativa prof. dr. Dan Mogos si a sotiei sale, impreuna cu cei doi fii, iar, printr-un program european, in 2010, societatea si-a imbunatatit dotarile si activitatea. La Mogos Med sunt puse la dispozitie servicii de chirurgie: generala, ortopedica, ORL, ginecologica, vasculara si plastica. Serviciile de chirurgie estetica sunt diversificate, de la marirea sanilor cu implanturi, la rinoplastie, lifting, ginecomastie sau liposuctie.

Pentru lipoaspiratia unei zone, cu anestezie generala, tariful porneste de la 800 de euro. O liposuctie gusa in Craiova, la Mogos Med, are un pret de 480 de euro.

Cei care au postat review-uri in legatura cu aceasta clinica au pareri destul de impartite. Unii declara ca rezultatele nu au fost la inaltimea asteptarilor, ca preturile sunt mari si ca nu se raspunde la telefon, iar altii au fost foarte multumiti. Acestia din urma motiveaza ca procedurile medicale sunt inovative si ca medicii sunt de exceptie. Multi spun ca dr. Mogos este un profesionist adevarat si ca personalul de la receptie este amabil si bine organizat.

Concluziile noastre

Daca te intereseaza o interventie de liposuctie in Craiova, acest articol iti este de mare ajutor. Dupa ce ai parcurs informatiile despre clinici, medici si tarife, iti poti face o idee asupra bugetului de care ai nevoie si asupra profesionistului pe mainile caruia sa te lasi pentru o lipoaspiratie cu rezultatele dorite.

Avantajul este ca in Craiova sunt multi chirurgi plasticieni buni si cu experienta, pregatiti in cadrul Universitatii de Medicina din municipiu si care s-au specializat si perfectionat atat in tara cat si in strainatate, astfel ca ai garantia unor interventii reusite si de calitate superioara.