Meniu

Liposuctie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei clinici in care sa iti poti modela silueta scapand de grasimea in exces rezistenta la diete, exercitii fizice si proceduri cosmetice noninvazive, te vei bucura sa afli ca ai posibilitatea realizarii operatiei de liposuctie in Suceava. Cand ajungi la decizia radicala de indepartare chirurgicala a tesutului adipos, inseamna ca esti preocupat/-a de aspectul tau fizic si ca ai investit deja in tratamente pentru dobandirea siluetei dorite. Esti satul/-a de solutii ineficiente si vrei ca interventia de liposuctie sa aiba succes, sa te debarasezi de complexe si sa porti purta hainele dorite cu incredere.

Suceava are o piata a serviciilor medicale bine dezvoltata, cu medici profesionisti, clinici la standarde europene, cu dotari moderne si, in urma lecturii acestui articol, vei putea identifica locul in care sa mergi pentru operatia de liposuctie.

Ce optiuni ai pentru liposuctie in Suceava?

Uneori esti in situatia de a alege intre mai multe variante de rezolvare a problemelor, alteori decizia este de a accepta o solutie unica, insa in cazul interventiei de liposuctie in Suceava, faptul ca exista o singura clinica in tabelul optiunilor nu inseamna ca nu ai putea avea garantia calitatii serviciilor si o operatie reusita.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Liposuctie
Rating
Website
Bethesda
Clinica-Verificata
800-1.500 Euro
  • Pret operatie Liposuctie 800-1.500 Euro
  • Servicii de calitate
  • Personal profesionist, amabil si empatic
  • Conditii bune de spitalizare
  • Dr. Andrei Lazar este calm, carismatic si profesionist
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinica de top in care poti face operatia de liposuctie in Suceava

Cand este in joc aspectul tau fizic si corpul tau, singurul de care dispui in aceasta viata, vrei sa iei o decizie responsabila si bine intemeiata, in urma unei cercetari amanuntite a tuturor aspectelor care tin de contextul interventiei de liposuctie in Suceava. Te vor interesa, desigur, informatii despre calitatea serviciilor clinicii, despre medicul chirurg plastician, despre pret, dar si parerile pacientilor care au beneficiat de consultatii, tratamente si operatii aici.

1. Bethesda

La sectia de chirurgie plastica a Spitalului Bethesda din Suceava se efectueaza cu succes interventii chirurgicale pentru fata, sani, silueta si zona intima: rinoplastie, blefaroplastie, otoplastie, lifting facial, augmentare mamara, liftingul sanilor, reconstructie mamara, liposuctie, abdominoplastie, chirurgia estetica a regiunii genitale feminine, si proceduri estetice minim invazive precum injectarile cu acid hialuronic si toxina botulinica. Dr. Andrei Lazar, medic primar chirurgie plastica si estetica, are o experienta de peste 20 de ani, timp in care si-a insusit cu meticulozitate si perfectionism practicile chirurgicale moderne, realizand peste 20.000 de operatii. Spitalul Bethesda face parte din reteaua medicala cu acelasi nume, sub umbrela careia se mai gasesc o policlinica multidisciplinara o gama variata de servicii, un laborator acreditat si un centru de imagistica performant in Suceava si un centru medical in Gura Humorului.

Pretul operatiei de liposuctie este cuprins intre 800 si 1500 de euro, in functie de complexitate si de suprafata zonei de pe care se doreste a fi indepartata grasimea in exces.

Sucevenii se declara multumiti de activitatea Spitalului Bethesda, dupa cum reiese din recenziile scrise de pacienti pe Google. Sunt mentionate in comentarii serviciile de calitate, personalul profesionist, amabil si empatic cu pacientii si conditiile bune de spitalizare. In ceea ce il priveste pe chirurgul plastician Andrei Lazar, pacientii afirma ca este caracterizat de calm, carisma, pregatire temeinica si siguranta in operatii.

Vezi parerile pacientilor despre Bethesda
Vezi Pareri

Concluzii

Asa cum probabil ai realizat si singur/-a, nu este nevoie sa te deplasezi in alt oras pentru operatia de indepartare a grasimii nedorite si rezistente de pe anumite zone ale corpului, intrucat liposuctia in Suceava se poate realiza cu succes in oras, competentele chirurgului plastician Andrei Lazar fiind recunoscute atat pe plan national, cat si pe plan international. Succesele medicului in interventii care au readus increderea persoanelor sunt atestate si de sute de pacienti pentru care operatiile au functionat si au dus la indeplinirea unor visuri si asteptari.

Alegand clinica de top din Suceava prezentata in articol, te vei bucura de servicii de calitate, o interventie modelatoare de silueta realizata in conditii de siguranta, fara complicatii postoperatorii si o monitorizare meticuloasa la cabinetul de chirurgie plastica.