Meniu

Medici familie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai confruntat in ultima vreme cu anumite simptome neobisnuite si nu stii daca este cazul sa apelezi la ajutorul medicului de familie din Brasov? Daca simptomele persista mai mult de o saptamana si observi chiar o inrautatire in privinta acestora, atunci cu siguranta vizita la medicul de familie este primul pas pe care trebuie sa il faci. Explicandu-i situatia in care te afli, comunicand despre presupunerile si temerile pe care le ai in legatura cu o potentiala afectiune, medicul va sti exact ce trebuie facut pentru inceperea investigatiilor necesare. In cele mai multe cazuri, analizele de sange sunt punctul de plecare in depistarea unei patologii, fiind urmate de alte investigatii mai aprofundate daca problema de sanatate nu este depistata. 

Daca vrei sa te inscrii la un medic de familie din Brasov sau sa te muti la altcineva pentru ca nu rezonezi suficient de mult cu actualul, iti recomandam sa citesti mai departe. In cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu cei mai apreciati medici din orasul tau pe care ii poti lua in considerare si care iti vor asigura tot ajutorul de care ai nevoie.

Cat costa o consultatie la medicul de familie in Brasov?

Daca vrei sa beneficiezi de o consultatie la un alt medic de familie din Brasov, altul decat cel la care esti inscris, va trebui sa achiti costul consultatiei. Iata care sunt preturile practicate de regula pentru acest serviciu medical, dar si care sunt medicii la care poti apela:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Roxana Brok
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Rating ridicat
 • Act medical profesional
 • Bun simt, profesionalism si empatie
 • Servicii ireprosabile
 • Examinari precise si tratamente eficiente
Dr. Comsulea
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Rating ridicat
 • Servicii si consultatii precise
 • Examinari ireprosabile
 • Tratamente atent personalizate
 • Echipamente de o performanta inalta
Dr. Gabriela Susu
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Atmosfera primitoare
 • Solutii personalizate
 • Examinari precise
 • Consultatii amanuntite
 • Cabinet curat si corect echipat
Dr. Liana Cristian
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Consultatii ireprosabile
 • Servicii onorate cu profesionalism
 • Tratamente personalizate
 • Medic primar in medicina de familie
 • Competenta si buna pregatire
Dr. Iulia Foltis
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Profesionalism, amabilitate si implicare
 • Investigatii si examinari amanuntite
 • Rezultate precise si rapide
 • Tratamente personalizate
 • Comunicare deficitara intre pacienti si personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 medici de familie din Brasov la care te poti inscrie

Esti in cautarea unui medic bun de familie din Brasov care sa iti asigure un act medical de calitate si care sa raspunda tuturor necesitatilor tale intr-o maniera prompta? Atunci cele cinci optiuni pe care ti le-am pregatit anterior iti vor fi de ajutor. Citeste cu atentie despre fiecare in parte si afla cine crezi ca s-ar potrivi cel mai bine conform preferintelor tale:

1. Dr. Roxana Brok

Cabinetul medical al dr. Roxana Brok este specializat in medicina de familie in Brasov, oferind tututor pacientilor posibilitatea de a beneficia de o consultatie de specialitate la standarde ridicate. Cu titlul de medic primar, dr. Roxana Brok asigura un act medical de calitate, examinand cu atentie starea pacientului si eliberandu-i bilete de trimitere catre diverse unitati medicale, pentru aprofundarea investigatiilor. A absolvit Universitatea „Transilvania” din Brasov, Facultatea de Medicina si si-a inceput experienta de munca in anul 2011. Printre serviciile pe care le asigura sunt amintite si: consultatii pentru adulti si copii, tratamente personalizate, deplasari la domiciliu si vaccinari. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de specialitate este de 60 lei.

Conform rating-ului ridicat, toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, pacientii laudand actul medical si profesionalismul medicului de familie. Bunul simt, buna pregatire, serviciile ireprosabile si empatia sunt principalele motive pentru care activitatea medicului primar este atat de bine privita de pacienti. Pe langa examinarile precise efectuate in cadrul cabinetului, medicul are competenta si de a stabili planuri eficiente de tratamente.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Roxana Brok
Vezi Pareri

2. Dr. Mihaela Comsulea

Un alt cabinet medical pe care ti-l recomandam este cel al doamnei dr. Mihaela Comsulea, specializat de asemenea tot in medicina de familie in Brasov, prioritizand medicina preventiva. Aceasta este medic specialist in domeniu, avand o experienta vasta si o buna pregatire in tratarea eficienta a pacientilor. Printre serviciile pe care le ofera sunt amintite si: eliberarea biletelor de trimtere catre diverse unitati medicale, adeverintelor si retetelor compensate, examinarea atenta a pacientului, stabilirea unui tratament adecvat in functie de problema cu care se confrunta si asigurarea unei consultatii corect efectuate. Alaturi de echipamentele si aparaturile necesare, actul medical decurge perfect.

Pretul unei consultatii la dr. Mihaela Comsulea este de 50 lei.

Toate recenziile postate in mediul online cu privire la acest medic sunt pozitive, contribuind semnificativ la un rating ridicat. Serviciile si consultatiile efectuate sunt precise, examinarile sunt ireprosabile, tratamentele recomandate sunt atent personalizate in functie de fiecare pacient in parte, iar echipamentele folosite sunt unele de o performanta inalta.

3. Dr. Gabriela Mariana Susu

A treia optiune pe care ti-o prezentam cand vine vorba de medici de familie in Brasov este dr. Gabriela Mariana Susu, un cadru medical cu o experienta vasta in domeniu. Cabinetul sau de medicina de familie asigura examinari, consultatii si vaccinari tuturor pacientilor, doctorul avand competenta de a oferi solutii personalizate pentru fiecare persoana in parte, judecand dupa patologiile de care sufera. Tratamentul recomandat este unul adaptat in functie de nevoi, iar echipamentele folosite sunt unele de o calitate superioara, capabile sa asigure un act medical corect.

Consultatia la cabinetul dr. Gabriela Mariana Susu este de 70 lei.

Conform recenziilor postate online, majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat, dar si de capacitatea medicului de a asigura o atmosfera primitoare pentru toata lumea. Medicul specialist asigura solutii personalizate pentru fiecare persoana in parte, examinari precise si consultatii amanuntite intr-un cabinet corect echipat si curat.

4. Dr. Liana Cristian

Dr. Liana Cristian este un medic de familie din Brasov, care asigura servicii profesionale intr-un cabinet bine pregatit si echipat in mod corespunzator. Echipa medicala este alcatuita din dr. Liana Cristian, medic primar si as. med. Aurica Petronela Vas, cu o buna pregatire in domeniu. Aceasta asigura consultatii atat pentru adulti, cat si pentru copii, vaccinari, eliberare documente (adeverinte medicale, avize epidemiologice, certificate, scrisori si rapoarte medicale, bilete de trimitere, retete compensate si concedii medicale). Exista si anumite servicii pe care le poate efectua, dar care nu sunt decontate de CASBV ca cele mentionate anterior. Printre acestea se numara si: adeverinta pentru angajare, pentru scoala de soferi, certificat prenuptial, certificat medical, adeverinta de control periodic, eliberare acte pentru autoritati, tratament injectabil, masurarea tensiunii pentru pacientii care se afla in afara listei.

Pretul pentru o consultatie la dr. Liana Cristian in cazul pacientilor care se afla in afara listei este de 50 lei.

Majoritatea recenziilor atribuite doamnei dr. Liana Cristian reflecta buna pregatire a medicului primar de familie, dar si competenta sa de tratare eficienta a tuturor pacientilor. Consultatiile decurg ireprosabil, serviciile medicale sunt onorate cu profesionalism, iar tratamentele sunt adaptate in functie de necesitatile si patologiile fiecarui pacient in parte. 

5. Dr. Iulia Foltis

Ultima varianta pe care ti-o prezentam este dr. Iulia Foltis, medic primar in medicina generala si in medicina de familie in Brasov, care isi desfasoara activitatea si in cabinetul sau individual, si in cadrul clinicii Promed din oras. Aceasta are competenta de a efectua si ecografii, asigurand urmatoarele servicii: consultatie de medicina generala si de medicina de familie, ecografie abdominala, certificat prenuptial pentru cetatenii romani, adeverinta medicala, vaccinari. Toate acestea se desfasoara intr-un cadru bine echipat si pregatit, pacientii fiind examinati si tratati cu atentie de catre medicul primar. 

Consultatia la medicul de familie dr. Iulia Foltis din Brasov este de 100 lei.

Profesionalismul, amabilitatea si implicarea sunt principalele aspecte apreciate de pacientii care au pasit pragul cabinetului de medicina de familie coordonat de dr. Iulia Foltis. Investigatiile si examinarile sunt amanuntite, rezultatele obtinute sunt precise si rapide, iar tratamentele recomandate sunt intotdeauna recomandate in functie de problema de sanatate a pacientului. Cu toate acestea, lipsa de amabilitate a personalului de la receptie a fost un motiv puternic de deranj pentru multi pacienti.

Concluzii

Daca locuiesti in Brasov si vrei sa te inscrii la un medic de familie de incredere, pe care sa te poti baza in situatiile neplacute in ceea ce priveste sanatatea ta, atunci iti recomandam sa citesti cu atentie toate cele cinci descrieri de mai sus. Vrem sa beneficiezi de unele dintre cele mai bune servicii medicale, motiv pentru care mai sus ti-am adus la cunostinta unii dintre cei mai competenti si apreciati medici din oras.