Meniu

Medici familie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Mai multi medici de familie din Bistrita sunt cautati pentru calitatea ingrijirilor pe care le ofera si pentru faptul ca sunt implicati si asigura sprijin pacientilor atunci cand au nevoie de asistenta medicala si/sau indrumare. Acest articol prezinta mai multe detalii despre medicii de familie considerati a fi cei mai buni, informatiile fiind utile pentru cei care se afla in cautarea unui astfel de profesionist. 

Medicul de familie este cel la care apelezi in prima instanta atunci cand tu sau un membru al familiei aveti probleme de sanatate. Medicul tine evidenta istoricului medical si va poate sprijini cu ingrijiri medicale imediate sau recomandari catre medici specialisti. 

Care sunt cei mai buni medici de familie din Bistrita?

La o cautare pe Google, o sa observi ca in Bistrita exista mai multe cabinete si unitati medicale, deci si suficienti medici de familie. Pentru a iti fi mai usor sa alegi, am alcatuit un tabel care surprinde numele medicilor considerati a fi cei mai buni, alaturi de tariful aferent unei consultatii (care se plateste atunci cand numarul de consultatii gratuite pentru o zi se epuizeaza): 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Dana Suteu
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medic bine pregatit
 • Rabdare, atentie si profesionalism
 • Cabinet ingrijit
Dr. Ramona Sabau
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Servicii impecabile
 • Profesionalism
 • Bunavointa
 • Preocupare fata de starea de bine a pacientilor
Dr. Otilia Tanase
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic foarte bun
 • Profesionalism si implicare
 • Amabilitate si empatie
Dr. Bugariu
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Medic calificat
 • Atmosfera prietenoasa
 • Sprijin pentru pacienti
Hardmed
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Gama variata de specialitati medicale
 • Echipa de profesionisti
 • Consultatii amanuntite
 • Clinica moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top medici de familie din Bistrita

Locuitorii orasului Bistrita au la dispozitie serviciile mai multor medici de familie, despre care poti afla mai multe in prezentarea de mai jos:

1. Dr. Dana Suteu

Dr. Dana Suteu este unul dintre medicii de familie care profeseaza in Bistrita si care sunt cautati de un numar mare de pacienti. Cu experienta vasta in domeniul medical, aceasta se ocupa de consultatii, planificari familiale, educatie sanitara si elibereaza diferite documente medicale. Dr. Suteu asigura fiecarui pacient o abordare individuala, in care se tine cont de istoricul sau medical si de nevoile actuale de ingrijire medicala.

Pretul unei consultatii este de 80 lei.

Pacientii doamnei doctor Dana Suteu spun despre aceasta ca e un medic deosebit, care lucreaza alaturi de asistente amabile si cooperante. Medicul are experienta si ii trateaza pe pacienti cu rabdare, atentie si profesionalism, fiind implicata si lucrand intr-un cabinet ingrijit.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Dana Suteu
Vezi Pareri

2. Dr. Ramona Sabau

Printre cei mai buni medici de familie care lucreaza in Bistrita se numara si dr. Ramona Veronica Sabau. Numerosi pacienti ii solicita zilnic serviciile, fie ca e vorba despre consultatii, eliberare de documente medicale sau acordare de ingrijiri medicale primare. Aceasta pune accent pe siguranta si bunastarea pacientilor, avand o abordare complexa a fiecarui caz. 

Pentru o consultatie, pacientii vor plati suma de 70 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile pe care le ofera dr. Sabau. Cateva dintre calitatile apreciate la acest medic sunt profesionalismul, amabilitatea si preocuparea fata de starea de bine a pacientului.

3. Dr. Otilia Tanase

Dr. Otilia Tanase face parte dintre medicii de familie la care te poti inscrie daca locuiesti in Bistrita. Aceasta isi desfasoara activitatea intr-un cabinet medical dotat corespunzator, unde ofera pacientilor asistenta medicala primara, sprijin in gestionarea unor afectiuni, explicatii privind diferite diagnostice si trimiteri catre specialisti. 

Pacientii vor achita suma de 80 lei pentru o consultatie.

Persoanele care sunt inscrise la cabinetul dr. Otilia Tanase sustin ca este un medic foarte bun, implicat in tratamentul pacientului. Acestia o recomanda si altor persoane, datorita calitatilor de care da dovada: profesionalism, amabilitate si rabdare.

4. Dr. Margareta Bugariu

Persoanele din Bistrita care vor sa se inscrie la un medic de familie bun pot sa aleaga cabinetul dr. Margareta Bugariu. Cu experienta vasta in medicina de familie, aceasta se adreseaza pacientilor de toate varstele, la dispozitia carora pune servicii de asistenta medicala primara, consultatii, indrumari si coordonare catre specialisti etc. 

Tariful pentru o consultatie este de 70 lei. 

Opiniile despre acest cabinet sunt in mare parte pozitive. Oamenii spun ca dr. Margareta Bugariu este un medic foarte bun, care i-a ajutat de fiecare data cand au avut probleme de sanatate, fie cu tratamente, fie cu trimiteri catre specialisti si sfaturi utile. Este o persoana amabila si rabdatoare.

5. Hardmed

Hardmed este un centru medical din Bistrita unde vei gasi inclusiv medici de familie, aceasta fiind una dintre numeroasele specialitati acoperite in cadrul unitatii. Cateva dintre celelalte arii terapeutice disponibile sunt chirurgia plastica, medicina interna, psihologia, neurologia etc. Centrul Hardmed a fost infiintat cu obiectivul de a oferi pacientilor acces la consultatii de specialitate in aproape orice ramura medicala, adoptand in permanenta cele mai noi tehnici medicale. Se foloseste aparatura de ultima generatie, iar colectivul este format din specialisti renumiti, cu experienta vasta in domeniile lor de activitate medicala.  

La cabinetul de medicina de familie, consultatia are tariful de 100 lei. 

Foarte multe persoane care au ales centrul medical Hardmed si-au relatat experienta si in mediul online, unde au mentionat ca sunt foarte multumiti de alegerea facuta. Clinica este moderna si frumos amenajata, serviciile sunt de calitate, iar consultatiile amanuntite. Echipa este formata din profesionisti, care acorda atentie pacientilor si sunt deschisi, rabdatori, amabili si devotati. In mare parte, recenziile sunt pozitive, insa unii pacienti spun ca timpul de asteptare este destul de lung. 

Concluzii

Experienta si feedback-ul de la alti pacienti sunt principalele aspecte pe care sa le verifici daca te afli in cautarea unui medic de familie in orasul Bistrita. Asa cum o arata clasamentul anterior, mai multi doctori din acest oras sunt specializati in medicina de familie si ofera ingrijiri de calitate pacientilor de toate varstele.