Meniu

Liposuctie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai incercat tot felul de solutii, dieta, miscare si proceduri cosmetice care s-au dovedit ineficiente impotriva depozitelor de grasime de pe anumite zone ale corpului si te gandesti ca este timpul sa apelezi la o operatie de liposuctie in Timisoara. Asa cum ti se va confirma din textul acestui articol, nu vei gresi cu nimic alegand serviciile de chirurgie plastica din acest oras care conteaza pe experienta si competentele unor medici apreciati atat pe plan intern, cat si pe plan international.

Chirurgi esteticieni cu mii de operatii estetice in portofoliu activeaza la clinici si cabinete de top, pe care le vei putea identifica parcurgand pana la final articolul de fata si vei putea alege una dintre ele pentru procedura de lipoaspiratie la Timisoara.

Unde mergi pentru liposuctie in Timisoara?

Este normal sa privesti cu maximum de responsabilitate o interventie de liposuctie in Timisoara sau in oricare alt oras, de aceea am selectat pentru tine, in tabelul de mai jos, clinicile si cabinetele de top cu servicii premium in materie de chirurgie plastica.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Liposuctie
Rating
Website
Brol
Clinica-Verificata
1.800-4.000 Euro
 • Pret Liposuctie 1.800-4.000 Euro
 • Interventiile realizate aici au schimbat in bine viata pacientilor
 • Medici profesionisti, cu pregatire si calitate umana excelente
 • Interventii complexe incununate de succes
 • Rezultate uimitoare
 • Personalul inspira incredere
 • Cele mai bune conditii pe tot parcursul tratamentului
Dr. Levy
2.500 Euro
 • Pret Liposuctie 2.500 Euro
 • Medic profesionist si serios
 • Sinceritate, grija si atentie acordate pacientilor
 • Disponibilitatea de a fi sunat la orice ora de pacientii operatie
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera calma si senina la cabinet
Shanti Beauty Clinic
1.500-4.000 Euro
 • Pret Liposuctie 1.500-4.000 Euro
 • Servicii de calitate, de la consultatia initiala pana la monitorizarea postoperatorie
 • Profesionist, amabil, implicat si atent cu pacientii
 • Chirurg de 5 stele
 • Rezultate bune ale interventiilor
Estet Gyn
500-1.400 Euro
 • Pret Liposuctie 500-1.400 Euro
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil si empatic
 • Interventii chirurgicale fara durere
 • Rezultate bune ale operatiilor
Olariu Clinics
1.500-3.500 Euro
 • Pret Liposuctie 1.500-3.500 Euro
 • Medici profesionisti
 • Implicare maxima in actul medical
 • Rezultate exceptionale ale interventiilor si tratamentelor
 • Clinica moderna si curata
 • Aparatura de ultima generatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul cabinetelor/clinicilor unde poti face liposuctie in Timisoara

Cabinetele si clinicile din oras efectueaza o gama larga de interventii chirurgicale de estetica medicala si nu va fi dificil pentru plasticienii de aici sa realizeze operatia pe care ti-o doresti, liposuctia in Timisoara fiind o procedura de complexitate medie pentru experienta acestora.

Ramane sa decizi catre care dintre centrele medicale te vei indrepta pentru interventie, in functie de zona corpului pe care doresti sa o remodelezi, de preturile practicate si de opiniile pacientilor tratati in cabinetele si salile lor de operatii. Sectiunea urmatoare a articolului iti ofera toate informatiile necesare pentru o alegere rationala si bine documentata, fie ca iti doresti o liposuctie de gusa in Timisoara sau o liposuctie abdominala in acest oras.

1. Brol Medical Center

La Clinica Brol Medical Center din Timisoara se pot realiza interventii de liposuctie, marire de sani, ridicare a sanilor, abdominoplastie, lifting facial, rinoplastie, blefaroplastie, otoplastie. Clinica are peste 25 de ani de experienta in chirurgia estetica, perioada in care a efectuat peste 15.000 de operatii, si dispune de o echipa alcatuita din cei mai buni specialisti, coordonati de reputatul prof. dr. Tiberiu Bratu, medic primar chirurgie plastica, doctor in stiinte medicale. Centrul detine 3 cabinete de consultatie si tratament, 1 bloc operator ultramodern cu 2 sali de operatii dotate conform standardelor internationale si saloane pentru pacienti, cu 1 sau 2 paturi.

Preturile percepute de clinica sunt publicate pe site-ul web si reflecta complexitatea interventiilor chirurgicale. Pentru o liposuctie se va achita o suma cuprinsa intre 1800 si 4000 de euro.

Pacientii apreciaza serviciile premium oferite de aceasta clinica. Ei scriu in recenzii ca interventiile efectuate aici le-au schimbat viata in bine, ca medicii sunt profesionisti, cu o pregatire si o calitate umana exceptionale, iar profesorul Bratu realizeaza cele mai complexe operatii, cu rezultate sunt uimitoare. De asemenea, pacientii considera ca tot personalul inspira incredere si in aceasta clinica au avut la dispozitie cele mai bune conditii pe tot parcursul tratamentului.

Vezi parerile pacientilor despre Brol Medical Center
Vezi Pareri

2. Dr. Levy

Brandul medical Dr. Levy Medical Center desemneaza activitatea a 3 clinici de chirurgie plastica, in Timisoara, Bucuresti si Tel Aviv, in care Dr. Motu Yair Levy, medic chirurg plastician cu experienta si renume la nivel mondial, realizeaza operatii estetice de succes: implanturi mamare, lifting facial, liposuctie, blefaroplastie, abdominoplastie, ginecomastie, labioplastie, himenoplastie, ridicare sani, otoplastie, precum si tratamente nechirurgicale de estetica medicala. Medicul garanteaza rezultate deosebite si un minimum de disconfort atat in timpul operatiei estetice, cat si in perioada de recuperare.

Tarifele practicate de medicul plastician pot fi consultate pe site-ul web al cabinetului sau. Pentru o liposuctie gusa, pretul in Timisoara este de 2500 de euro.

Pacientii dr. Levy se declara multumiti de prestatiile clinicii, prin intermediul recenziilor de pe Google. Potrivit acestora, medicul este un profesionalist, caracterizat de seriozitate, sinceritate, atentie acordata pacientilor inainte, in timpul si dupa interventia chirurgicala, disponibilitatea de a fi sunat de pacientii operati la orice ora, rezultate excelente. Multi pacienti au remarcat si atmosfera calma si senina de la cabinet.

3. Shanti Beauty Clinic

Shanti Beauty Clinic – Clinica de infrumusetare din Timisoara este locul in care ai la dispozitie servicii diverse de chirurgie plastica si estetica (abdominoplastie, blefaroplastie, liposuctie, otoplastie, rinoplastie, lifting facial), dermatologie si chirurgie vasculara si generala. In cadrul centrului activeaza dr. El Shanti Abdel Kader, medic specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, care a efectuat stagiatura in specializare cu prof. univ. dr. Tiberiu Bratu, mentorul sau.

In Timisoara, pretul pentru liposuctie este cuprins intre 1500 si 4000 de euro la acest cabinet.

Pacientii spun, in recenziile de pe Facebook, ca dr. Shanti este un chirurg de 5 stele, profesionist, amabil, implicat si atent cu pacientii. De asemenea, sunt apreciate rezultatele interventiilor si calitatea serviciilor, de la consultatie si pana la monitorizarea postopetatorie.

4. Estet Gyn

Estet Gyn Timisoara este numele sub care activeaza din anul 2012 o clinica medicala cu servicii de chirurgie estetica (chirurgia fetei, chirurgia sanului, chirurgia siluetei – liposculptura prin liposuctie, abdominoplastie, lifting fese, marire fese, marire de gambe, ingustarea taliei si lifting corporal total), chirurgia mainii, chirurgia tumorilor, estetica nechirurgicala si obstretica ginecologie. Pentru operatia de liposuctie vei putea conta pe competentele si experienta dr. Mihail Cojocaru, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva.

Pretul pentru interventia de liposuctie variaza in functie de zonele in care se doreste eliminarea grasimii si de numarul lor si  porneste de la 500 de euro pe zona. Astfel, pentru o liposuctie abdominala pretul in Timisoaraajunge la 1400 de euro, fiind vorba despre 4 zone cu grasime.

Pacientii au acordat 5 stele din 5 acestei clinici si au numai cuvinte de lauda pentru serviciile de aici. Ei spun ca au beneficiat de prestatii medicale de calitate, ca medicii sunt profesionisti, personalul este amabil si empatic, iar interventiile chirurgicale s-au desfasurat fara durere si au avut rezultate bune.

5. Olariu Clinics

Olariu Clinics este o clinica de chirurgie estetica din Timisoara, in a carei oferta de servicii pacientii pot accesa proceduri chirurgicale in zona sanilor (implanturi mamare, lifting mamar, reconstructie, micsorarea sanilor), otoplastie, abdominoplastie, blefaroplastie, lifting facial, liposuctie si alte interventii nechirurgicale. Alegand sa faci operatia la Olariu Clinics, vei conta pe experienta si competentele dr. Daniela Olariu, medic primar chirurgie plastica si estetica, doctor in stiinte medicale.

Pentru o operatie de liposuctie vei achita o suma cuprinsa intre 1500 si 3500 de lei.

Pacientii au acordat acestei clinici 5 stele din 5 in cadrul recenziilor. Opiniile exprimate consemneaza puncte forte precum: profesionalismul medicilor, implicarea maxima, rezultatele exceptionale ale interventiilor si tratamentelor, clinica moderna si curata, aparatura de ultima generatie.

Concluzii

Tot mai multe persoane nemultumite de aspectul siluetei lor si de grasimea persistenta si rezistenta la diete, sport si tratamente noninvazive apeleaza la procedura de liposuctie in Timisoara. Se pot obtine aici rezultate uimitoare in urma interventiilor chirurgicale executate de medici renumiti pentru profesionalismul, seriozitatea si devotamentul fata de meserie si fata de pacienti.

Optiunile sunt multiple, dar acum, avand la dispozitii informatii bine documentate despre clinici si cabinete de top din Timisoara, despre chirurgii plasticieni de aici, despre preturi si parerile pacientilor care au beneficiat de consultatii, interventii si tratamente, vei putea decide incotro sa te indrepti pentru a obtine prin liposuctie, silueta la care visezi.