Meniu

Liposuctie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele care n-au reusit sa obtina corpul la care au visat prin dieta si sport, au ca optiune interventia de liposuctie in Ploiesti. Bineinteles, doar pentru ca aleg aceasta procedura, nu inseamna ca pot renunta la stilul de viata sanatos. Pentru ca rezultatele sa reziste in timp, ideal este ca pacientii sa aduca niste schimbari alimentatiei lor si obiceiurilor zilnice.

Din fericire pentru locuitorii orasului Ploiesti, exista cateva clinici care ofera acest serviciu, la preturi accesibile. Tot ce trebuie sa faca pentru a beneficia de el, este sa se programeze la un consult cu un medic specialist, in care sa discute toate detaliile relevante cu privire la interventie.

Cat costa procedura de liposuctie in Ploiesti?

Bugetul reprezinta mai mereu un factor important, asa ca in ceea ce priveste liposuctia in Ploiesti, persoanele interesate iau in considerare preturile atunci cand trebuie sa aleaga intre mai multe clinici. In tabelul de mai jos sunt prezentate cele mai frecventate clinici din oras, impreuna cu pretul la care se gaseste interventia de liposuctie in cadrul lor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Liposuctie
Rating
Website
Clinica Roua
Clinica-Verificata
1.000-2.000 Euro
 • Tarif interventie Liposuctie 1.000-2.000 Euro
 • Dotari moderne
 • Echipa medicala profesionista
 • Experienta in domeniu
 • Conditii optime de siguranta
 • Confidentialitate
Ortest Med
600-1.200 Euro
 • Tarif interventie Liposuctie 600-1.200 Euro
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Tehnici clinice sigure
 • Experienta in domeniu
 • Consiliere
Medlife Lotus
960-1.180 Euro
 • Tarif interventie Liposuctie 960-1.180 Euro
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Tratament personalizat
 • Organizare deficitara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se poate realiza operatia de liposuctie in Ploiesti

Chiar daca nu se poate vorbi de numeroase clinici la care oamenii se pot duce pentru o liposuctie in orasul Ploiesti, tot exista cateva optiuni pentru cei interesati. Cele mai relevante detalii legate de activitatea acestor clinici sunt prezentate in topul de mai jos:

1. Clinica Roua

Chiar daca se afla la 5 minute de oras, clinica Roua eprezinta optiunea ideala pentru interventia de lipoaspiratie in Ploiesti. La acest centru isi desfasoara activitatea Dr. Racasan Otilia, medic primar in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, dar si Dr. Alexandru Mihaela Raluca, sau Dr. Patrick Semionov. Centrul dispune de bloc operatoriu propriu si echipamente moderne, care permit efectuarea unor interventii chirurgicale complexe, in deplina siguranta anestezica. In scopul de a le oferi asteptari cat mai realiste, pacientii sunt informati de la bun inceput de modul in care urmeaza sa se desfasoare o procedura si de rezultatele la care trebuie sa se astepte. Alte prioritati ale centrului sunt respectarea intimitatii pacientului si a confidentialitatii actului medical.

Pretul interventiei de liposuctie variaza intre 1.000 si 2.000 de euro. Pentru liposuctia la brate, el porneste de la 1.000 de euro.

In recenziile acordate Centrului Roua, utilizatorii au apreciat atentia pe care medicii o acorda pacientilor. Multi dintre ei au reusit sa gaseasca aici, in urma unei consultatii de specialitate, raspunsul la problemele lor. Singurul aspect care a lasat de dorit a fost cel legat de personalul de la receptie, care nu este pregatit sa interactioneze cu pacientii.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Roua
Vezi Pareri

2. Ortest Med

La clinica Ortest Med din Ploiesti, fondata in anul 2003, pacientii pot alege intre liposuctie cu anestezie locala si liposuctie cu anestezie generala, in functie de nevoi si preferinte. Echipa medicala este formata din medici care au acumulat o ampla experienta in domeniu si care lucreaza si in sistemul de stat, precum Dr. Zbuchea Andrei, medic primar si doctor in chirurgie plastica. Pe langa medici specialisti, clinica este dotata cu aparatura performanta, care ajuta in realizarea celor mai complexe interventii. Solutiile oferite de clinica sunt la standarde internationale, asa ca oricine poate veni aici pentru a obtine tratamentul sau procedura de care are nevoie.

Pretul lipoaspiratiei cu anestezie locala variaza intre 600 si 700 de euro, iar pretul lipoaspiratiei cu anestezie generala variaza intre 1.000 si 1.200 de euro.

Clinica Ortest Med a obtinut un rating pozitiv in urma recenziilor acordate de pacienti care au beneficiat de serviciile de aici. Aspectul este unul modern, iar preturile, accesibile. Au existat si situatii in care rezultatele obtinute nu au fost pe placul pacientilor, caz in care a fost nevoie de un retus pentru a le imbunatati.

3. Spitalul Medlife Lotus

Pe langa interventia de liposuctie din Ploiesti, de la sediul Medlife, pacientii mai pot opta si pentru alte interventiie de chirurgie plastica, precum abdominoplastia, blefaroplastia, otoplastia si multe altele. De aceste servicii se ocupa Dr. Munteanu Iurii, medic specialist in chirurgie estetica si reparatorie. Printre facilitatile pe care acest spital le ofera pacientilor se afla serviciile medicale decontate prin CAS, expertiza in diagnosticarea si tratarea cazurilor complexe, dotari si aparatura performanta, tehnici avansate etc. Spitalul dispune de sali de operatii moderne, astfel incat experienta prin care trec pacientii sa fie una cat se poate de placuta.

Pretul pentru interventia de liposuctie variaza intre 960 si 1.180 de euro.

Chiar daca pacientii care au optat pentru serviciile Dr. Munteanu Iurii au avut doar lucruri bune de spus despre activitatea medicului, organizarea spitalului lasa de dorit. Multi pacienti au intampinat probleme incercand sa se programeze la o consultatie, ceea ce le-a lasat o impresie proasta. In acelasi timp, unii pacienti au avut parte de o interactiune neplacuta cu personalul de la receptie.

Concluzii

Prin urmare, persoanele interesate de interventia de liposuctie in Ploiesti, se pot duce la oricare din clinicile de mai jos pentru a vorbi despre cazul lor cu un specialist. Responsabilitatea medicului este de a le oferi toate informatiile de care au nevoie, astfel incat asteptarile pe care le au sa fie cat mai realiste.