Meniu

Medici familie Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Consideri ca actualul medic de familie din Giurgiu la care esti inscris nu este suficient de implicat si te-ai hotarat sa faci o schimbare? Atunci esti pe drumul potrivit, pentru ca vrem sa iti prezentam patru medici de familie din orasul tau la care poti apela cu incredere si care iti vor oferi servicii ireprosabile. Este complet normal sa iti doresti sa te inscrii la un alt medic daca simti ca nu rezonezi suficient de mult cu cel actual. Chiar iti recomandam sa faci o astfel de schimbare, pentru ca trebuie sa te simti cat mai bine si in siguranta in prezenta unui astfel de cadru medical.

In cele ce urmeaza iti prezentam o lista cu medici de familie din Giurgiu pe care o poti lua in considerare si care te poate ajuta pentru o documentare completa. Nu este usor sa identifici un medic de incredere, tocmai de aceea vrem sa iti oferim o mana de ajutor. 

Care este pretul unei consultatii la medicii de familie din Giurgiu?

Asa cum probabil stii, consultatia la medicul de familie din Giurgiu sau in orice alt oras din tara este complet gratuita. Costurile se aplica doar in situatia in care nu esti inscris pe lista sa. Iata care sunt preturile aplicate de regula pentru un astfel de serviciu medical in orasul tau, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
M. Auto Clinic
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Diagnosticare corecta
 • Tratamente personalizate
 • Echipamente moderne
 • Atmosfera primitoare si consultatii amanuntite
Dr. Cretulescu
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Servicii multiple si prompte
 • Consultatii amanuntite
 • Investigatii corecte si precise
 • Dotari superioare
Dr. Stanescu
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Servicii prompte si impecabile
 • Consultatii amanuntite
 • Tratamente atent personalizate
 • Cabinet dotat complet cu echipamente moderne
Cliniqmed
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Servicii ireprosabile de medicina de familie
 • Consultatie excelenta
 • Tratamente individualizate
 • Atmosfera primitoare si dotari moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 4 medici de familie din Giurgiu cu experienta vasta in domeniu

Stim cat de important este pentru tine sa gasesti un medic de familie in Giurgiu care sa iti asigure consultatii si servicii ireprosabile, adaptate in functie de nevoile tale. Tocmai din acest motiv, in cele ce urmeaza iti vom prezenta o lista cu unii dintre cei mai buni si renumiti medici din orasul tau catre care iti poti indrepta atentia. Iata cine sunt acestia si ce au de oferit:

1. Malina Auto Clinic

Malina Auto Clinic este o unitate medicala multidisciplinara din Giurgiu, in cadrul careia pacientii pot opta pentru serviciile de medicina de familie. Echipa de medici asigura servicii de inalta calitate pentru toti pacientii cu diverse probleme de sanatate. Printre acestea se numara si: asistenta medicala la domiciliu, laborator de analize medicale, perfuzii, tratamente injectabile, vaccinari, consultatii de specialitate, eliberare documente medicale etc. Fiind o unitate respectabila, cabinetul de medicina de familie este echipat in mod corespunzator cu echipamente si dispozitive moderne, care contribuie la o diagnosticare corecta. Daca problema de sanatate depaseste aria de expertiza a medicului, acesta elibereaza bilet de trimitere catre un medic competent.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 60 lei, in cazul pacientilor neinscrisi.

Toate recenziile care au fost postate in mediul online sunt pozitive, drept dovada rating-ul unitatii medicale este unul ridicat. Serviciile decurg ireprosabil, diagnosticarea pacientilor este corecta, iar tratamentele aplicate sunt adaptate in functie de necesitatile lor. In plus, clinica dispune de echipamente moderne, facilitand actul medical. Atmosfera este una primitoare, iar consultatiile sunt amanuntite atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Vezi parerile pacientilor despre Malina Auto Clinic
Vezi Pareri

2. Dr. Mariana Cretulescu

Cabinet medical individual dr. Cretulescu Mariana este o alta optiune pe care o poti lua in considerare si care iti va asigura un act medical ireprosabil in ceea ce priveste medicina de familie in Giurgiu. Printre serviciile pe care le ofera merita amintite si: interventii si tratamente de specialitate, ecografie endocrinologica, consultatii ecografie generala, consultatii de endocrinologie, consultatii de medicina muncii, eliberarea actelor medicale necesare, vaccinari etc. Aceasta a participat la diferite cursuri de perfectionare cu tematici anuale, incepandu-si activitatea in anul 2013. 

Pretul pentru o consultatie este de 60 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, drept dovada pacientii au fost multumiti de activitatea desfasurata de medic. Consultatiile sunt amanuntite, investigatiile sunt corect efectuate, iar cabinetul este dotat cu unele dintre cele mai bune aparaturi si echipamente pentru obtinerea unor rezultate precise. In plus, atmosfera este una primitoare, iar curatenia impecabila.

3. Dr. Georgiana Stanescu

Cabinetul de medicina de familie reprezentat de dr. Georgiana Stanescu din Giurgiu este apreciat de pacienti pentru serviciile calitative de care beneficiaza. Medicul experimentat si bine pregatit in domeniu pune la dispozitia tuturor o paleta larga de servicii, cum ar fi: consultatii de specialitate si amanuntite, vaccinari, elaborarea unor planuri eficiente de tratamente, eliberarea documentelor medicale (bilete de trimitere, adeverinte, certificate, retete compensate). Toate serviciile sunt puse in aplicare in cabinetul de specialitate, care este echipat in mod corespunzator pentru desfasurarea unui act medical corect.

Pretul pentru o consultatie este de 70 lei in cazul pacientilor care nu sunt inscrisi la acest medic de familie.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, ca urmare a serviciilor prompte si ireprosabile puse in aplicare. Tratamentele recomandate sunt atent personalizate in functie de fiecare pacient in parte, consultatiile sunt efectuate amanuntit, pentru descoperirea sursei problemei, iar cabinetul este dotat complet cu toate dispozitivele si echipamentele necesare. 

4. Cliniqmed

Cliniqmed este o unitate medicala multidisciplinara din Giurgiu in care se practica si medicina de familie. Medicul care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui departament este dr. Marian Nicolae, medic specialist medicina de familie, competenta in ultrasonografie generala. Printre serviciile pe care le poate oferi sunt amintite si: ecografie abdominala, ecografie sarcina, EKG, spirometrie, analize de laborator. In ceea ce priveste medicina de familie, acesta asigura urmatoarele: imunizari, conform programului national de imunizari, profilaxia factorilor de risc, controale profilactice TBC, boli venerice, examene de bilant, supravegherea gravidei, planificare familiala, trimitere pentru internare in spital sau catre medical de specialitate, trimitere investigatii laborator, consultatii. In plus, cabinetul sau este echipat in mod corespunzator pentru efectuarea unui act medical de calitate. 

Pretul pentru o consultatie de medicina de familie este de 160 lei.

Cliniqmed este o unitate medicala apreciata in randul pacientilor cu diverse probleme de sanatate, acestia beneficiind de servicii ireprosabile de medicina de familie. Tratamentele stabilite sunt atent personalizate in functie de patologia si istoricul medical al pacientului, iar consultatie decurge excelent, alaturi de celelalte servicii medicale. Atmosfera este una primitoare, iar cabinetul este dotat corespunzator.

Concluzii

Daca vrei sa gasesti medici de familie in Giurgiu la care sa apelezi, iti recomandam sa iei in considerare variantele prezentate anterior. Nu numai ca doctorii au o experienta vasta in domeniu, dar stiu si care sunt demersurile prin care un pacient trebuie sa treaca pentru a primi un diagnostic corect si un tratament pe masura.