Meniu

Medici familie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Concomitent cu nevoile crescande de servicii de sanatate, medicii de familie din Bacau joaca un rol vital in identificarea, tratamentul si gestionarea problemelor medicale ale pacientilor. Ei sunt puntea catre un sistem de sanatate mai accesibil si mai uman, asigurand fiecarei persoane inscrise pe listele lor ingrijirea necesara.

Daca vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie in alegerea unui medic de familie bun in Bacau, citeste pana la capat acest articol si descopera care este cea mai buna optiune pentru exigentele tale.

Unde gasesti cabinete de medici de familie in Bacau?

Cabinetele de medici de familie din Bacau sunt raspandite in toate cartierele orasului. In acest articol le-am selectat pentru tine pe cele mai apreciate. Le poti gasi dupa numele medicilor in tabelul de mai jos, in care vei gasi si preturile aferente pentru o consultatie in cazul pacientilor care nu se regasesc pe listele lor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Florica Capata
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic competent
 • Amabilitate fata de pacienti
 • Aglomeratie
Dr. Nicoleta Baidac
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii impecabile
 • Cabinet modern si primitor
 • Medic amabil
 • Solutii eficiente de tratament
Dr. Delia Iordachioaia
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Servicii de ireprosabile
 • Cabinet modern
 • Examinari minutioase
 • Sfaturi competente
Clinica Sfanta Maria
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionist
 • Timp de asteptare mare
 • Rezultate comunicate tarziu
MedicalTop
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai buni medici de familie din Bacau

In ceea ce priveste medicii de familie din Bacau, pacientii apreciaza calitati precum competenta, experienta, disponibilitatea si amabilitatea. Este, desigur, ceea ce iti doresti si tu de la un medic de familie bun. In sectiunea urmatoare a articolului vei avea acces la informatii bine documentate despre activitatea lor, despre calitatea serviciilor, pregatirea de specialitate, dotarile suplimentare ale cabinetelor si zona orasului in care sunt amplasate cabinetele. Nu vor fi ignorate nici parerile pacientilor tratati de catre acesti medici. 

1. Dr. Florica Capata

Intre medicii de familie din Bacau, dr. Florica Capata se recomanda printr-o experienta de peste 10 ani in lucrul cu pacientii, disponibilitate si competente in ecografia generala. Este medic specialist in medicina de familie si examineaza, la cabinetul din strada Mioritei nr. 70, pacientii de toate varstele, aplicand masuri de preventie, tratamente si prescriptii pentru rezolvarea problemelor de sanatate ale persoanelor inscrise pe lista ei de pacienti.

Pentru o consultatie, medicul poate percepe suma de 70 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experientele inregistrate la acest cabinet, de serviciile de calitate, de competenta si amabilitate medicului. Dr. Capata este, de asemenea, foarte cautata, ceea ce pacientii prezinta in termeni de disconfort cauzat de aglomeratie.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Florica Capata
Vezi Pareri

2. Dr. Nicoleta Baidac

Dr. Nicoleta Baidac, medic primar in medicina de familie, are cabinetul individual propriu in strada Mihai Eminescu nr. 5. Aici preia pacientii pentru consultatii, examinari, prescriptii, bilete de trimitere si diferite adeverinte medicale de care acestia au nevoie.

Pretul consultatiei este de 80 de lei, in caz ca pacientul nu este inscris inca pe listele medicului sau daca s-au epuizat fondurile de la Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Bacau.

Pacientii apreciaza serviciile de calitate ale medicului, cabinetul modern si primitor, amabilitatea doctoritei si solutiile eficiente de tratament.

3. Dr. Delia Iordachioaia

Dr. Delia Iordachioaia, medic specialist in medicina de familie, este unul dintre medicii de familie apreciati de pacientii din Bacau. La cabinetul sau din strada 22 decembrie, medicul acorda consultatii pentru copii si adulti, aplica solutii de imunizare conform schemei de vaccinari recomandata de Ministerul Sanatatii, emite prescriptii de medicamente gratuite si compensate, bilete de trimitere pentru analize, investigatii si examinari de catre medicii specialisti.

Tariful pentru o consultatie este de 90 de lei.

Prestatiile medicului sunt considerate de calitate, iar cabinetul sau este apreciat ca unitate medicala moderna, in care pacientii beneficiaza de examinari minutioase si sfaturi competente.

4. Clinica Sfanta Maria

Cabinete de medici de familie functioneaza in Bacau si in cadrul Clinicii Sfanta Maria din strada Nicolae Balcescu nr. 1. La Clinicile si Laboratoarele Sfanta Maria vei gasi servicii de medicina de familie, medicina muncii, medicina interna, ORL, gastroenterologie, cardiologie, neurologie, endocrinologie, dermatologie, obstretica-ginecologie, psihiatrie, psihologie si ecografie generala, precum si peste 1200 de analize de laborator. Activeaza aici doi medici de familie: dr. Elena Dragan si dr. Camelia Filimon, medici primari in medicina de familie.

Pentru o consultatie se percepe pacientilor neinscrisi pe listele medicilor 100 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste activitatea Clinicii Sfanta Maria, in functie de cabinetul caruia i s-au adresat. Unii spun ca serviciile sunt de calitate, iar medicii sunt profesionisti. Pe de alta parte insa, se acuza nerespectarea programarilor, timpul mare de asteptare atat la consultatii, cat si dupa rezultatul analizelor.

5. MedicalTop

In cadrul Policlinicii MedicalTop functioneaza cabinetul medicului de familie dr. Natalia Pripa, medic specialist in medicina de familie. Situata in Strada Erou Ciprian Pintea nr. 17, MedicalTop este o clinica in care se pot accesa diagnostic si tratament pentru afectiuni din peste 30 de specializari medicale, analize de laborator si investigatii imagistice performante – computer tomograf, radiografii, ecografie, ecografie morfo-fetala si osteodensitometrie DEXA.

Pretul consultatiei la medicul Natalia Pripa este de 100 de lei. 

Experientele pacientilor la aceasta clinica sunt diferite, asa cum se poate observa din continutul recenziilor de pe Google. Unii spun ca au gasit aici medici profesionisti, ale caror competente au dus la rezolvarea problemelor de sanatate. Pe de alta parte, sunt reclamate aspecte negative precum timpul mare de asteptare, din cauza deficientelor in administrarea programarilor si comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Medicii de familie din Bacau activeaza in cadrul unor cabinete individuale proprii sau in clinici private cu multiple specializari. Unitatile medicale din top sunt dotate cu aparatura de calitate, pentru examinari temeinice, iar medicii de familie sunt competenti, experimentati si dispusi sa ofere pacientilor inscrisi pe listele lor servicii de prevenire a imbolnavirilor, diagnostic, tratament, prescriptii si trimiteri catre specialistii care sa le rezolve problemele de sanatate.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea sa iei cea mai buna decizie pentru monitorizarea sanatatii tale si sa alegi medicul de familie din Bacau care iti va satisface in mod optim nevoile. Poti programa intre timp o consultatie contra-cost la unul dintre medicii din clasamentul de mai sus si vei avea sansa de a experimenta maniera de abordare medicala pe care o foloseste medicul specialist in medicina de familie pe care il vei alege.