Meniu

Liposuctie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot mai multe persoane isi manifesta interesul pentru operatia de liposuctie in Galati si nu numai, aceasta procedura fiind populara in intreaga lume. Este vorba despre operatia al carei scop este de a reduce depozitele de grasime din diferite zone ale corpului, cum ar fi abdomenul sau soldurile.

Aceasta operatie poate completa eforturile de pierdere a kilogramelor in plus. Pentru a putea beneficia de liposuctie, candidatul trebuie sa aiba o greutare corporala stabila. In Galati, exista cateva clinici specializate in chirurgie estetica, pe care le poti alege in vederea efectuarii operatiei de liposuctie.

Care este pretul operatiei de liposuctie in Galati?

Daca intentionezi sa apelezi la liposuctie si locuiesti in Galati sau in vecinatatea acestui oras, ai la dispozitie cateva clinici dintre care poti alege. Iata care sunt acestea si care sunt costurile pe care le implica operatia de eliminare a celulelor adipoase in exces:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Liposuctie
Rating
Website
Clinica ArEstetic
Clinica-Verificata
700 Euro
 • Tariful pentru interventia de Liposuctie porneste de la 700 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Personal auxiliar amabil si receptiv
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Conditii foarte bune de internare
Terra Clinique
600 Euro
 • Tariful pentru interventia de Liposuctie porneste de la 600 Euro
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit, amabil si prompt
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Curatenie si conditii foarte bune
 • Ambient relaxant si placut
Absolute Aestetics
800 Euro
 • Tarif Liposuctie 800 Euro
 • Servicii de calitate
 • Rezultate bune
 • Profesionalism
 • Amabilitate si intelegere
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici pentru operatia de liposuctie in Galati

In Galati, sunt situate cateva clinici moderne pe care numerosi pacienti le aleg pentru operatia de liposuctie si pentru alte interventii de remodelare corporala. Acestea sunt considerate a fi cele mai bune pentru ca propun tarife corecte, asigura calitatea actului medical si gazduiesc echipe de medici cu experienta.

Urmatorul clasament te poate ajuta sa iei mai usor o hotarare daca te afli in cautarea unei clinici potrivite asteptarilor tale si inclusiv bugetului de care dispui:

1. ArEstetic

O clinica de infrumusetare si chirurgie estetica foarte apreciata in randul pacientilor din Galati si nu numai este ArEstetic. Aceasta clinica este moderna si completa, asigurand tratamente si proceduri de remodelare corporala si rejuvenare faciala, avand peste 1.000 de pacienti in fiecare an. Sunt disponibile interventii dintre cele mai cautate din sfera medicinei estetice, efectuate de o echipa de medici inalt calificati. De asemenea, in dotarea clinicii se afla o gama completa de aparatura pentru tratamentele faciale, cat si pentru procedurile corporale.

Tariful pentru liposuctie porneste de la 700 euro/zona.

Clinica ArEstetic este foarte apreciata de pacienti, lucru reflectat de zecile de recenzii favorabile venite din partea acestora. Ei se declara multumiti si spun ca au beneficiat de servicii de calitate. Clinica este moderna, curata si gazduieste o echipa de profesionisti. Personalul de la receptie raspunde cu amabilitate la intrebari si are o atitudine pozitiva. Cat despre medici si asistente, sunt descrisi ca fiind bine pregatiti si amabili. Medicii explica in detaliu interventia, iar conditiile de internare sunt foarte bune.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica ArEstetic
Vezi Pareri

2. Terra Clinique

O alta optiune foarte buna pentru locuitorii orasului Galati care sunt interesati de liposuctie este centrul Terra Clinique, unde sunt reunite mai multe specialitati medicale, printre care si chirurgia plastica. Colectivul acestui complex de recuperare medicala este alcatuit din medici cu experienta vasta, care prioritizeaza confortul si siguranta pacientului. Calitatea actului medical este sustinuta inclusiv de aparatura performanta folosita in centru.

Tariful pentru liposuctie variaza in functie de zona tratata, pretul pornind de la 600 euro/zona.

Foarte multi pacienti se declara multumiti de calitatea serviciilor oferite la Terra Clinique. Personalul este foarte bine pregatit, amabil, prompt, empatic si atent la nevoile pacientului. Un punct forte il reprezinta curatenia, la fel si conditiile foarte bune din clinica. Ambientul este relaxant si placut, iar in dotare exista aparatura moderna. Cu toate ca majoritatea recenziilor sunt pozitive, unii pacienti sunt de parere ca exista un deficit de personal, ceea ce atrage probleme de organizare.

3. Absolute Aestetics

Daca ai decis sa apelezi la operatia liposuctie, te poti adresa clinicii Absolute Aestetics din Galati, unde se efectueaza diferite proceduri si interventii de chirurgie plastica si estetica. Pe langa acesta, catalogul de servicii cuprinde si tratamente din sfera dermatologiei. Din echipa clinicii fac parte medici specialisti si primari, care au pregatire vasta in domeniul chirurgiei plastice si reconstructive, precum si un medic specialist in dermatologie.

O sedinta de liposuctie costa 800 euro.

Mai multe persoane recomanda serviciile Absolute Aestetics, despre care spun ca sunt de calitate. Majoritatea pacientilor spun ca au obtinut rezultate bune si apreciaza personalul pentru trasaturi ca profesionalismul, amabilitatea si intelegerea.

Concluzii

Operatia de liposuctie se poate face si in Galati, in cadrul unor clinici unde profeseaza medici cu pregatire vasta in domeniul chirurgiei plastice si unde se asigura conditii bune. Raportul bun calitate-pret este un alt motiv pentru care clinicile prezentate anterior sunt preferate de majoritatea pacientilor.