Meniu

Medici familie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unor medici de familie in Arad, dar nu stii care sunt cele mai bune optiuni spre care iti poti indrepta atentia? Stim ca vrei sa gasesti un medic de incredere, la care sa poti apela de fiecare data cand tu sau un membru al familiei tale se confrunta cu o problema de sanatate, motiv pentru care, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit o lista de medici de familie chiar din orasul tau. Asigura-te ca te informezi corespunzator cu privire la fiecare cadru medical in parte, astfel incat sa stii care sunt punctele sale pro, cat si cele contra.

In Arad exista o multime de medici de familie la ajutorul carora poti apela, dar nu toti sunt bine pregatiti si empatici asa cum ti-ai dori. Tocmai de aceea ti-am pregatit un top cinci al celor mai experimentati si implicati medici din orasul tau. Iata care sunt acestia, dar si ce trebuie sa stii despre fiecare in parte.

Care este costul unei consultatii la medicul de familie in Arad?

Pentru ca vrem sa fii la curent cu toate informatiile necesare, ti-am pregatit mai jos un tabel in care sunt incluse toate preturile aplicate pentru o consultatie la medicul de familie din Arad. Cu toate ca, de regula, acest serviciu medical este gratuit, se aplica o anumita taxa in cazul pacientilor care nu sunt inscrisi pe lista medicului respectiv:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Drutau
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Consultatii amanuntite
 • Servicii prompte
 • Atentie la detalii
 • Solutii pesonalizate
Dr. Zaharia
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Consultatii ireprosabile pentru adulti si copii
 • Servicii rapide si eficiente
 • Tratamente personalizate
 • Act medical de calitate
Dr. Ana Vamosiu
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Implicare, buna pregatire, empatie si pasiune
 • Echipamente corespunzatoare
 • Servicii, consultatii si tratamente ireprosabile
 • Amenajare placuta si atmosfera primitoare
Dr. Dan Tomsa
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Comunicare excelenta intre medic – pacient
 • Consultatii si examinari amanuntite
 • Dotari moderne
 • Ambient atractiv si atitudine prietenoasa
Policlinica AS
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Medici cu o buna pregatire
 • Consultatii precise
 • Tratamente eficiente si personalizate
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 medici de familie din Arad la care sa apelezi cu incredere

Nu toata lumea are norocul de a gasi un cadru medical bine pregatit din prima incercare, motiv pentru care nu putine sunt persoanele care vor sa isi schimbe medicul de familie din Arad dupa o anumita perioada. Pentru a te asigura ca a doua optiune este mai buna, ti-am pregatit mai jos cinci cei mai apreciati si cautati medici din oras la ajutorul carora poti apela cu incredere. Iata cine sunt si ce au de oferit:

1. Dr. Daniela Drutau

Cabinetul medical individual al dr. Daniela Drutau se adreseaza tuturor pacientilor care se afla in cautarea unui medic de familie din Arad. Unitatea medicala este echipata in mod corespunzator, cu dispozitive si aparaturi moderne, menite sa imbunatateasca actul medical si sa ofere rezultate prompte. Pe langa toate acestea, dr. Daniela Drutau mai asigura si urmatoarele servicii: eliberarea adeverintelor pentru inscrierea la diferite examene si cursuri, certificatelor prenuptiale, de deces si adeverintelor pentru permisul de portarma. De asemenea, mai pune in aplicare vaccinari, consultatii de specialitate, elibereaza retete gratuite si interpreteaza rezultatele analizelor medicale. 

Pretul aplicat pentru o consultatie este de 60 lei in cazul pacientilor neinscrisi pe lista sa.

Cabinetul sau medical este apreciat de toti pacientii, beneficiind de un rating ridicat, conform recenziilor pozitive postate in mediul online. Actul medical alcatuit din consultatii amanuntite si servicii prompte este unul ireprosabil, atentia la detalii este una crescuta, iar solutiile recomandate sunt intotdeauna personalizate in functie de necesitatile pacientului.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Daniela Drutau
Vezi Pareri

2. Dr. Dinu Stefan Zaharia

Dr. Dinu Stefan Zaharia este un alt medic de familie din Arad care isi desfasoara activitatea cu precizie si implicare. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si consultatiile de specialitate, prin care depisteaza daca pacientul se confrunta cu o problema de sanatate, planurile de tratament atent alcatuite, eliberarea retetelor compensate, a adeverintelor, dar si a biletelor de trimitere catre diverse unitati medicale. Medicul are experienta atat in abordarea adultilor, cat si a copiilor, asigurand un mediu potrivit pentru acestia.

Tariful aplicat pentru o consultatie la dr. Dinu Stefan Zaharia este de 80 lei.

Toate recenziile sunt favorabile, pacientii declarandu-se multumiti de impactul pozitiv pe care acest medic il are asupra sanatatii lor. Consultatiile efectuate atat pentru adulti, cat si pentru copii sunt ireprosabile, serviciile puse in aplicare sunt rapide si eficiente, iar tratamentele recomandate sunt personalizate in functie de istoricul medical al pacientului, dar si in functie de patologia de care sufera.

3. Dr. Ana Vamosiu

Dr. Ana Vamosiu este un medic primar de familie in Arad cu o experienta vasta in domeniu, capabila sa trateze pacienti cu afectiuni periculoase. Cabinetul sau medical este echipat in mod corespunzator cu dispozitive si echipamente calitative, prin care pacientul poate beneficia de o consultatie sau o examinare ireprosabila. Printre serviciile pe care le pune in aplicare merita amintite: eliberarea biletelor de trimitere catre diverse unitati medicale, adeverintelor si retetelor compensate, stabilirea unor tratamente si a unor solutii personalizate care au ca scop vindecarea pacientului. 

Costul aplicat pentru o consultatie la dr. Ana Vamosiu este 70 lei.

Pacientii declara ca s-au bucurat de fiecare data de o experienta placuta la dr. Ana Vamosiu, unde au primit tratamentele necesare vindecarii problemei de sanatate cu care s-au confruntat. Implicarea, buna pregatire, empatia si pasiunea pentru domeniul medical sunt unele dintre atuurile medicului de familie puternic apreciate. De asemenea, cabinetul este echipat in mod corespunzator si amenajat placut, contribuind la conturarea unei atmosfere primitoare.

4. Dr. Dan Tomsa

Un alt medic de familie din Arad pe care ti-l recomandam si la care poti apela cu incredere este dr. Dan Mihai Tomsa. Are o experienta vasta in domeniu, urmand studiile universitare la Universitate de Vest „Vasile Goldis” din Arad si lucrand in Spitalul Clinic Judetean din Arad pentru o perioada de peste 6 ani. Cabinetul sau specializat in medicina de familie este echipat in mod corespunzator cu dispozitive si aparaturi moderne, asigurand un act medical ireprosabil. Printre serviciile pe care medicul le asigura se amintesc si: consultatii de specialitate, gasirea unor solutii personalizate in functie de problema de sanatate, elaborarea unui plan de tratament, interpretarea analizelor medicale, eliberarea biletelor de trimitere, adeverintelor si retetelor compensate etc.

Pretul pentru o consultatie este de 80 lei.

Comunicarea dintre medic si pacient este una excelenta, serviciile puse in aplicare sunt eficiente si precise, iar consultatiile si examinarile se efectueaza amanuntit. Tocmai din acest motiv majoritatea pacientilor au publicat recenzii pozitive cu privire la activitatea desfasurata de medicul de familie. In plus, atmosfera este primitoare, iar atitudinea sa este una prietenoasa atat cu adultii, cat si cu cei mici.

5. Policlinica AS

Policlinica AS este o unitate medicala din Arad asigura si servicii de medicina de familie pentru pacientii interesati. Departamentul gazduieste o echipa bine pregatita de medici care activeaza in acest domeniu si care asigura o multime de servicii ireprosabile. Colectivul este format din: dr. Aida Moldovan, medic primar, dr. Monica Elekes (Urszinyi), dr. Clara Fonta, dr. Alina Constantin (Sarosi), dr. Dan Matica, medici specialisti. Cabinetul in care isi desfasoara activitatea este echipat cu toate dispozitivele si echipamentele necesare pentru intreprinderea unui act medical ireprosabil. Printre serviciile practicate de medic sunt amintite si consultatiile de specialitate, dar si elaborarea unor planuri eficiente de tratament.

Consultatia la medicul de familie este de 50 lei la cerere si gratuita pentru pacientii inscrisi.

Impresia pacientilor cu privire la clinica este in mare parte pozitiva. Departamentul de medicina de familie este reprezentat de medici cu o buna pregatire in domeniu, capabili sa intreprinda un act medical fara greseala. Consultatiile sunt precise, tratamentele stabilite sunt eficiente si adaptate in functie de fiecare pacient in parte, iar atmosfera este primitoare pentru toata lumea.

Concluzii

Daca vrei sa iti schimbi medicul de familie din Arad cu unul care sa arate mai multa implicare si empatie, ai ajuns la articolul potrivit. Cei prezentati de mai sus sunt unii dintre cei mai apreciati medici din oras, datorita experientei vaste in domeniu, dar si bunei pregatiri, oferind solutii personalizate pentru fiecare pacient in parte.