Meniu

Medici familie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Relatia dintre medic si pacient trebuie sa fie una bazata pe comunicare, iar cand acest lucru nu este indeplinit, cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia catre un alt medic de familie din Buzau. Medicul de familie este prima persoana care trebuie sa fie instiintata cu privire la starea ta de sanatate, atunci cand te confrunti cu anumite probleme sau cand suspectezi ca suferi de anumite afectiuni. Toate aceste ingrijorari trebuie sa fie comunicate medicului, iar, pe baza lor, poti primi indrumarile necesare. Fie ca trebuie sa faci analize de sange sau anumite investigatii aprofundate, cadrul medical trebuie sa fie atent la fiecare pas si sa iti ofere sprijin. Daca simti ca nu prezinta suficient interes, cel mai probabil ar trebui sa cauti o varianta mai buna.

Pentru a-ti simplifica procesul de a gasi un medic implicat, iti prezentam o selectie atent pregatita cu unii dintre cei mai buni medici din Buzau la care te poti inscrie. Citeste in continuare si afla care dintre variantele de mai jos iti surade cel mai tare.

Care este pretul unei consultatii la medicul de familie in Buzau?

Cel mai probabil stii ca pentru o consultatie la medicul de familie in Buzau nu trebuie sa platesti, insa acest lucru se aplica doar in cazul in care te afli pe lista sa. Daca vrei la beneficiezi de o consultatie la un alt medic, se aplica anumite costuri. Iata care sunt acestea si cum variaza de la clinica la alta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Macelaru
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Servicii precise
 • Consultatii si examinari ireprosabile
 • Tratamente personalizate
 • Atmosfera primitoare si prietenoasa
 • Rabdare, empatie, implicare si buna pregatire
Dr. Dumitrache
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Act medical de calitate
 • Consultatie atent efectuata
 • Examinari aprofundate
 • Dispozitive performante
 • Tratament personalizat
Dr. Anda Aldea
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Servicii, consultatii si examinari ireprosabile
 • Dispozitive si aparaturi moderne
 • Diagnosticare si tratare eficientasi empatie
 • Act medical corect
Dr. Raileanu
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Consultatii si examinari ireprosabile
 • Diagnostic si tratament corect
 • Interactiune prietenoasa cu adulti si copii
 • Amenajare cu bun gust
Dr. Geamanu
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Servicii ireprosabile si prompte
 • Consultatii si examinari adaptate
 • Planuri personalizate de tratament
 • Amabilitate si profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 medici de familie din Buzau la care te poti inscrie

Te-ai hotarat sa iti schimbi medicul de familie din Buzau, insa pentru acest lucru trebuie sa verifici inainte daca varianta pe care vrei s-o iei in considerare rezoneaza cu preferintele tale? Atunci citeste cu atentie lista pe care ti-am pregatit-o mai jos si afla care sunt unii dintre cel mai bine cotati medici din orasul tau:

1. Dr. Erika Macelaru

Dr. Erika Macelaru este un medic primar in medicina de familie din Buzau care asigura servicii de o calitate superioara tuturor pacientilor. Cabinetul sau este echipat in mod corespunzator cu echipamente si dispozitive moderne, care contribuie semnificativ la desfasurarea unor examinari precise. Atributiile care fac parte din activitatea doamnei doctor de familie sunt: eliberarea biletelor de trimitere catre diverse unitati medicale, retetelor compensate, adeverintelor si certificatelor, efectuarea consultatiilor de specialitate si elaborarea unor planuri eficiente de tratament in functie de fiecare pacient in parte pe baza istoricului sau medical, dar si a patologiilor cu care se confrunta.

Pretul pentru o consultatie la dr. Erika Macelaru este de 60 lei.

Rabdarea, empatia, implicarea si buna pregatire in domeniu se numara printre principalele calitati apreciate la dr. Erika Macelaru. Serviciile puse in aplicare sunt precise, consultatiile si examinarile sunt atent efectuate, iar tratamentele sunt personalizate in functie de fiecare pacient in parte. In plus, atmosfera este primitoare si prietenoasa atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Erika Macelaru
Vezi Pareri

2. Dr. Mihaela Dumitrache

Dr. Mihaela Dumitrache este un alt medic de familie din Buzau catre care iti poti indrepta atentia si care iti asigura ingrijirile medicale necesare. Echipa este formata din dr. Mihaela Dumitrache, medic primar in medicina de familie si as. med. Elena Ionita, cu o buna pregatire in domeniu. Printre serviciile pe care le ofera sunt amintite si: consultatii copii si adulti, vaccinari copii si adulti, eliberarea documentelor medicale (adeverinte medicale, avize epidemiologice, certificate, scrisori si rapoarte medicale, bilete de trimitere, retete compensate si concedii medicale). Pe langa acestea, mai sunt asigurate si urmatoarele servicii, insa contra cost: consultatie pentru pacientii neinscrisi, adeverinta medicala pentru boli cronice, loc de munca, sursuri, angajare, certificat prenuptial, atestat puericultura, documente medicale la cerere si test rapid antigen.

Pretul pentru o consultatie la dr. Mihaela Dumitrache la cerere este de 70 lei.

Cabinetul sau a primit numeroase aprecieri, pacientii mentionand ca se bucura de o atmosfera primitoare si de un act medical de calitate. Consultatia este atent efectuata, tinandu-se cont de istoricul medical al pacientului, dar si de patologiile de care sufera, examinarile sunt aprofundate, multumita dispozitivelor medicale performante, iar tratamentul este atent personalizat. 

3. Dr. Anda Aldea

Cabinetul medical individual al dr. Anda Aldea se adreseaza tuturor pacientilor care sunt in cautarea unui medic de familie in Buzau la care sa se inscrie. Serviciile pe care le asigura sunt numeroase si au in vedere diagnosticarea si tratarea eficienta a pacientului. Printre acestea se numara si: eliberarea biletelor de trimitere catre diverse unitati medicale sau catre medici specialisti, retetelor compensate sau gratuite, adeverintelor si diverselor documente medicale, consultatii de specialitate, stabilirea unui plan eficient de tratament, in functie de patologiile pacientului. Toate acestea sunt efectuate in cadrul cabinetului, dotat cu toate echipamentele necesare, pentru desfasurarea unui act medical complet si corect.

Pretul pentru o consultatie la medicul de familie este de 50 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, medicul de familie a primit o multime de laude din partea pacientilor care au beneficiat de serviciile sale. Pe langa faptul ca exceleaza la efectuarea serviciilor, consultatiilor si examinarilor, cabinetul sau este si echipat corespunzator cu dispozitive si aparaturi moderne, care contribuie la desfasurarea unui act medical corect. In plus, atmosfera este una primitoare si placuta.

4. Dr. Laureana Raileanu

Dr. Laureana Alexandra Raileanu asigura servicii de medicina de familie in Buzau pentru toti pacientii care se inscriu pe lista sa. Implicarea medicului in actul medical este una crescuta, indeplinindu-si cu succes urmatoarele atributii: eliberarea documentelor medicale (retete compensate, concedii medicale, certificate, bilete de trimitere), vaccinari, consultatii de specialitate, planuri de tratament in functie de istoricul medical al pacientului etc. Cabinetul este echipat cu toate dispozitivele si aparaturile necesare pentru desfasurarea ireprosabila a tuturor serviciilor mentionate mai sus, medicul avand competenta de a-si monitoriza pacientii cu afectiuni cronice, asigurand un mediu primitor si pentru copii.

Pretul pentru o consultatie este de 60 lei.

Majoritatea recenziilor atribuite activitatii dr. Laureana Alexandra Raileanu sunt pozitive, datorita implicarii sale atat in interactiunea cu adultii, cat si cu copiii. Actul medical constituit din consultatii si examinari decurge excelent, iar diagnosticul si tratamentul stabilit sunt corecte de fiecare data. In plus, ambianta este placuta si prietenoasa mai ales pentru cei mici.

5. Dr. Manuela Geamanu

Dr. Manuela Geamanu este un medic de familie din Buzau care isi intampina pacientii cu amabilitate si caldura de fiecare data. Doamna doctor este specializata atat in medicina de familie, cat si in cea generala, punand in aplicare urmatoarele servicii: prescrierea retetelor medicale, eliberarea biletelor de trimitere, concediilor medicale, adeverintelor si documentelor medicale, consultatii de specialitate, examinari amanuntite, tratamente eficiente si elaborate in functie de predispozitiile si patologiile fiecarui pacient in parte etc. Actul medical desfasurat in cabinet este unul complet si corect multumita dispozitivelor folosite, dar si aparaturilor performante. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 50 lei.

Dr. Manuela Geamanu este apreciata in randul pacientilor pentru serviciile ireprosabile pe care le pune in aplicare, dar si pentru promptitudinea acestora. Consultatiile si examinarile sunt efectuate in cabinetul de specialitate, fiind atent adaptate in functie de istoricul medical al pacientului, dar si de patologiile de care sufera. In plus, are competenta de a elabora planuri personalizate de tratament, daca pacientul se confrunta cu o problema care intra in domeniul sau de expertiza.

Concluzii

Cu alte cuvinte, daca esti in cautarea unui medic de familie in Buzau si nu vrei sa faci o alegere gresita, te incurajam sa iti indrepti atentia catre cele cinci cadre medicale de mai sus. Nu numai ca desfasoara o activitate ireprosabila, dar asigura pacientului si un mediu confortabil in care sa se simta in siguranta. Citeste cu atentie descrierea fiecarui medic in parte si vezi care dintre cei prezentati anterior corespunde cel mai bine asteptarilor tale.