Meniu

Medici familie Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu primele simptome de raceala si nu stii cum poti sa o tratezi rapid, asa ca te-ai gandit sa soliciti ajutorul medicului de familie din Sectorul 2? Din fericire, medicul de familie este cel care trebuie sa gaseasca solutii adecvate indiferent care este problema de sanatate cu care te confrunti. Nu te neglija si mergi la cabinetul sau de fiecare data cand simti ca ceva nu este in regula sau cand vrei sa faci controale de rutina. Solicita-i ajutorul si atunci cand unul dintre membrii familiei nu se simte bine.

Multumita varietatii de cabinete de medici de familie din Sectorul 2 existente in capitala, iti recomandam sa iei in considerare cele cinci variante pe care ti le-am prezentat mai jos in articol. Medicii au o buna pregatire, desfasurand un act medical corect. Apeleaza la ajutorul lor ori de cate ori te afli intr-o situatie neplacuta din punctul de vedere al sanatatii.

Cat costa o consultatie la medicul de familie in Sectorul 2?

De regula, consultatia de specialitate la medicul de familie in Sectorul 2 este gratuita in cazul pacientilor inscrisi. Taxa se aplica numai in cazul pacientilor care nu se afla in colaborare cu acesta. Afla care sunt tarifele aplicate de regula pentru un astfel de serviciu medical, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Boboc
Clinica-Verificata
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Cabinet corect echipat si amenajat
 • Investigatii si examinari ireprosabile
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Servicii personalizate
 • Ambianta placuta si mediu confortabil
Dr. Mihaela Udrescu
50 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 50 Ron
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Servicii corecte
 • Consultatii de specialitate
 • Diagnostic si tratament eficient
 • Abordare prompta
Dr. Ovidiu Tuca
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Examinare atent efectuata
 • Experienta vasta in domeniu
 • Solutii personalizate
 • Act medical ireprosabil
 • Abordare prompta
Dr. Razvan Florea
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Implicarea si gestionarea corecta a actului medical
 • Servicii personalizate si calitative
 • Investigatii si examinari precise
 • Tratamente eficiente
 • Empatie si pasiune pentru domeniu
Dr. Lidia Voinoiu
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Servicii atent efectuate si personalizate
 • Examinari amanuntite
 • Abordare moderna si prompta
 • Act medical complex
 • Dificultati de comunicare cu medicul
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 medici de familie din Sectorul 2 pe care sa ii iei in considerare

Cine nu isi doreste sa fie atent examinat de un medic de familie atunci cand se confrunta cu o problema de sanatate? In Sectorul 2 exista o multime de cadre medicale care iti ofera tot sprijinul necesar pentru a primi tratamentul corespunzator. Iata care sunt medicii pe care ti-i recomandam, dar si cat de bine pregatiti sunt in domeniul in care activeaza:

1. Dr. Valentina Boboc

Cabinetul medical individual al dr. Valentina Boboc din Sectorul 2 este specializat in medicina de familie, oferind tuturor pacientilor posibilitatea de a fi tratati in mod corespunzator, indiferent cat de severa este problema de sanatate de care sufera. Pe langa consultatiile de specialitate, medicul de familie mai pune in aplicare si urmatoarele servicii: EKG cu interpretare, ecografie abdominala generala, reno-vezicala, abdominala superioara, de san si pentru tiroida. De asemenea, poate oferi trimitere pentru efectuarea unei serii de analize medicale gratuite, alaturi de interpretarea corecta a acestora. In plus, pacientii care se inscriu la acest medic pot beneficia de o ecografie gratuita.

Consultatia de specialitate efectuata la dr. Valentina Boboc este de 90 lei.

Cabinetul medical este corect echipat, pacientii declarandu-se multumiti de serviciile ireprosabile de care au beneficiat. Investigatiile si examinarile sunt puse in aplicare ireprosabil, cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor performante, iar serviciile desfasurate sunt personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. In plus, ambianta este placuta, medicul asigurand un mediu confortabil chiar si pentru cei cu fobie de unitati medicale.

2. Dr. Mihaela Udrescu

Cabinetul medical individual al dr. Mihaela Udrescu din Sectorul 2 specializat in medicina de familie a fost infiintat in anul 2009 si dispune de o echipa medicala profesionista, formata din trei membri esentiali: dr. Mihaela Udrescu, medic primar in medicina de familie si medic specialist in gastroenterologie, asist. Adina Ciurusniuc si asist. Mirela Florina Stefan. Medicul are o experienta vasta in ecografia generala, master in Managementul Serviciilor Medicale de Sanatate Publica si titlul de formator. A desfasurat o activitate stiintifica prin participari cu lucrari personale si de grup la manifestari stiintifice medicale nationale si internationale si a publicat diverse articole in reviste medicale. Dr. Mihaela Udrescu exceleaza in medicina de preventie, asigurand consultatii amanuntite si un diagnostic precis. Printre serviciile care sunt desfasurate se numara si: consultatie la domiciliu / la cabinet, consultatie de control, raport medical, certificat prenuptial, adeverinta medicala pentru angajare, consiliere metode contraceptive, renuntare la fumat, ecografie generala, abdominala, pelvis, electrocardiograma, curs puericultura.

Pretul pentru o consultatie pentru cei care nu figureaza pe lista de pacienti este de 50 lei, iar consultatia la domiciliu in afara programului de lucru este 100 lei.

Serviciile dr. Mihaela Udrescu au un impact pozitiv asupra pacientilor cu diverse probleme de sanatate. Investigatiile sunt ireprosabile multumita aparaturilor de ultima generatie, serviciile aplicate sunt corecte, iar consultatiile de specialitate sunt atent efectuate cu scopul depistarii problemei de sanatate. In plus, medicul de familie raspunde prompt tuturor necesitatilor pacientilor.

3. Dr. Dan Ovidiu Tuca

Dr. Dan Ovidiu Tuca este un alt medic de familie din Sectorul 2 catre care iti poti indrepta atentia, datorita serviciilor ireprosabile pe care le pune in aplicare. A urmat Facultatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, a obtinut rezidentiatul in medicina de familie si medicina interna, avand competenta de a pune in aplicare o multime de proceduri si investigatii medicale. Pentru a-si imbunatati abordarea cu pacientul, medicul a participat la conferinte si congrese de pediatrie, medicina interna si medicina de familie in perioada 2006 – 2016: conferinta de Ultrasonografie Generala din Craiova, curs de ultrasonografie generala Spitalul Clinic Fundeni, curs de electrocardiografie si urgente medicale, curs de operator la fabricarea si prelucrarea polimerilor. Printre serviciile pe care le poate indeplini se numara si: eliberare fisa de aptitudini, control medical, eliberare retete si concedii medicale, bilete de trimitere la diverse unitati sanitare, certificate prenuptiale si de deces, analize medicale, adeverinte, vaccinari si tratamente, vizare carnete protectia muncii.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 70 lei.

Recenziile atribuite acestui medic de familie sunt favorabile, multumita capacitatii sale de a onora si trata mai multe tipuri de afectiuni. Examinarea este atent efectuata, multumita experientei sale vaste in domeniu, iar solutiile sunt personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient. Actul medical decurge ireprosabil, iar abordarea sa este una prompta.

4. Dr. Razvan Florea 

O alta varianta pe care ti-o recomandam este dr. Razvan Florea din Sectorul 2, care ofera servicii de medicina de familie. Acesta mai este specializat si in pediatrie, multumita experientei vaste din domeniu si a studiilor urmate. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, urmand sa se specializeze in medicina de familie. De asemenea, a participat la diverse cursuri anuale de perfectionare cu tematici, deschizandu-si ulterior un cabinet medical individual. Printre serviciile pe care le ofera se numara si: bilet de trimitere la diverse unitati sanitare, compensare retete, vaccinari, tratamente, consultatii de specialitate etc.

Pretul pentru o consultatie de specialitate la dr. Florea Razvane este de 80 lei.

Multi pacienti au acordat un rating pozitiv medicului de familie Razvan Florea, datorita implicarii sale si gestionarii unui act medical ireprosabil. Serviciile aplicate sunt adaptate in functie de necesitatile pacientilor, investigatiile si examinarile sunt precise, iar tratamentele elaborate sunt eficiente. In plus, pasiunea pentru domeniu si empatia sunt doua calitati puternic apreciate.

5. Dr. Lidia Voinoiu

Dr. Lidia Voinoiu este un medic primar in medicina de familie in Sectorul 2 care prioritizeaza insanatosirea pacientului, dar si prevenirea dezvoltarii unor afectiuni severe. Printre serviciile medicale pe care le indeplineste sunt amintite si: tratamentele si consultatiile de specialitate, elberarea biletelor de trimitere pentru diverse unitati medicale, prescriptiilor medicale, monitorizarea evolutiei sarcinii, indrumarea catre un medic ginecolog, adeverinte medicale pentru copii in caz de imbolnaviri, pentru inscrierea in colectivitate, administrare de medicamente. Cabinetul in care isi desfasoara activitatea este corect echipat pentru toate examinarile efectuate, cu scopul depistarii problemei de sanatate, dar si pentru identificarea cauzei acesteia. 

Pretul pentru o consultatie este de 50 lei

Medicul este implicat si interesat de starea pacientului sau, atragand astfel o multime de recenzii pozitive. Serviciile pe care le desfasoara sunt atent efectuate si personalizate in functie de necesitati, examinarile sunt amanuntite, iar abordarea este una moderna si prompta. Cu toate acestea, unii pacienti s-au confruntat cu dificultati de comunicare.

Concluzii

Vrei sa gasesti un medic de familie in Sectorul 2 care sa fie priceput, bine pregatit si implicat in activitatea pe care o desfasoara? Atunci iti recomandam sa citesti cu atentie continutul articolului de mai sus si sa descoperi care medic se potriveste mai bine cu preferintele si necesitatile tale. Nu neglija vizita la medic atunci cand te confrunti cu anumite probleme de sanatate si nici atunci cand trebuie sa monitorizezi o anumita afectiune.