Meniu

Medici familie Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista mai multe avantaje de care oamenii pot beneficia, in momentul in care se inscriu la medici de familie in sector 3. Un exemplu in acest sens este faptul ca primesc acces la o gama variata de specialitati, prin intermediul biletului de trimitere pe care il poate elibera un medic de familie. De asemenea, biletele respective le permit sa obtina consultatii si investigatii in mod gratuit. 

Pentru a te putea inscrie la medicul de familie la care iti doresti din sectorul 3, va trebui sa te prezinti la cabinetul acestuia cu documentele necesare. In general, este vorba cartea de identitate, cardul de asigurari sociale de sanatate si adeverinta de salariat. Celelalte detalii relevante vor fi discutate in momentul inscrierii la medic. 

Cat costa serviciile unor medici de familie in sector 3? 

Cand vine vorba de alegerea unui medic de familie in sector 3, bugetul poate avea un rol destul de important, intrucat tarifele practicate difera de la un cabinet la altul. Cu scopul de a te ajuta, ti-am pregatit un tabel in care au fost incluse sumele la care trebuie sa te astepti, in momentul in care alegi consultatia cu un medic de familie in acest sector: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Speranta Sante
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Personal calificat
 • Contract CASMB
 • Diverse servicii
 • Norme inalte de igiena
 • Atmosfera placuta
 • Laboratoare de analiza si imagistica
Dr. Constanta Mirea
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Personal calificat
 • Diverse servicii
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Dr. Loreta Radu
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Personal calificat
 • Consultatie la distanta
 • Eliberare retete online
 • Atmosfera placuta
 • Conditii optime de siguranta si confort
Dr. Valeria Herdea
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Program flexibil
 • Personal nepregatit la receptie
Dr. Maria Arsene
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Personal calificat
 • Contract CASMB
 • Experienta in domeniu
 • Participari la cursuri si congrese
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care isi practica meseria medici de familie in sector 3

Parcurgand randurile urmatoare, te vei familiariza cu optiunile pe care le ai in materie de medici de familie in sectorul 3 al capitalei. Exista clinici in cadrul carora isi desfasoara activitatea persoane cu o ampla experienta in domeniul serviciilor medicale, iar expertiza lor te poate ajuta sa-ti imbunatatesti starea de sanatate! 

1. Speranta Sante  

Primul loc in care se pot duce persoanele care au nevoie de un doctor de familie in sector 3 este Speranta Sante. Aici isi practica meseria Dr. Alina Niculina Tudor, iar misiunea ei este de a oferi solutii tuturor pacientilor, indiferent de varsta. Serviciile de care pot beneficia pacientii care viziteaza Speranta Sante sunt consultatiile, biletele de trimitere, tratamentul, adeverintele medicale, certificatele prenuptiale si vaccinarea. De asemenea, serviciile enumerate pot fi decontate prin CNAS sau cu plata directa. Cabinetul are laboratoare de analiza si imagistica, tocmai pentru ca pacientii sa poata beneficia de servicii complete. In scopul de a asigura conditii optime de siguranta si confort, la clinica sunt respectate niste norme inalte de igiena. 

Pretul unei consultatii pentru persoanele neasigurate este de 80 de lei. In caz contrar, consultatia este efectuata in mod gratuit. 

Mai multe persoane recomanda serviciile prestate in cadrul cabinetului Speranta Sante datorita amabilitatii, promptitudinii si profesionalismului de care da dovada personalul medical. Fiecare pacient primeste atentia de care are nevoie, astfel incat cazul lui sa fie analizat si solutionat. Un alt aspect pe care il apreciaza oamenii este atmosfera calda si primitoare de la cabinet. 

Vezi parerile pacientilor despre Speranta Sante  
Vezi Pareri

2. Dr. Constanta Mirea

Un alt medic de familie la care pot apela oamenii in sector 3 este Dr. Constanta Mirea , care ofera servicii pacientilor de toate varstele. Astfel, atat adultii, cat si micii pacienti insotiti de parinti, pot veni la cabinet pentru consultatiile de care au nevoie. Pe baza informatiilor obtinute, exista posibilitatea ca acestia sa primeasca un bilet de trimitere, pe care sa il foloseasca pentru a beneficia de servicii de specialitate, la preturi accesibile sau chiar in mod gratuit. Pe langa medic, din echipa cabinetului face parte si o asistenta bine pregatita. 

Pretul unei consultatii este de 60 de lei.  

Profesionalismul si dedicarea sunt cele doua aspecte care-i determina pe oameni sa recomande si altora activitatea cabinetului Dr. Constanta Mirea din capitala. Competentele personalului medical i-au ajutat pe multi pacienti sa depaseasca problemele cu care se confruntau in timp util. De asemenea, serviciile de calitate sunt oferite intr-un mediul placut si ingrijit. 

3. Dr. Loreta Radu 

Tot pentru expertiza unui medic de familie din sectorul 3, persoanele interesate mai pot apela si la cabinetul Dr. Loreda Radu, unde se efectueaza diverse servicii. Mai mult decat atat, pacientii care, din diverse motive, nu se pot deplasa pana la cabinet, au ca optiune consultatia la distanta. Aceasta se poate realiza prin diverse mijloace de comunicare, asa ca oamenii n-ar trebui sa amane vizita la doctor. Tot online pot fi transmise si retetele pentru diverse tratamente, astfel incat oamenii sa poata obtine medicamentele de care au nevoie in timp util. Pentru inscrierea la medicul de familie, cei interesati trebuie sa se prezinte cu o copie dupa cartea de identitate sau una dupa certificatul de nastere, in cazul copiilor cu varsta pana in 14 ani si dovada calitatii de asigurat. Schimbarea medicului de familie se poate face doar la 6 luni dupa inscrierea anterioara. 

Pretul unei consultatii cu medicul de familie este de 60 de lei. 

Exista persoane care sunt inscrise de ani de zile la Dr. Loreta Radu si sunt in continuare super multumite de serviciile de care au parte aici, intrucat reusesc sa-si rezolve de fiecare data problemele prin intermediul lor. Printre aspectele apreciate in mod deosebit se numara empatia si profesionalismul. In plus, cabinetul asigura conditii optime de siguranta. 

4. Dr. Valeria Herdea 

O alta optiune pe care o au oamenii in materie de servicii de medicina de familie in sector 3 este cabinetul Dr. Valeria Herea, medic primar si Presedintele Asociatiei Romane pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie. Programul cabinetului este unul flexibil, asa ca pacientii au posibilitatea sa se programeze pentru o consultatie atat dimineata, cat si in mijlocul zilei sau chiar pe seara, in functie de ziua din saptamana. 

O consultatie cu medicul de familie costa 80 de lei. 

Cele mai multe persoane care au optat pentru serviciile Dr. Valeria Herdea au avut parte de o experienta placuta, datorita personalului calm, profesionist si empatic. Medicul explica fiecare informatie cu rabdare si pe intelesul pacientului. Au existat si cateva situatii in care personalul de la receptie nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. 

5. Dr. Maria-Gianina Arsene  

In final, ultimul cabinet de pe lista este cel al medicului de familie Dr. Maria-Gianina Arsene din sectorul 3 al capitalei. Pe partea de educatie, aceasta a absolvit Facultatea de Medicina Generala Carol Davila din Bucuresti in 2000, iar pe parcursul carierei sale, a participat la numeroase congrese si intruniri stiintifice pe tema bolilor infectioase si a specialitatilor inrudite, de tip cardiologie, neurologie, gastroenterologie si pneumologie. 

Pretul unei consultatii este de 60 de lei. 

Printre aspectele pe care le-au scos in evidenta pacientii care au optat pentru serviciile cabinetului Dr. Maria-Gianina Arsene se numara profesionalismul, intelegerea si rabdarea. Oamenii care au venit aici au primit ajutor de fiecare data cand au avut nevoie. Un aspect mai putin placut asupra caruia au atras atentia pacientii este faptul ca programarile nu se respecta.  

Concluzii

In final, exista mai multe optiuni din care poti alege pentru a te inscrie pe lista unui medic de familie in sectorul 3. In general, aspectele pe care este ideal sa le ai in vedere sunt cele legate de pregatirea medicilor, facilitatile pe care cabinetele respective ti le pun la dispozitie si tarife.