Meniu

Liposuctie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot mai multe persoane si-au exprimat interesul fata de procedura de liposuctie in Iasi, aceasta fiind o operatie care consta in eliminarea excesului de grasime din anumite zone ale corpului si care este pusa la dispozitie de numerosi medici cu experienta, care profeseaza in acest oras.

Este unul dintre cele mai solicitate servicii din sfera interventiilor de remodelare corporala, ce vine in completarea unei diete echilibrate si a unei activitati fizice intense sau moderate. Poti sa apelezi la operatia de liposuctie in Iasi la pret avantajos, in cadrul unor clinici unde se pune accentul pe obtinerea unor rezultate cu aspect natural.  

Care este tariful operatiei de liposuctie in Iasi?

Operatia de liposuctie, menita sa elimine depozitele de grasime din zone ca abdomenul, soldurile sau bratele, este disponibila la mai multe clinici specializate in chirurgie plastica si estetica din Iasi. Privitor la tarife, urmatorul tabel sintetizeaza cateva informatii utile si prezinta clasamentul celor mai bune clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Liposuctie abdominala
Rating
Website
Susanu Clinic
Clinica-Verificata
2.000 Euro
 • Pretul Liposuctiei abdominale porneste de la 2.000 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Implicare si rabdare
 • Locatie moderna
 • Unii pacienti au remarcat lipsa punctualitatii
Dr. Lucian Popa
2.200 Euro
 • Pretul Liposuctiei abdominale porneste de la 2.200 Euro
 • Servicii de calitate
 • Rezultate cu aspect natural
 • Profesionalism
 • Comunicare eficienta
 • Preturi bune
Dr. Andrei Lazar
2.500 Euro
 • Pretul Liposuctiei abdominale porneste de la 2.500 Euro
 • Rezultate foarte bune
 • Profesionalism
 • Medic bine pregatit
 • Comunicare deschisa
 • Amabilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este topul clinicilor pentru operatia de liposuctie in Iasi?

Locuiesti in Iasi, iar operatia de liposuctie se afla pe lista de proceduri la care vrei sa apelezi in viitorul apropiat? Daca raspunsul este afirmativ, poti urmari clasamentul de mai jos pentru a vedea care sunt cei mai buni medici si care este feedback-ul pe care l-au primit de la alti pacienti:

1. Susanu Clinic

O pozitie fruntasa in clasamentul celor mai bune clinici de chirurgie plastica din Iasi este ocupata de Susanu Clinic, unde poti merge pentru liposuctie si alte interventii de remodelare corporala. Calitatea actului medical este asigurata de o echipa pluridisciplinara, care isi desfasoara activitatea sub indrumarea si coordonarea dr. Sidonia Susanu. Medic primar in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, are o experinta remarcabila, dobandita atat prin studii de specialitate, cat si prin participarea la cursuri nationale/internationale si congrese din strainatate. Este membra in mai multe societati de profil, a publicat numeroase lucrari, a obtinut burse si a urmat stagii in tari ca Japonia si Germania.

La Susanu Clinic, pretul liposuctiei abdominale porneste de la 2.000 de euro si variaza in functie de complexitate.

Serviciile acestei clinici sunt de inalta calitate, asa cum reiese din opiniile exprimate de majoritatea persoanelor care au trecut pragul clinicii. Dr. Sidonia Susanu este apreciata pentru atitudinea fata de pacient, pentru profesionalism, rabdare, implicare, compasiune si dragostea fata de meseria practicata. Locatia este moderna si intregul personal este amabil. Totusi, unii pacienti spun ca au asteptat destul de mult, desi aveau programare. 

Vezi parerile pacientilor despre Susanu Clinic
Vezi Pareri

2. Dr. Lucian Popa

La capitolul de chirurgie plastica si estetica, unul dintre cei mai apreciati medici din Iasi este dr. Lucian Popa, la care poti apela pentru liposuctie. Doctor in stiinte medicale, acesta mizeaza pe educatia medicala si perfectionarea continua, cu obiectivul de a ramane la curent cu tehnicile de varf din domeniul sau de activitate. A participat la numeroase conferinte medicale si cursuri de formare, publicand numeroase lucrari de specialitate. De asemenea, a participat la evenimente ca speaker si trainer, ce au constituit oportunitati de valorificare a cunostintelor.

Tariful pentru liposuctia abdominala porneste de la 2.200 euro.

Cativa dintre pacientii dr. Lucian Popa si-au exprimat opinia referitor la servicii prin intermediul recenzilor online. Majoritatea calificativelor sunt pozitive, iar medicul este laudat pentru profesionalism si pentru faptul ca explica in detaliu procedura. In plus, rezultatele au aspect natural si preturile sunt bune.

3. Dr. Andrei Lazar

Datorita experientei de peste 20 de ani in domeniul chirurgiei plastice, dr. Andrei Lazar constituie o optiune de top pentru persoanele din Iasi interesate de liposuctie. Educatia sa medicala a fost consolidata prin practica alaturi de cei mai buni chirurgi plasticieni din Europa si prin activitatea in cadrul unei clinici din Paris. La pregatirea si perfectionarea sa au contribuit numeroasele stagii efectuate in Germania si Elvetia, precum si alte cursuri si specializari.    

Pentru liposuctia abdominala, pretul porneste de la 2.500 euro.

Majoriatea pacientilor se declara multumiti de rezultate si spun ca dupa liposuctia abdominala au reusit sa slabeasca mai usor. Dr. Andrei Lazar este descris ca fiind un profesionist si este apreciat pentru atitudinea calma, precum si pentru faptul ca vorbeste deschis cu pacientii inainte de procedura. Tot personalul este apreciat pentru amabilitate.

Concluzii

Liposuctia este una dintre procedurile de care poti beneficia in cadrul numeroaselor clinici din Iasi, unde se folosesc cele mai moderne tehnici de remodelare corporala. Aceasta interventie se adreseaza persoanelor care au depozite inestetice de grasime, dar o greutate stabila.

In cadrul unei consultatii, poti afla daca esti compatibil/a cu aceasta operatie si care sunt rezultatele pe care le poti obtine. Pretul liposuctiei abdominale in Iasi este similar cu tarifele practicate in alte orase mari din tara, astfel ca nu trebuie sa alegi doar in functie de costuri, ci si de experienta medicului si parcursul sau profesional.