Meniu

Medici familie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa afli mai multe despre optiunile pe care le ai in materie de medici de familie in Alba Iulia? Ei bine, in articolul de fata sunt prezentate informatii esentiale despre modul in care medicii din oras isi desfasoara activitatea, de la pregatirea pe care o au in domeniu, la tarifele practicate. In plus, citind acest articol iti poti face o idee despre experienta pe care o vei trai la cabinet! 

Indiferent ca este vorba de o clinica in care exista mai multe specializari sau de un cabinet individual, medicii din Alba Iulia dispun de pregatirea necesara pentru a-ti oferi serviciile de care ai nevoie, intr-un ambient cat mai placut. Totusi, inainte de a te inscrie pe una din listele medicilor din oras, trebuie sa te interesezi in legatura cu activitatea acestora. 

Ce tarife practica medicii de familie din Alba Iulia? 

Chiar daca medicii de familie din Alba Iulia se afla in contract cu diverse case de asigurari, tot exista posibilitatea ca acestia sa ofere si servicii contracost, atunci cand este nevoie. Spre exemplu, daca o persoana nu este asigurata, dar are nevoie de o consultatie rapida, aceasta poate plati o suma de bani pentru a o obtine. Sumele respective pot fi vizualizate in tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Madalina Vesa
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Medic primar
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
Dr. Voichita Arsenoiu
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Ambient atractiv
 • Curatenie
Dr. Gheorghe
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Profesionalism
 • Personal calificat
 • Experienta vasta in domeniu
 • Atmosfera incantatoare
Dr. Maria Devian
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Medic primar
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atentie la nevoile pacientilor
Clinimed
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Diverse abonamente
 • Programarile nu se respecta
 • Personal de la receptie neprofesionist
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top medici de familie in Alba Iulia

Lista urmatoare este alcatuita din cinci medici de familie din Alba Iulia la care poti apela, alaturi de informatii relevante in legatura cu modul in care isi practica meseria. Pregatirea, experienta in domeniu si diversele realizari din timpul carierei reprezinta aspecte importante, pe care este ideal sa le ai in vedere in momentul in care iei o decizie: 

1. Dr. Madalina Vesa 

Primul cabinet din top este cel al Dr. Madalina Vesa, medic de familie primar in Alba Iulia. Dr. Madalina Vesa a devenit medic specialist in 2010 si medic primar in 2017. Pe parcursul carierei sale a organizat si participat la diverse cursuri si conferinte, in scopul de a se mentine la curent cu noutatile din domeniul medical si totodata pentru a promova bune practici. Din echipa de la cabinet mai fac parte si Dr. Georgeta Dragolea, medic specialist in medicina generala cu profil in pediatrie si As. Luminita Man, asistent medical generalist. Gama de servicii la care au acces pacientii care viziteaza cabinetul este una variata, de la simple consultatii, la eliberarea a diverse documente medicale, tratamente si servicii speciale de tip EKG si aerosoli. 

O consultatie la cabinet pentru pacientii neasigurati costa 50 de lei, iar consultatia la domiciliu, 100 de lei. In weekend si in timpul sarbatorilor legale, pretul creste la 150 de lei. 

O caracteristica a personalului cabinetului Dr. Madalina Vesa pe care oamenii o apreciaza in mod deosebit este amabilitatea. Pe langa aceasta, pacientii au mai mentionat si daruirea, generozitatea si profesionalismul. Toate aceste aspecte ii determina pe oameni sa recomande mai departe serviciile cabinetului de medicina de familie. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Madalina Vesa 
Vezi Pareri

2. Dr. Voichita Arsenoiu  

O alta optiune a persoanelor interesate de expertiza unor specialisti in ceea ce priveste medicina de familie in Alba Iulie este Dr. Voichita Arsenoiu. Aceasta isi desfasoara activitatea in cadrul cabinetului medical Amves Medical Center, alaturi de Dr. Mircea Arsenoiu. Cabinetul dispune de o sala de asteptare ingrijita, in care oamenii se pot relaxa fara probleme. Fiind vorba de un cabinat infiintat inca din anul 2008, echipamentul a fost inlocuit in mod periodic pentru a se ridica la standardele din prezent, iar personalul medical a avut suficient timp la dispozitie pentru a-si perfectiona tehnicile de lucru. Cu privire la programari, acestea se fac printr-un apel telefonic. 

Consultatia medicala costa 60 de lei. 

Persoanele care au vizitat cabinetul in care isi desfasoara activitatea Dr. Voichita Arsenoiu, au apreciat caldura si amabilitatea personalului de la receptie, care intampina pacientii cu zambetul pe buze. De asemenea, cabinetul este curat si lasa o impresie placuta celor care il viziteaza. Cele doua aspecte contribuie la mentinerea unei atmosfere cat mai placute. 

3. Dr. Georgeta Gheorghe  

Lista medicilor de familie din Alba Iulia continuat cu Dr. Georgeta Gheorghe. Cabinetul sau a fost infiintat inca din anul 2007, iar odata cu trecerea timpului, personalul medical a continuat sa acumuleze experienta in domeniu, astfel incat sa poata oferi servicii de calitate pacientilor. Cel mai eficient mod prin care se poate face o programare este prin intermediul unui apel telefonic. In functie de ziua din saptamana, programul medicului poate sa inceapa de la ora opt dimineata sau chiar mai tarziu, de la ora douasprezece.  

Pretul unei consultatii este de 80 de lei. 

Ratingul pe care l-a obtinut cabinetul Dr. Georgeta Gheorghe este unul pozitiv, iar acest lucru scoate in evidenta calitatea serviciilor prestate. Tot din rating reiese si faptul ca pacientii sunt super multumiti de experienta de care au avut parte la cabinet, astfel incat au decis sa recomande serviciile medicului de familie si altor persoane. 

4. Dr. Maria Devian 

Tot pentru diverse servicii prestate de medicii de familie din orasul Alba Iulia, cei interesati mai au ca optiune cabinetul Dr. Maria Devian. Pe langa faptul ca este medic primar in medicina de familie, Dr. Maria Devian mai are competenta si in medicina de intreprindere, asa ca pacientii care aleg sa viziteze acest cabinet au acces la o gama variata de servicii. 

Pentru o consultatie de specialitate, pretul este de 80 de lei. 

Dupa ce au vizitat cabinetul de medicina de familie al Dr. Maria Devian, mai multe persoane au ales sa-si exprime multumirea fata de serviciile de care au beneficiat printr-un rating pozitiv. Astfel, persoanele care planuiesc sa viziteze cabinetul isi pot face o idee clara despre acesta. 

5. Clinimed 

Un ultim loc la care pot apela toti cei care au nevoie de serviciile unui medic de familie in Alba Iulia este Clinimed, infiintata inca din anul 1994. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Mircea Daniel Lamurean, care lucreaza ca medic primar in medicina de familie in cadrul cabinetului din 1995 si pana in prezent. Cu privire la studii, acesta a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj Napoca in 1995. Printre competentele sale se numara ecografia generala, medicina muncii, virusologia si andrologia. Programarile se pot face la telefon sau online, prin intermediul formularului pe care oricine il poate completa in doar cateva secunde. Clinica pune la dispozitia persoanelor interesate si diverse abonamente pentru care acestia pot opta. 

Pretul unei consultatii este de 100 de lei. 

Aspectele pozitive legate de activitatea Clinimed pe care le-au scos in evidenta mai multe persoane sunt serviciile de calitate si personalul care da dovada de respect. In acelasi timp, pacientii au atras atentia asupra organziarii slabe si a nerespectarii programarilor. Au existat si situatii in care oamenilor le-a fost imposibil sa intre in contact cu personalul de la receptie la telefon.  

Concluzii

Prin urmare, numarul medicilor de familie din Alba Iulia la care poti apela este unul generos, iar pentru a te inscrie pe una din listele acestora n-ai nevoie de multe documente, ci doar de o copie dupa cartea de identitate si o dovada ca esti salariat. In cazul copiilor, copia certificatului de nastere o inlocuieste pe cea a buletinului, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji.