Meniu

Liposuctie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Grasimea din anumite zone ale corpului poate fi eliminata printr-o interventie de liposuctie in Targu Mures. In acest oras sunt cativa chirurgi plasticieni, unii cu o experienta de peste doua decenii, care te pot ajuta sa ajungi la forma dorita.

Liposuctia se mai numeste lipoaspiratie sau liposculptura si nu reprezinta o metoda de slabit, chiar daca, dupa eliminarea grasimii, pacientul poate pierde putin si in greutate. Ea se poate combina cu abdominoplasia, dar poate fi realizata si de sine statator. In acest articol vei afla in ce clinici si la ce medici se realizeaza lipoaspiratii in Targu Mures in cele mai bune conditii.

Cat costa sa-ti faci liposuctie in Targu Mures?

Poti vedea pretul pentru o lipoaspiratie in clinicile din Targu Mures urmarind tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Liposuctie
Rating
Website
Hebe Medical
Clinica-Verificata
3.000 Ron
 • Pretul interventiei de Liposuctie porneste de la 3.000 Ron
 • Numeroase servicii de chirurgie plastica si estetica
 • Medici cu experienta
 • Interventii de liposuctie
 • Aparatura moderna
 • Personal amabil la receptie
 • Curatenie
Dr. Melicovici
10.000 Ron
 • Pretul interventiei de Liposuctie porneste de la 2.000 Euro
 • Chirurg plastician tanar si cu experienta
 • Numeroase interventii chirurgicale
 • Colaboreaza cu doua centre medicale din Targu Mures
 • Aparatura performanta si materiale de calitate
 • Interventii de liposuctie
 • Meticulozitate si amabilitate
Dr. Negovan
3.000 Ron
 • Pretul interventiei de Liposuctie porneste de la 3.000 Ron
 • Medic cu o experienta de peste 20 de ani in chirurgia plastica
 • Membru al multor societati si asociatii de profil
 • Participari la cursuri si congrese
 • Atentie la detalii
 • Interventii de liposuctie
 • Numeroase interventii estetice chirurgicale si nechirurgicale
Regina Maria
5.000 Ron
 • Pretul interventiei de Liposuctie porneste de la 5.000 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta, inclusiv la Chirurgie Plastica
 • Investigatii medicale complete
 • Spital modern
 • Unii spun ca nu este o buna organizare in spital
 • Preturi mari
Nova Vita
4.000 Ron
 • Pretul interventiei de Liposuctie porneste de la 4.000 Ron
 • Spital modern
 • Toata gama de specialitati medico-chirurgicale
 • Locuri de parcare in curtea interioara a spitalului
 • Abordare multidisciplinara
 • Conditii bune de cazare
 • Interventii de liposuctie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza liposuctie in Targu Mures

In continuare, poti descoperi mai multe lucruri utile despre interventiile de liposuctie din Targu Mures, intr-un top al medicilor si clinicilor in care se efectueaza.

1. Hebe Medical

O prima recomandare pentru o interventie de liposuctie in Targu Mures este clinica Hebe Medical, specializata in serviciile de chirurgie estetica, plastica si dermatologie. Numele acestei clinici nu a fost ales intamplator, Hebe fiind zeita tineretii vesnice in Grecia antica. Echipa acestui centru medical este alcatuita din adevarati profesionisti, in persoana a patru medici spelalizati in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, dintre care trei sunt medici primari si un medic specialist. Acestia realizeaza numeroase interventii, printre care si liposuctie.

Pretul pentru o liposuctie efectuata la Hebe Medical porneste de la 3.000 de lei pentru o zona.

Muresenii vorbesc la superlativ in recenzii despre aceasta clinica. Ei spun ca serviciile au fost peste asteptari, ca medicii sunt empatici, amabili si foarte atenti si ca, din aceste motive, rezultatele sunt la inaltime. Oamenii au mai apreciat si conditiile impecabile din clinica, incepand cu curatenia. In plus, primeste aprecieri si personalul clinicii, pentru promptitudine si amabilitate.

Vezi parerile pacientilor despre Hebe Medical
Vezi Pareri

2. Dr. Vlad Melicovici

Pentru o liposuctie in municipiul Targu Mures, o optiune de top este si dr. Vlad Melicovici, medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Medicul efectueaza atat liposuctii, cat si multe alte interventii in clinicile cu care colaboreaza: blefaroplastii, rinoplastii, augmentare mamara, abdominoplastie. Totodata, efectueaza si injectari cu acid hialuronic si toxina botulinica, pentru atenuarea ridurilor si pentru volumizarea buzelor. Dr. Melicovici a facut rezidentiatul in cadrul Centrului Universitar Cluj-Napoca, pe sectia de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva, iar dupa rezidentiat a inceput colaborarea cu Nicomedica si Topmed, doua centre medicale din Targu Mures.

Pentru o interventie de liposuctie, tariful perceput de dr. Melicovici porneste de la 2.000 de euro.

Parerile pacientilor sunt laudative in privinta acestui medic. Cele mai frecvente aspecte punctate in mod pozitiv in cazul sau sunt: atentia, implicarea, profesionalismul, meticulozitatea, faptul ca este la curent cu cele mai noi proceduri in domeniu. Oamenii au mai apreciat si ca doctorul foloseste materiale de calitate si aparatura performanta.

3. Dr. Emil-Senin Negovan

In materie de chirurgie plastica, estetica si liposuctie in Targu Mures, doctorul Emil Senin Negovan este un nume cunoscut, lucrand in clinici private si intr-un spital de stat. Este medic primar in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva si are o experienta de peste 20 de ani. A efectuat specializarea intre 1997-2001 la Spitalul Clinic de Urgenta, de Chirurgie Plastica-Reparatorie si Arsuri din Bucuresti, iar in anul 2019 a venit la Spitalul Clinic Judetean Mures. Este membru al multor structuri nationale si internationale de specialitate, pentru care al Societatii Romane de Chirurgie Estetica si in Societatea Europeana de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Estetica. A participat la numeroase cursuri si congrese, care l-au ajutat sa se perfectioneze in domeniu.

Pretul unei liposuctii efectuate de dr. Negovan este porneste de la 3.000 de lei pentru o zona.

Exista un nivel ridicat de satisfacatie a pacientilor in privinta serviciilor oferite de acest medic. In recenziile de pe internet, acestia si-au manifestat respectul si aprecierea fata de calitatile remarcat la dr. Negovan: medic bun si atent, buna pregarire, experienta, pricepere si atentie la detalii.

4. Regina Maria

In Spitalul Puls – Regina Maria din Targu Mures se efectueaza numeroase operatii, inclusiv de chirurgie estetica, asa cum este si liposuctia. Acest centru medical multidisciplinar ofera numeroase servicii, dar si investigatii medicale complexe, prin echipa numeroasa si bine pregatita. Unele servicii sunt decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate Mures. Chirurgul plastician care isi desfasoara activitatea aici este chiar dr. Emil-Senin Negovan, prezentat anterior, medic specializat in chirurgie estetica si in chirurgie plastica-reconstructiva.

Cei care sunt interesati de liposuctie Targu Mures pret trebuie sa stie ca o astfel de interventie are un tarif care porneste de la 5.000 de lei.

Pacientii au pareri destul de impartite in privinta serviciilor din acest spital privat. In timp ce unii spun ca sunt multumiti de experienta traita, datorita profesionalismului medicilor si a modului cum au fost tratati, altii spun ca este loc de mai bine, mai precis de o mai buna organizare si ca preturile sunt prea mari pentru ceea ce ofera.

5. Nova Vita

Nu in ultimul rand, o alta varianta buna pentru o interventie de liposuctie in Targu Mures este Centrul Medical Nova Vita. Acesta a fost dat in folosinta in 2008 si a fost extins un an mai tarziu, urmand ca in 2010 sa-si inceapa activitatea prima maternitate privata din judetul Mures si numeroase sectii. Centrul medical acopera toate specialitatile medico-chirurgicale, unele fiind in contract cu CAS Mures, are o abordare multidisciplinara si ofera conditii sigure si confortabile pentru toti pacientii. Printre specialitatile chirurgicale disponibile se afla si cea de chirurgie plastica si estetica, unde activeaza si dr. Senin Negovan.

Pretul pentru o liposuctie, la Nova Vita, porneste de la 4.000 de lei.

Pacientii spun multe lucruri despre acest spital, iar majoritatea aspectelor sesizate sunt pozitive: medici buni si cu experienta, personal amabil, serviciu prompt de receptie, conditii bune de cazare. In schimb, sunt si cateva persoane nemultumite, care spun ca au sunat timp de mai multe zile pentru o programare si cu greu raspunde cineva, dar si ca unele servicii lasa de dorit.

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de o interventie de lipposuctie in Targu Mures, prin care sa scapi de depozitele persistente de gresime din anumite zone, acest articol te va ajuta, pentru ca ti-a prezentat piata serviciilor medicale specifice din acest oras.

Liposuctia se realizeaza de catre chirurgi si necesita o experienta si o buna pregatire. Se pot face liposuctii pe mai multe zone ale corpului: la coapse, brate, gat, solduri, la piept, obraji, mijloc, barbie si multe altele.